Fiyat Haberleri

Düşüş ivmesi devam ediyor: Brent petrolün varil fiyatı 81,14 dolar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 81,14 dolardan işlem görüyor. Dün 82,23 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 81,71 dolar seviyesinde tamamladı.

Finans

Fiyatlar aşağı yönlü baskılanabilir: Brent petrolün varil fiyatı 82,45 dolar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 82,45 dolardan işlem görüyor.Dün 83,22 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 82,4 dolar seviyesinde tamamladı.

Finans

Tarımsal girdi fiyat endeksinde artış sürüyor

Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE), mayısta aylık bazda yüzde 0,85, yıllık bazda yüzde 53,08 artış gösterdi.

Finans

Deniz Zeyrek isyan etti: İki suya 170 lira verirken ellerim titredi

Fahiş fiyatlarla ilgili tepkiler sürerken dikkat çeken bir çıkış da gazeteci Deniz Zeyrek’ten geldi. Zeyrek havalimanında 2 tane suya 170 lira vermek zorunda kaldığını belirterek isyan etti: “Bir de utanmadan, sıkılmadan yanına 'tüm vergiler dahildir' yazmışlar ve 'Yerli üretim' logosunu koymuşlar.”

Finans

Fiyat

Fiyat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fiyat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Araç alacaklar dikkat, elinizi çabuk tutun! İkinci elde 'sıfır' etkisi sona erdi, tablo terse döndü: Fiyatlar yüzde 20 artabilir

Araç alacaklar dikkat! Hem sıfır hem de ikinci el otomobil fiyatlarını etkileyecek iki önemli değişiklik 7 ve 8 Temmuz tarihlerinde hayata geçti. Sıfır otomobillerde yapılan kampanyaların sona ermesiyle birlikte ikinci el otomobil piyasası tekrar hareketlendi. İkinci el araçlarda da yüzde 20 zam kapıda, araç alacaklar zam öncesi elini çabuk tutmalı.

Finans

Marketlerde fiyat farkı isyanı! Görenler inanamadı: Aynı ürün 4 farklı fiyat, yüzde 300 daha ucuz…

Marketlerin aynı ürüne farklı fiyat uygulaması tüketiciyi isyan ettirdi. Aynı rafta, aynı kalitedeki iki farklı markanın ürünü arasında, yüzde 300'e varan fiyat farkı var. Aralarındaki tek fark, satıldıkları yere göre değişen fiyatları olunca yaşanan bu duruma tepki yağdı. Herkes hükümetin harekete geçmesini istiyor. İşte detaylar…

Finans

Kira 6 bin, doktor muayanesi 34 TL bile değil! TÜİK'in enflasyon sepeti olay oldu, sosyal medya yıkıldı! Yaşımı hesaplasa 17-18 anca çıkar

Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyonunu yüzde 1.64 olarak açıklamasıyla emekli ve memur zamları netleşti. TÜİK'in açıkladığı enflasyon gündem olurken dün ortaya çıkan veri de sosyal medyayı salladı. Ekonomim yazarı Alaattin Aktaş TÜİK'in açıklamayı bıraktığı madde fiyatları için hesaplama yaptı. Sepetin içindeki rakamlar herkesi şaşkına çevirirken, sosyal medya ise adeta yıkıldı. Tartışmalı fiyatlar sonrası TÜİK Başkanı'ndan da açıklama geldi.

Finans

Akaryakıt, sigara, alkolden sonra sıra onda! Çaya da zam geldi! Fiyat listeleri gönderildi!

Akaryakıt, sigara, alkol fiyatlarının ardından kuru çay fiyatlarına da zam geldi. Çaykur, çaya ortalama yüzde 24 oranında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi.

Finans

İTO açıkladı: Haziran ayının zam şampiyonu! Fiyatı yüzde 56'dan fazla arttı

Milyonlarca kişinin gözü yarın açıklanacak enflasyon verilerindeyken İstanbul Ticaret Odası'ndan da dikkat çeken bir veri geldi. Haziran ayının zam şampiyonu limon oldu. Limonun fiyatı yüzde 56 arttı.

