Filyos Haberleri

Gabonlu öğrenci Dina'nın annesinden çarpıcı sözler! 'Ben kızımı hayvanların eline göndermedim'

Karabük’te, Filyos Çayı'nda 12 gün önce cansız bedeni bulunan ve ölümündeki gizem hala çözülemeyen Üniversiteli Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nın Gabon’da yaşayan annesi Jessica Sandra Makemba Panga, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genç kızın annesi, “Türklerin ten rengine bakmadığını biliyorum. Bu yüzden onlara güveniyorum. Ben kızımı hayvanların eline göndermedim. Türkiye’ye gönderdim” dedi. Dina'nın kaybolduğu günle ilgili yeni detaylar da paylaşan acılı anne, kızını uyardığını da söyledi.

Haber 07-04-2023 10:16

Karabük'te 17 yaşındaki Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho'nun sır ölümü! Son görüntüleri ortaya çıktı: Çıplak ayakla...

Karabük'teki Filyos Çayı'nda 17 yaşındaki Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho'nun cansız bedeni bulunmuştu. Genç kızın ölümündeki sır perdesi henüz aralanmazken Dinabongho'nun son görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Dinabongho’nun gece saatlerinde çıplak ayak, sokakta koştuğu görüldü. Gabon uyruklu Arthur Akue Obiang, "Evin dışına niye çıktı bilmiyoruz. Herkes çok üzüldü. Çok trajik bir hikaye" dedi.

Haber 04-04-2023 09:53

Zonguldak ile Filyos arasındaki tünellerin inşası sürüyor

Zonguldak ile Filyos arasında zaman ve akaryakıttan tasarruf sağlanması amacıyla geçen yıl yapımına başlanan tünellerde çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yurthaber 10-01-2023 14:39

TPAO'nun Zonguldak'taki ilkokulda yenilediği kütüphane ve sınıflar törenle açıldı

TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin: - "Bundan sonra da benzer katkıları eğitim hayatına, ülkemizin geleceğine yapmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 14-09-2022 13:26

Filyos

Filyos Hakkındaki Haberler Mynet'te. Filyos Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zonguldak'ta sahiller atlı jandarma timine emanet

Zonguldak'ta sahiller atlı jandarma timine emanet

Yurthaber 30-07-2022 10:56