Fox Tv Haberleri

Atatürk forması krizi sonrası Suudi Arabistan'dan medya hamlesi! O kanal...

Suudi Arabistan geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finaline ev sahipliği yapacaktı. Karşılaşma öncesinde iki takım yönetimi de taraftarları da şehre gelmişti. Takımlarımız ısınmaya Mustafa Kemal Atatürk formalarıyla çıkmak isteyince Suudiler bunu kabul etmedi ve temsilcilerimiz maça çıkmadan yurda döndü. Bu olay üstüne Suudi Arabistan sermayesinin Türkiye'de bir TV kanalı alacağı iddia edildi!

Magazin 08-01-2024 14:18

Fenerbahçe - Galatasaray krizinin hemen üstüne geldi! 'Türkiye'deki o televizyon kanalını satın alıyorlar'

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finaline ev sahipliği yapacaktı. Karşılaşma öncesinde iki takım yönetimi de taraftarları da şehre gelmişti. Takımlarımız ısınmaya Mustafa Kemal Atatürk formalarıyla çıkmak isteyince Suudiler bunu kabul etmedi ve temsilcilerimiz maça çıkmadan yurda döndü. Bu olay üstüne Suudi Arabistan sermayesinin Türkiye'de bir TV kanalı alacağı iddia edildi!

Magazin 08-01-2024 07:35

Suudi Arabistan’da bir skandal daha! Fox TV ekibine canlı yayında müdahale ettiler: “Bizi polis aracına götürüyorlar”

Suudi Arabistan’da yaşanan krizin yankıları sürerken Türk medyası ülkeden zor dakikalar yaşadı. Suudi yetkililer, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Atatürk pankartı ve tişörtü için izin verilmemesi üzerine sahaya çıkmama kararı aldığı Süper Kupa maçını takip etmek için Riyad'a giden Fox TV ekibine müdahalede bulundu. Muhabir Elvan Arat, "Çok büyük güçlük çıkarıyorlar. Bizi gözaltına almaya çalıştılar" dedi.

Spor 30-12-2023 08:43

Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı!

Bambaşka Biri'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Ekranların sevilen dizisi Bambaşka Biri, her cuma akşamı FOX TV'de yayınlanıyordu. FOX TV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Bambaşka Biri'nin yer almadığı fark edildi. Peki, Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 29-12-2023 19:40

Fox Tv

Fox Tv Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fox Tv Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI VE KONUSU: Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kim? Fox Tv'de izleyiciyle buluşuyor!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi Fox Tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kızıl Goncalar'ın konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Kanal D'nin aldığı kararla Arka Sokaklar'ın yayın tarihi de değişti. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in oynadığı Fox Tv'nin yeni dizisi 18 yıldır devam eden Arka Sokaklar'a rakip olacak. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-2023 20:54

Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Bambaşka Biri dizisinin yayın günü mü değişti? 8 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı!

Bambaşka Biri hangi gün, sorusu dizinin yeni bölümünün ekranlara gelmemesinin ardından gündeme geldi. Savcı Leyla ve gazeteci Kenan'ın hikayesinin anlatıldığı dizi her hafta pazartesi akşamı yayınlanıyordu ancak dizinin yeni bölümü bu hafta ekranlara gelmedi. Peki, Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Bambaşka Biri dizisinin yayın günü mü değişti? İşte Bambaşka Biri 13. bölüme dair detaylı bilgiler...

Magazin 09-12-2023 00:01

BAMBAŞKA BİRİ bu akşam yok mu, neden yok? Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman? 4 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Bambaşka Biri neden yok sorusuna dair araştırmalar hız kazandı. FOX TV'nin sevilen dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Her Pazartesi akşamı yayınlanan dizinin yayın akışında yer almadığı fark edildi. Peki, Bambaşka Biri bu akşam yok mu, neden yok? Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman? İşte 4 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 04-12-2023 20:17

Kızıl Goncalar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak? Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar'dan ilk tanıtım!

Kızıl Goncalar konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kızıl Goncalar dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde Özcan Deniz ve yıllar sonra setlere dönen Özgü Namal'ı buluşturan dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih araştırılmaya başladı. Peki, Kızıl Goncalar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak?