Finans

Fenerbahçe yeni formasını tanıttı! Fiyatları görenler şaştı kaldı...

Yeni sezonda giyeceği formaları tanıtan Fenerbahçe'nin, forma satış fiyatı taraftarların tepkisini çekti. İşte detaylar...

Spor

Fiyatları cep yaktı! Bodrum'daki ünlü mekandan rekor kuver ücreti! Görenler inanamadı

Kurban Bayramı tatilinin dokuz güne çıkarılmasının ardından Türkiye'nin gözde tatil yeri Bodrum doldu taştı. Fahiş fiyatlarıyla gündem olan Bodrum bu kez kuver ücretiyle gündem oldu. Lahmacun, dondurma, beach giriş ücretlerinden sonra 20 bin TL'ye dayanan kuver ücretini görenler gözlerine inanamadı.

Finans

Brent petrolün varil fiyatı 82,36 dolar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 82,36 dolardan işlem görüyor. Cuma günü 83,39 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 82,62 dolar seviyesinde tamamladı. ABD'nin benzin stokları da yaklaşık 2 milyon 600 bin varil artarak 233 milyon 500 bin varil seviyesine yükseldi.

Finans

Deniz sezonu açıldı, şezlonglar otel fiyatlarıyla yarışıyor! Ağzı açık bırakacak ücretler...

Kurban Bayramı'nın dokuza güne yükseltilmesi, havaların ısınmasıyla deniz sezonu da açıldı. Tatilciler Ege, Akdeniz'e akın ederken tatil yörelerindeki fiyatlar da gündem olmaya devam ediyor. Bu kez fiyatlarıyla şaşırtan şezlonglar...

Finans

Sayıları hızla artmıştı: Bungalovda dudak uçuklatan fiyat! 70 bin TL'nin üzerinde

Son zamanlarda hızla artan ve tatilcilerin tercihlerinin başında yer alan bungalovlarda bayram hareketliliği... Kurban Bayramı tatilinde bungalovların ücretleri ise 70 bin TL'nin üzerine çıkıyor.

Finans

9 günlük tatil başlıyor! Fiyatlar ise el yakıyor: 89 bin yerine 12 bin ödemek isteyenlerin tercihi o il oluyor

Hem okulların sona ermesi hem de bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla tatil yapmak isteyenler gözünü sıcak memleketlere çevirdi. Ancak fiyatlar herkese göre yüksek. Daha düşük maliyetle tatil yapmak isteyenler için de alternatifler bulunuyor. Gözde şehirlerde 3 gün konaklama 89 bin lirayken bazı tatil beldelerinde fiyatlar 12 bin liraya kadar düşüyor.

Finans

Kakao fiyatlarında sert yükseliş: Yeniden 10 bin dolara dayandı

Kakao fiyatları Gana kaynaklı endişelerle yeniden 10 bin dolara dayand. Ülkenin 350 bin tona kadar kakao çekirdeği teslimatını gelecek sezona ertelemeyi planladığına dair haber akışının ardından kakaonun ton fiyatı Intercontinental Exchange'de dün 9 bin 980 dolara kadar çıktı.

Finans

Etten sonra sıra onda! İflasa doğru gidiyoruz diyerek çağrı yaptılar!

Kırmızı et fiyatlarındaki artışa ithal etle çözüm bulunmaya çalışılırken bu kez kriz çanları süt için çalıyor. Üreticiler belirlenen fiyatların maliyetlerini karşılayamadığını belirtiyor ve çiğ süt fiyatlarında güncelleme istiyor.

Finans

Fahiş fiyat değil bu kez indirim! 3 çeşit yemeğin fiyatı şaşırttı! Restoranın önünde kuyruk oluştu

Samsun’da Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen 153 Restoran’da 3 çeşit yemek 70 TL’ye indirildi. İndirim sonrası vatandaşlar restoran önünde kuyruğa girdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Bu tip yerlerin sayısını esnafımıza zarar vermeyen lokasyonlarda arttırmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yıllık reel olarak yüzde 4,62 azaldı

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi nisan ayı verileri belli oldu. Yıllık reel olarak ise yüzde 4,62 azaldı.

