Gardiyanlık Başvuru Haberleri

Gardiyanlık şartları nelerdir? Kimler infaz koruma memuru olabilir?

Dünya çapında gerek sağladığı avantajlarla gerekse özellikleriyle öne çıkan pek çok meslek mevcuttur. Bu meslekler arasında gardiyanlık hizmeti de yer alır. Gardiyanlık, infaz koruma memuru olarak da tabir edilen bir meslek çeşididir. T.C. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak yapılan önemli bir görevdir. Bu görevde yer almak isteyenlerin belli başlı koşullara uygun olması gerekmektedir. Peki, gardiyanlık şartları nelerdir?

Haber 21-07-2023 11:32

KPSS önlisans gardiyanlık puanı nedir? 2022 KPSS önlisans gardiyanlık şartları, taban ve tavan puanı!

KPSS önlisans gardiyanlık puanı, Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarının adayların erişimine açılması nedeniyle merak konusu oldu. Birçok kişi cezaevinde yatan mahkumların düzeninden sorumlu olan gardiyanlık ile ilgili KPSS önlisans taban puanlarını arama motorlarında sorgulamaya devam ediyor. Peki, KPSS önlisans gardiyanlık puanı nedir? İşte KPSS önlisans gardiyanlık şartları, taban ve tavan puanı ile ilgili detaylar...

Egitim 05-11-2022 11:15

Gardiyanlık Başvuru

Gardiyanlık Başvuru Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gardiyanlık Başvuru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.