Magazin 28-11-2023 22:31

BAMBAŞKA BİRİ 11. BÖLÜM İZLE! FOX TV Bambaşka Biri dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Bambaşka Biri dizisi 11. yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Peki, Bambaşka Biri son bölümde ne oldu?

Magazin 20-11-2023 20:16

RTÜK'ten yayıncılık ilkelerini ihlal eden kanallara ceza yağdı!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) düzenlediği toplantıda izleme raporları incelendi. Dizilerdeki gayri ahlaki görüntülere ve şiddet sahneleri de değerlendirilen görüşmelerde “Hudutsuz Sevda” isimli diziye ilişkin hazırlanan izleme raporunda, kadına yönelik şiddet sahneleri nedeniyle yayıncı FOX hakkında idari para cezası müeyyidesi kararı alındı. RTÜK ayrıca SHOW TV ve KRT'ye de para cezası verdi.

Haber 17-11-2023 18:28

ADIM FARAH 18. BÖLÜM İZLE! Adım Farah dizisi yeni bölümde neler olacak, son bölümde neler oldu?

Adım Farah yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 2. sezonu ile ekranlara geri döndü. Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Geçen hafta yayınlanmayan dizinin yeni bölümü merakla beklenmeye başladı. Peki, Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar.

Magazin 25-10-2023 19:14

Adım Farah'ın Akbar'ı Burak Tamdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Tamdoğan hangi dizilerde rol aldı?

Adım Farah dizisinde Akbar rolünü canlandıran Burak Tamdoğan'ın hayatına dair detaylar merak edildi. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 15. bölümü ile ekranlara geri dönüyor. Dizinin ikinci sezonuna dahil olan yeni isimlerden biri de Burak Tamdoğan oldu. Peki, Adım Farah'ın Akbar'ı Burak Tamdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Tamdoğan hangi yapımlarda rol aldı?

Magazin 27-09-2023 20:25

Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? Ayça Bingöl'ün yeni dizisi Kirli Sepeti oyuncuları kimler, konusu ne? İzleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor

Kirli Sepeti dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun'un başrollerini paylaştığı FOX TV'nin yeni dizisinin yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturuyor. Peki, Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisinin oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 20-09-2023 15:21

YABANİ 2. BÖLÜM izle! FOX TV Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte 2. bölüm konusu...

Magazin 19-09-2023 19:48

Fox TV'den flaş final kararı! O dizinin ipi çekildi! 'Haberimiz bile yoktu'

Son dönemde diziler sık sık final haberleriyle gündeme geliyor. Yaz aylarında başlayan yapımların az bir kısmı sezonda devam etse de büyük bir kısmı sezon sonu final yapıyor. Final kervanına Fox TV'nin o ünlü dizisi de katıldı. Duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 14-09-2023 21:23

BAMBAŞKA BİRİ 1. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV Bambaşka Biri dizisi ilk ve yeni bölümde neler olacak? İşte konusu ve oyuncuları

Bambaşka Biri dizisi birinci ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Peki, Bambaşka Biri ilk bölümde neler olacak? Bambaşka Biri konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 11-09-2023 19:44

RUHUN DUYMAZ 6. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV RUHUN DUYMAZ dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Ruhun Duymaz 6. bölümü için meraklı bekleyiş sürüyor. FOX TV'de yayınlanan Ruhun Duymaz, eğlenceli sahneleriyle dikkat çekiyor. Diziyi yakından takip eden izleyiciler 6. bölümü merak içinde beklemeye başladı. Ruhun Duymaz'ın yeni bölümü 28 Ağustos akşamında yayınlanacak. Peki, Ruhun Duymaz 6. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 28-08-2023 19:18

İlk tanıtım yayınlandı! Bambaşka Biri oyuncuları kimdir, konusu nedir, ne zaman başlayacak? Hande Erçel ve Burak Deniz başrolde!

Bambaşka Biri dizisinin konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediliyor. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak Bambaşka Biri dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşıyor. Daha önce Aşk Laftan Anlamaz dizisinde partner olan ikili yıllar sonra aynı sahneleri paylaşacak. Peki, Bambaşka Biri oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yeni dizi Bambaşka Biri ne zaman yayın hayatına başlayacak?