Finans

Peş peşe zamlarla damacana suyun fiyatı ikiye katlandı! Bir bardak su cep yaktı!

Peş peşe zamlardan damacana su da nasibini aldı. Rekor zamlardan sonra damacana suyun fiyatı 100 TL'ye dayandı. Ambalaj fiyatlarında yaşanan büyük artış su fiyatlarının artmasında etkili oluyor.

Finans

Akaryakıtta yeni dönem yarın başlıyor!

Araç sürücülerini ilgilendiren gelişme, akaryakıtta yeni dönem yarın başlıyor. Akaryakıt istasyonlarında yapılan satışlarda aynı tür akaryakıt için fiyat farkı uygulanmayacak. PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, "EPDK'nin bu kararı, akaryakıt istasyonlarının finansman maliyetlerini az da olsa düşürecek" değerlendirmesini yaptı.

Finans

Akaryakıt fiyatlarında yeni dönem başlıyor: Tabelaya 15 Mayıs'ta yansıyacak! 'Fiyatlar düşmeye devam edecek'

EPDK’dan araç sahiplerini çok yakından ilgilendiren bir karar geldi. Yüksek fiyattan satılan VMax, Vpro gibi ifadeler artık kullanılamayacak. Akaryakıt'ta tek fiyat 15 Mayıs itibariyle yürürlüğe girecek.

Finans

Bakan Yumaklı'dan kurbanlık ve et fiyatlarıyla ilgili açıklama! Aldığımız önlemlerle...

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan açıklama geldi. Yumaklı, "Kurbanla ilgili hiçbir sıkıntı olmayacak, kurbanlık hayvan sayımız yeterli" dedi.

Finans

Son bir ayda 100 liradan fazla zamlanmıştı! Et fiyatları ters köşe... 35 ila 50 TL arasında indirim geliyor!

Peş peşe zamlarla rekorlara imza atan kırmızı et fiyatlarında bu kez indirim haberi geldi. İthal gelen büyükbaş hayvanların piyasa girmesiyle düşüş başladı.

Finans

Tarlabaşı'nda rezidans parasına tropik ada! Helikopter pisti de var... İşte fiyatı

Türkiye'de konut fiyatlarının rekor kırmasının ardından Türkler yurt dışından ev satın almaya başladı. Türklerin tercihleri Dubai, Makedonya, Kosova, Londra, Almanya, ABD olurken dünyanın farklı bölgelerindeki ilanlar da gündem olmaya devam ediyor. Tarlabaşı'nda rezidans parasına Avustralya'da satılan tropik ada ise hayrete düşürdü. İşte adanın özellikleri ve fiyatı...

Finans

Brent petrolün varil fiyatı yükselmeye devam ediyor! 89 doları aştı

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 89,45 dolardan işlem görüyor.

Finans

Bildiğiniz tüm zamları unutun! Sezon açıldı fiyatlar aldı başını gitti: 1 gün için istenilen parayı daha önce duymadınız

Sıcaklıkların etkisini artırmasıyla gözler güneye çevrildi. Hazırlıklar tamamlandı artık işletmeler yeni müşterilerini bekliyor. Ancak fiyatlar geçen seneki fiyatları mumla aratacak cinsten. Turistlerin gözbebeği Bodrum'da evlerin fiyatı günlük 2 bin 500 liradan başlarken villaların fiyatı 1 milyon liraları gördü. İngilizler ve Arapların vazgeçilmezi villaların yoğunluk oranı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Finans

5 ayda yüzde 200 zamlandı! Siparişleri bile göndermiyorlar: ‘20 koli yerine 5 koli geldi’

Kırmızı et fiyatlarının zamlanmasının ardından tüketiciye bir kötü haber de tavuk fiyatlarından geldi. Tavuk etine talep artınca hafta sonlarında özellikle İstanbul’da kanat bulmak zorlaştı. Tavuk fiyatlarına ise son 5 ayda yüzde 200 zam geldiğini belirten İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal “Bayram nedeniyle tavuk siparişi verdik, 20 koli yerine 5 koli geldi. 100 kilo kanat yerine 10 kilo gönderdiler” dedi.

