Fırat Gül Haberleri

Menemenspor-Kocaelispor maçının ardından

NasaDoge Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "İyi bir müsabaka oynadık, iyi mücadele ettik" - Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül: - "Sezon sonu hedefine ulaşmak için nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynayacağız"

Yurthaber

Adanaspor-Gençlerbirliği maçının ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Yılmaz Akbaşlı: - "Eksiklerimizi giderdiğimizde önümüzdeki haftalarda daha verimli bir takım oluruz. İnşallah 3 puanı önümüzdeki hafta alırız" - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin: - "İki takım adına pozisyon yönünden kısır bir maç oldu. Maçın hakkı beraberlikti"

Yurthaber

Adanaspor yeni sezonda iddialı

Teknik direktör Fırat Gül: - "Geçtiğimiz yıllarda birçok problem yaşanmış ancak bu sene Adanaspor kimsenin öyle yenip gidebileceği bir takım olmayacak"

Yurthaber

Adanaspor Teknik Direktörü Gül: Yeni bir felsefe inşa etmeye çalışıyoruz

Adanaspor Teknik Direktörü Gül: "Yeni bir felsefe inşa etmeye çalışıyoruz"

Yurthaber

Fırat Gül: Adanaspor’a mazeret üretmeye gelmedim

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’da teknik direktör Fırat Gül, "Ben buraya mazeret üretmeye gelmedim. Benim buradaki tek amacım Adanaspor’un başarısı için gereken çalışmayı göstermek. Oynadığımız her maçta 3 puana talip bir Adanaspor olarak oynayacağız" dedi.

Spor

Akhisarspor, teknik direktör Fırat Gül ile anlaştı

TFF 1. Lig’de mücadele veren Akhisarspor, görevine son verilen teknik direktör Mesut Dilsöz'ün yerine en son Boluspor'da görev alan Fırat Gül ile 1 buçuk yıllık anlaşmaya vardı.

Spor