Magazin 23-08-2023 23:06

YAZ ŞARKISI 7. BÖLÜM İZLE! Yaz Şarkısı yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda? İşte 6. bölüm özeti

Yaz Şarkısı 6. bölüm full izle ekranı 7. bölüm öncesinde sorgulanıyor. Fox TV'nin yeni yazlık dizisi, 7. bölümü ile ekrana gelecek. Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç'un başrolde olduğu dizi saat 20.00'de başlayacak. Peki, Yaz Şarkısı yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? İşte Yaz Şarkısı 6. bölüm özeti...

Magazin 20-08-2023 19:02

Benden Ne Olur konusu nedir, oyuncuları kimler? Benden Ne Olur nerede ve ne zaman çekildi?

Benden Ne olur konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini Murat Şenöy üstlenirken senaryosunu ise Aslı Kızmaz ve Müge Öztürk ele almıştır. Benden Ne Olur filmi bu akşam sinema severler ile buluşuyor. Peki, Benden Ne Olur konusu nedir, oyuncuları kimler? Benden Ne Olur nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 16-08-2023 20:15

RUHUN DUYMAZ 4. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV RUHUN DUYMAZ dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Ruhun Duymaz dizisi dördüncü bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni dizisi Ruhun Duymaz oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülkü Duru gibi oyuncular yer alıyor. Romantik komedi türünü ele alan dizi izleyicilerden tam not aldı. Peki, Ruhun Duymaz 4. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 14-08-2023 18:51

YAZ ŞARKISI 5. BÖLÜM FULL İZLE! Yaz Şarkısı hangi kanalda, bu akşam var mı? Son bölüm özeti

Yaz Şarkısı 5. bölüm full izle ekranı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yeni yazlık dizi, geçtiğimiz ay yayınlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. Pazar günleri yayınlanan dizi, bu akşam beşinci bölümüyle TV yayın akışı listesinde yer aldı. Peki, Yaz Şarkısı nerede çekildi? Yaz Şarkısı hangi kanalda, bu akşam var mı? Son bölüm özeti

Magazin 06-08-2023 18:58

RUHUN DUYMAZ 2. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV RUHUN DUYMAZ dizisi son bölüm özeti

Ruhun Duymaz dizisi ikinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Ruhun Duymaz oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülkü Duru gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Ruhun Duymaz 2. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 31-07-2023 20:59

Sahte Balayı konusu ve oyuncuları! Sahte Balayı nerede ve ne zaman çekildi? TV'de ilk!

Sahte Balayı filmi bu akşam TV'de ilk kez FOX TV ekranlarında yayınlanacak. İzleyicilere eğlence dolu dakikalar yaşatan filmin başrollerinde Aslı Bekiroğlu ve Sinan Çalışkanoğlu yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Gün Doğa Sarı oturuyor. Peki, Sahte Balayı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Sahte Balayı filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte film hakkında detaylı bilgiler...

Magazin 27-07-2023 18:21

YAZ ŞARKISI 3. BÖLÜM tek parça izle! FOX TV YAZ ŞARKISI dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Yaz Şarkısı dizisi üçüncü bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın oyuncu kadrosunda Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizi, 9 Temmuz Pazar akşamı yayın hayatına başladı. Dizi, seyircilerden tam puan almayı başardı. Peki, Yaz Şarkısı 3. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 23-07-2023 19:54

Babasının Kızı konusu nedir, oyuncuları kim? Babasının Kızı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Babasının Kızı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Vizyona girdiği günden bu yana zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanan Babasının Kızı filmi sinemaseverlerin dikkatini çekiyor. Film; evlenmek isteyen genç kızın, damadı babasıyla tanıştırmasını konu alıyor. Peki, Babasının Kızı konusu nedir, oyuncuları kim? Babasının Kızı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 12-07-2023 19:51

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ve gazeteci Çiğdem Toker'in sözleri gündem olmuştu! RTÜK'ten Halk TV ve FOX TV'ye üst sınırdan idari para cezası

Seçim sonrası canlı yayında "Demokrasi sadece sandıktan ibaret değildir" çıkışı gündem olan gazeteci Çiğdem Toker'in katıldığı FOX TV ile ilgili RTÜK harekete geçmişti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da Halk TV'deki bir konuşmasında "Seçimin sonucuna politik olarak saygım yok, olmayacak da" sözleri dikkat çekmişti. RTÜK iki kanal üst sınırdan idari para cezası verdi.