Finans

Fiyat nasıl yazılır? Fiyat mı fiat mı, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

İnsanlarla doğru bir şekilde iletişime geçmek için dilimizi etkin bir şekilde kullanmak oldukça önemli bir konudur. Bunun için de kelimelerin doğru yazılış biçimleriyle doğru telaffuz şekillerini öğrenmemiz gerekmektedir. Günümüzde bazı sözcükler hâlen hatalı bir şekilde yazılmaktadır. Bu yanlış yazılan ve kullanılan sözcüklerden biri de fiyat kelimesidir. Peki, fiyat nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim

ÇAYMER yaş çay fiyatını açıkladı

Rize Ticaret Borsası (RTB) Çay Araştırma ve Uygulama Merkezince (ÇAYMER) nisan ayı içerisinde alımı yapılacak 2,5 yaprak elle toplanmış yaş çayın kilogram fiyatının 70 lira olduğu bildirildi.

Finans

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 625 bin liraya yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 625 bin liraya yükseldi.

Finans

Açıkta hasat başladı: Kilo fiyatı bir ayda 70 TL birden düştü

Çilekte açık hasat başladı, kilo fiyatı bir ayda 50 TL'ye düştü. Hasatların haziran ayının ortasına kadar devam etmesi bekleniyor. Dönüm başına sezonda ise 4-5 ton çilek hasadı yapılıyor.

Finans

Bakan Uraloğlu duyurdu: Tek tek incelendi! Fahiş bilete rekor ceza!

Ramazan Bayramı'nda otobüs biletleri tükenmiş, ek seferler düzenlenmişti. Bilet fiyatlarında da yüzde 30'a varan artış yaşanmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan fahiş bilet fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. Uraloğlu, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.

Finans

Zorunlu trafik sigortası sil baştan! Uygulama mayısta başlıyor! Zam gözüktü, en düşük trafik sigortası...

Zorunlu trafik sigortası tarifelerinde yeni dönem mayıs ayında başlıyor. Hesaplamalarda yeni bir evreye geçildi. Sürücüler için zam gözüktü. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin yayınladığı son verilere göre; otomobiller için en düşük trafik sigortası 4 bin 28 liraya çıktı. Mayıs hesaplamaları için işte bilmeniz gereken detaylar...

Finans

Hem ağırlığına hem fiyatına şaşırdılar! Kilosu 1200 liradan satışa sunuldu, ilgi odağı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yakalanan 3,5 kilogram ağırlığındaki kalkan balığı kilosu bin 200 liradan satışa sunuldu.

Finans

Düğün sezonu yaklaşıyor! Bu haberi okumadan alışverişe çıkmayın: 15 binden başlıyor 150 bine kadar çıkıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber düğün sektöründe çalışmalar hızlandı. Her düğünün olmazsa olmazı gelinlikler de yeni fiyatlarıyla sezona merhaba dedi. Dikimi, modeli ve tasarımına göre değişen gelinlik modelleri 15 bin liradan başlıyor 150 bin liraya kadar çıkıyor. Gelinlik Tasarımcısı Bahar Demir pandemi ve ramazan olmayan yeni sezon için, "Çok kusursuz bir sezona giriş yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber

6 bin ton satılması bekleniyor... Bayramın gözdesi baklavanın 'tadı kaçtı': Kilo ve dilim fiyatı cep yakıyor!

Bayram tatlısı denilince akla ilk gelen baklavanın fiyatı cep yakıyor. Baklavacılar maliyetlerin arttığına dikkat çekerken, kaliteli bir cevizli baklavanın kilogramı 600-700 TL arasında, fıstıklı baklava ise 750-850 TL arasında satılıyor.

Finans

Altının kilogram fiyatı yükselişte

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 415 bin liraya yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, İstanbul Altın Rafinerisi, Zirve Değerli Madenler, INTL HRM Kıymetli Madenler, Fetih Döviz ve Kıymetli Madenler ile NMGlobal Kıymetli Madenler olarak sıralandı.

