Florence Nightingale Hastanesi Haberleri

Akciğer kanseri hastalarının ömrü uzuyor

West Virginia Üniversitesi Kardiyovasküler ve Göğüs Cerrahisi Bölümü Trakeal Rekonstrüksiyon Bölüm Başkanı Prof Dr. Alper Toker: - "Türkiye'de de 10 yıl içinde, akciğer kanseri sıklığının daha az görüleceğini ve yaşam sürelerinin uzayacağını öngörebiliyoruz" - "Sigara bırakma programlarının, sigara yasaklarının olumlu etkileri ortaya çıkacak. Akciğer kanseri hastaların ömrü uzuyor" - Florence Nightingale Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Sinan Nazif Aran: - "Robotik cerrahi birçok alanda 'altın standart' durumuna geçmiş halde. Göğüs cerrahisindeki robotik cerrahi programı, Türkiye'de başladı ve liderliği üstlenilmiş ve sürdürülür vaziyette"

Finans 31-01-2020 12:48

Ara Güler'in vefatı

Şişli Florance Nightingale Hastanesi Başhekimi Dr. Okan Özçeker: - "Fotoğraf sanatçısı Ara Güler, konjestif kalp yetmezliği, kronik böbrek yetmezliği ve periferik arter hastalığı nedeniyle tedavileri Şişli Florance Nightingale Hastanesi'nde devam ederken, kalp ve solunum durması sebebiyle yoğun bakım ünitesine alınmış, müdahalelere yanıt vermemiş ve saat 23.20'de vefat etmiştir." - Duayen foto muhabirinin vefatının ardından, sevenleri hastaneye geldi

Haber 18-10-2018 00:53

Florence Kadın ve Çocuk Kulübü kuruldu

Florence Nightingale Hastanesi, kadın ve çocuk sağlığında bilgi ve tecrübelerin paylaşılacağı, "Florence Kadın ve Çocuk Kulübü"nü kurdu

Finans 08-10-2018 22:53

Florence Nightingale Hastanesi açıldı

Florence Nightingale Grubu'nun 4. hastanesi olarak hizmete giren İstanbul Florence Nightingale Hastanesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Haber 12-01-2013 16:10

Diğer Haber Etiketleri

Florence Nightingale Hastanesi

Florence Nightingale Hastanesi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Florence Nightingale Hastanesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.