Haber 07-06-2023 16:11

Tetikçinin Oğlu bu akşam yok mu, neden yok? Tetikçinin Oğlu yeni bölüm ne zaman? 30 Mayıs 2023 FOX TV yayın akışı

Tetikçinin Oğlu dizi neden yok sorusu merak ediliyor. Başrollerini Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Genco Özak gibi isimlerin paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinin yeni bölümü Fox Tv'nin 30 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Tetikçinin Oğlu'nun yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Tetikçinin Oğlu bu akşam yok mu, neden yok? Tetikçinin Oğlu dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler...

Magazin 30-05-2023 20:56

TV yayın akışı 28 Mayıs 2023 Pazar! Seçim sonuçları hangi kanalda açıklanacak, ne zaman? TRT1, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

28 Mayıs Pazar günü televizyon kanallarının yayın akışı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Bugün 81 ilde kurulan sandıklarla Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçecek. 17.00'da sandıkların kapatılması ve sonrasında yayın yasaklarının kaldırılmasıyla seçim programlarına başlanacak. 28 Mayıs Pazar akşamı seçim özel programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl? Seçim sonuçları hangi kanalda açıklanacak, ne zaman?

Magazin 28-05-2023 12:43

Yasak Elma final mi yapıyor, ne zaman? Yıldız ve Ender'li Yasak Elma kaçıncı bölümde bitecek? 5 sezonun ardından veda ediyor!

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma, final haberleriyle gündemdeki yerini aldı. Uzun yıllardır ekranların en sevilen yapımları arasında kendisine yer bulan ve izleyicinin yakından takip ettiği dizilerden biri olan Yasak Elma'nın final tarihi araştırılıyor. Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade ve Berk Oktay gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu sevilen dizide sona geliniyor. Peki, Yasak Elma final mi yapıyor, ne zaman? Yıldız ve Ender'li Yasak Elma kaçıncı bölümde bitecek?

Magazin 08-05-2023 23:11

EGO bu akşam var mı, yok mu? EGO yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı

EGO yeni bölüm tarihi araştırılıyor. Fox TV'de pazar günleri yayınlanan dizide Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk başrolde bulunuyor. Ramazan Bayramı nedeniyle yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Peki, EGO bu akşam var mı, yok mu? EGO yeni bölüm ne zaman? İşte son bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 23-04-2023 19:25

Tetikçinin Oğlu 2. bölüm ne zaman? Tetikçinin Oğlu dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? İşte son bölüm özeti...

Tetikçinin Oğlu dizisi 2. bölüm heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyen Tetikçinin Oğlu dizisi, seyircilerin beğenisini aldı. Dizide, Şevket Çoruh İskender Karayurt (İsko), Timuçin Esen ise Korkmaz rolünü canlandırıyor. 18 Mart Salı günü Tetikçinin Oğlu dizisinin yeni bölümü sorgulanmaya başladı. Peki, Tetikçinin Oğlu 2. bölüm ne zaman? Tetikçinin Oğlu dizisi yeni bölüm bu akşam var mı?

Magazin 18-04-2023 18:42

Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte, kaçıncı bölümde? Yasak Elma'da büyük finale geri sayım devam ediyor!

Yasak Elma'nın final bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen yer almaktadır. Altı sezondur yayın hayatına devam eden Yasak Elma'da büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte ve kaçıncı bölümde?

Magazin 10-04-2023 19:55

Ego yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda? Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'lu Ego saat kaçta başlıyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan EGO (Erkeğe Güven Olmaz) dizisinin 8. bölümü merak edildi. Yayınlandığı günden bu yana çok beğenilen dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ego 8. bölümde Erhan, Rüya'nın hamile olduğu gerçeğini Sibel'den öğrenir ve ortalığı birbirine katar. Peki, Ego yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda? Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'lu Ego saat kaçta başlıyor?