Finans

Euro Bölgesi'nde üretici fiyatlarında gerileme

Euro Bölgesi'nde Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), şubatta aylık bazda yüzde 1 düştü. Piyasa beklentisi, Euro Bölgesi'nde ÜFE'nin aylık yüzde 0,6, yıllık yüzde 8,6 azalacağı yönündeydi.

Finans

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 405 bin liraya geriledi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 405 bin liraya geriledi. Tüm metallerde toplam işlem hacmi de 3 milyar 537 milyon 537 bin 979,69 lira düzeyinde gerçekleşti.

Finans

Akaryakıt fiyatları için endişelendiren haber! Petrol 5 ayın zirvesini gördü! Fiyatları etkileyecek stok verileri bugün açıklanacak (3 Nisan 2024 Çarşamba güncel benzin motorin fiyatları)

Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. 5 ayın zirvesini gören brent petrolün varil fiyatı 89 doları aştı. Fiyatlardaki yükselişte, ABD'de güçlü talep öngörüsü ve küresel petrol arzına ilişkin endişeler etkili oldu. (3 Nisan 2024 Çarşamba güncel İstanbul, Ankara, İzmir benzin motorin fiyatları)

Finans

Bayram alışverişinin 'tadı kaçtı'! Fiyatlar iki katına çıktı, 4 kişilik ailenin alışverişi 10 bin TL'yi buluyor!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala AVM, mağazalar ve semt pazarlarında hareketlilik arttı. Bu sene bayram alışverişi iki katı cep yaktı. Esnaf, bir ailenin giyim maliyetinin 8 ila 10 bin TL arasında değiştiğini söyledi.

Finans

Fiyatı rekor kırınca sahtecilik de arttı: 5 yıldızlı oteller bile kullanmış!

Zeytinyağı fiyatları rekor kırınca sahtecilik de arttı. KKTC'de incelenen işletmelerde sahte ve tağşişli zeytinyağı kullanıldığı tespit edildi. Uzmanlar restoran zeytinyağının şişesiyle konulup konulmadığına dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor.

Finans

İkinci el araç piyasasında tablo terse dönüyor! Uzman isim tarih verdi: Fiyatlar ani şekilde yükselecek!

İkinci el piyasasında bir süredir yaşanan durgunluk sonrası fiyat tablosu terse dönüyor. Sektör temsilcileri seçimler sonrası işaret ederek ikinci el araçlarda da ani fiyat artışlarının yaşanacağını kaydetti.

Finans

Tüketicileri üzecek haber, yeni zamlar bekleniyor! Bakırı geride bıraktı, fiyatı 3 ayda iki katına çıktı!

Çikolata sevenleri üzecek haber kakao fiyatlarından geldi. 3 ayda fiyatı iki katına çıkan kakaonun ton başına fiyat 9 bin 600 doların üzerine çıkarak rekor kırdı. Fiyatıyla bakırı geriden bırakan kakao ve çikolata fiyatlarına yeni zamlar bekleniyor.

Finans

Tarımsal girdi fiyatlarında artış: Yüzde 45'i aştı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ocak ayında tarımsal girdi fiyatlarının aylık yüzde 7,51, yıllık yüzde 45,11 arttığını açıkladı.

Finans

Altının kilogram fiyatı geriledi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 408 bin liraya indi.

Finans

Rafta 15,65 lira, kasaya gelince 17,95 lira! Aradaki fark 2 bin 172 lira... Pişkin savunması kendini kurtarmaya yetmedi

Ramazan ayının gelmesiyle bazı marketlerde fiyat değişiklikleri görülmeye başlandı. Ekiplerin ise market denetimleri hızlandı. Erzurum'da bir markette rafta 15,65 olan makarna kasaya gelince 17,95 lira çıktı. Usulsüzlüğün tespit edilmesinin ardından ürün başına 2 bin 172 lira ceza kesildi. Market sahibi ise, "Bir tane makarna için vicdanın el veriyor mu ceza kesmeye? Bir sürü ürün var, neden en alttakini buluyorsun?" dese de cezadan kurtulamadı.

Finans

Ekmek ve simit fiyatının belirlenmesinde yeni dönem!

Ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde Ticaret Bakanlığından olumlu görüş aranacak.

Haber