Fırında Makarna Haberleri

'Bugün iftarda ne pişirsem?' diyenler için bu menü kaçmaz! 8.gün iftar menüsü

Ramazan menüleri her gün iftara yapacak yemek fikri bulamayan kişilerin yardımına koşuyor. Bütün gün tutulan orucu açarken lezzetli ve doyurucu tarifler arıyorsanız Ramazana ayının 8. gün iftar menüsünü kaçırmamanız gerekiyor. Bu enfes menü herkesin seveceği tarifleri içeriyor. İşte 'Bugün iftarda ne pişirsem?' sorusunu aratıyorsanız göz atmanız gereken iftar menüsü...

Yemek 30-03-2023 10:24

Airfryer fırın makarna tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da fırın makarna nasıl yapılır?

Airfryer ile tüm yemeklerinizi çok daha kısa süreler içinde ve çok daha lezzetli olarak hazırlayabilirsiniz. Çocukların da en sevdiği yemeklerden biri olan fırında makarnayı da airfryer de hızlıca pişirebilirsiniz. Tüm yemekleri daha az yağlı olarak pişiren airfryer ile fırında makarna yaparak yemek davetlerinizde, akşam yemeklerinde ister sarımsaklı yoğurtla isterseniz de salatayla birlikte servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-2022 16:42

‘Bugün ne pişirsem?’ diye soranlar için fırında yapılacak nefis tarifler! İşte 28 Kasım yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye soruyorsanız ancak aklınıza hep aynı tarifler geliyorsa bu haber tam size göre... 28 Kasım yemek menüsü içeriğimizde, fırında yapabileceğiniz birbirinden leziz tarifleri derledik. İşte 28 Kasım yemek menüsü...

Yemek 28-11-2022 09:13

Akşam yemeği için en doğru tercih: Fırında makarna tarifi! Fırında makarna nasıl yapılır?

Makarna her yaştan insanın sevdiği yemeklerden. Farklı farklı çeşitleri bulunan makarnanın en lezzetli hali denildiğinde akla fırında makarna tarifi geliyor. Evde börek tadında fırında makarna nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 29-10-2022 15:57

Fırında Makarna

Fırında Makarna Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fırında Makarna Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Airfryerda kolay ve hızlı bir şekilde fırın makarna yapın!

"Airfryerda makarna mı olur?" demeyin. Hem de çok güzel oluyor! Zor anların kurtarıcı yemeği hem lezzetli hem pratik makarnayı airfyerda her zamankinden daha hızlı ve zahmetsiz şekilde yapabilirsiniz. Mutfağı dağıtmadan ve bulaşık çıkarmadan tam kıvamında iki farklı fırın makarna tarifinin detayları yazımızda!

Yemek 28-10-2022 17:03