Magazin 09-04-2023 18:49

Recep İvedik 5 konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Recep İvedik 5 filmi bu akşam FOX tv ekranlarında yayınlanacak. Filmi tekrar izlemek veya ilk kez seyredecek olanlar Recep İvedik 5 filmi hakkındaki merak edilenleri araştırıyorlar. Recep İvedik film serisi oldukça sevilen ve geniş bir kitleye sahip olan filmler arasında yer alıyor. Yakında yedinci filmi vizyona girecek olan Recep İvedik serisi ara ara TV ekranlarında yer alıyor. Peki, Recep İvedik 5 konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 04-04-2023 18:22

Gülbin Tosun'un Cumhur İttifakı çıkışı gündem yaratmıştı! AK Parti'den tepki geldi: Her koşulda kadın haklarını gözeten Erdoğan'a...

Geçtiğimiz günlerde Fox TV sunucusu Gülbin Tosun'un Cumhur İttifakı'nda genişleme sonrası yaptığı açıklamalar dikkat çekmişti. Tosun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da eleştirdiği mesajlarında "Kadına reva görülen, Türkiye'nin ikinci yüzyılında bu mu oldu? Hani kadının adı bile AK Parti'den önce yoktu?" ifadelerini kullanmıştı. AK Parti'den Tosun'un bu sözlerine tepki geldi. Hamza Dağ, "FOX TV’ye göre PKK’nın siyasi uzantısına sessiz kalan Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verebilirsiniz" dedi.

Haber 27-03-2023 15:25

İki Yabancı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İki Yabancı dizisi ne zaman başlıyor? Hande Erçel ve Burak Deniz başrolde!

İki Yabancı dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş tamamlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda başarılı yapımlarda imzası bulunan Neslihan Yeşilyurt yer alıyor. Peki, İki Yabancı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İki Yabancı dizisi ne zaman başlıyor?

Magazin 26-03-2023 11:27

Yasak Elma'nın Yıldız'ından Shakira ve Pique yorumu! Yemeyenin malını yerler

Fox TV'de yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma'da son dönemin en sansasyonel olaylarından biri olan Pique'nin Shakira'yı aldatması gündem oldu. İzleyiciler tarafından çok sevilen Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız'ın, annesi ve kız kardeşiyle Pique'nin Shakira'yı aldatması olayını konuşmaları izleyicileri oldukça güldürdü.

Magazin 28-02-2023 11:52

Taçsız Prenses bu akşam yok mu, neden yok? Fox TV'nin yeni dizisi Taçsız Prenses'in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Fox TV 21 Şubat yayın akışı

Taçsız Prenses Fox TV'nin son dönemdeki en başarılı projelerinden biri oldu. İsmail Hacıoğlu'nun başrolünde olduğu dizinin bu akşam yeni bölümünün olup olmadığı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Kahramanmaraş depremleri sonrasında diziler yayınlarına ara vermişti. İki haftadır yeni bölümü yayınlanmayan Taçsız Prenses'in bu akşam yeni bölümü var mı merak edildi. Peki Taçsız Prenses bu akşam yok mu, neden yok? Fox TV'nin yeni dizisi Taçsız Prenses'in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Magazin 21-02-2023 13:15

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e soru sorarken... Fox TV muhabirinin zor anları: Kolunu tutup itti

6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin merkez üssü olan ve yüzlerce binanın yıkıldığı Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, çalışmaları yerinde inceledi. Depremin simgesi haline gelen Ebrar Sitesi enkazına inceleme yapmak için gelen Güngör'e Fox TV muhabiri soru sormak istedi. Kameraların kayıtta olduğu anlarda Güngör'ün yanındaki bir kişi gazetecinin kolundan tutarak müdahale ederken, o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 17-02-2023 08:51

Türkiye Tek Yürek ortak yayınında yardım kampanyası! Depremin yaralarını sarmak için AFAD ve Kızılay'a nasıl bağış yapılır?

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinin ardından Türkiye Tek Yürek ortak yayınında AFAD ve Kızılay'a bağışlanmak için yardım toplandı. 213 televizyon kanalı ve 562 radyoda canlı olarak ekrana gelen Türkiye Tek Yürek yayını yoğun ilgi nedeniyle günün ilk saatlerine kadar sürdü. Ünlü oyuncu ve sanatçılar da gelen bağışlar için telefonlara baktı. Canlı yayının sonunda bağış miktarı 115 milyar 146 milyon TL'yi geçerken, 9 milyondan fazla da sms gönderildi.

Haber 15-02-2023 19:58

Hayatımın Şansı hangi gün final yapacak? Hayatımın Şansı dizisi neden final yapıyor? Reyting macerası kısa sürdü!

Yayın hayatına 14 Aralık 2022'de başlayan Hayatımın Şansı dizisinin ekran önü macerası kısa sürdü. Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Erkan Avcı, Musa Uzunlar gibi isimlerin yer aldığı dizinin dizi, final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki Hayatımın Şansı hangi gün final yapacak? Hayatımın Şansı dizisi neden final yapıyor?

Magazin 01-02-2023 17:08

Dokuz Oğuz dizisinin konusu nedir, ne zaman başlıyor? Oğuz Timi'nin hikayesi Fox TV'de başlıyor!

Dokuz Oğuz dizisi Fox TV'nin yeni yapımlarından. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hikayesinin anlatılacağı dizinin konusu epey merak edildi. İzleyiciler güçlü oyuncu kadrosuna sahip Dokuz Oğuz dizisi ile ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Dokuz Oğuz dizisinin konusu nedir, ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Magazin 25-01-2023 15:06

Fox TV o dizinin fişini çekti! Güçlü oyuncu kadrosuna acımadı

Oyuncuları arasında Alina Boz, Taro Emir Tekin ve Hazal Filiz Küçükköse gibi isimlerin yer aldığı Bir Peri Masalı her hafta Fox Tv ekranlarında yayınlanıyordu. Dizinin sevenlerini üzen haber geldi.

Magazin 27-12-2022 16:58

FOX TV'nin iddialı başlayan dizisi Tozluyaka reytinglere yenik düştü

Yaz döneminde büyük umutlarla başlayan gençlik dizisi Tozluyaka reyting yarışına daha fazla dayanamadı. FOX TV'nin dizisi ekranlara veda ediyor.

Magazin 12-12-2022 13:45

Darmaduman nerede çekiliyor? Darmaduman dizisi çekim yerleri merak konusu oldu

Darmaduman dizisinin çekim yerleri seyirciler tarafından merak konusu oldu. 27 Ekim Perşembe akşamı Fox Tv'de yayın hayatına başlayacak olan Darmaduman dizisinin başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor. Darmaduman, Amerikan yapımı Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlama gençlik dizisidir. Peki, Darmaduman nerede çekiliyor? Darmaduman dizisi çekim yerleri ve detaylar...

Magazin 27-10-2022 22:53

Darmaduman hangi diziden uyarlama? Darmaduman oyuncuları kimler? İşte merak edilenler

Darmaduman dizisinin hangi diziden uyarlama olduğu seyirciler tarafından araştırma konusu oldu. Fox Tv'nin yeni dizisi Darmaduman ile beraber dizi hakkında birçok detay merak konusu oldu. Her perşembe akşamı seyirciyle buluşacak olan Darmaduman dizisinin başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor. Peki, Darmaduman hangi diziden uyarlama? Darmaduman oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 27-10-2022 22:51

Yasak Elma Hilal diziden ayrıldı mı? Ece Özdikici Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?

Yasak Elma dizisinde 'Hilal' karakterine can veren Ece Özdikici'nin diziden ayrılacağı gündeme geldi. 6 sezondur Fox Tv ekranlarında seyircisiyle buluşan Yasak Elma dizisinde birçok oyuncu değişiklikleri meydana geldi. Bu kez "Yasak Elma Hilal diziden ayrılıyor mu?" sorusunun cevabı araştırılıyor. Peki, Yasak Elma Hilal diziden ayrıldı mı? Ece Özdikici Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?

Magazin 24-10-2022 19:43

Recep İvedik ne zaman ve nerede çekildi? Recep İvedik konusu nedir, oyuncuları kim?

Recep İvedik film serisi oldukça sevilen ve geniş bir kitleye sahip olan filmler arasında yer alıyor. Yakında 7. filmi vizyona girecek olan Recep İvedik'in ilk filmi bu akşam fox tv ekranlarında yayınlanacak. Filmi tekrar izlemek veya ilk kez seyredecek olanlar Recep İvedik filmi hakkındaki merak edilen soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Peki, Recep İvedik ne zaman ve nerede çekildi? Recep İvedik konusu nedir, oyuncuları kim? İşte yanıtları...

Trend 18-10-2022 22:01