Georgia Harrison kimdir?

Georgia Harrison kimdir?

Georgia Harrison, 12 Aralık 1994 yılında Doğu İngiltere'nin Essex bölgesinde dünyaya gözlerini açmıştır. Güzelliği ile sıklıkla magazin gündeminin en tepesine çıkan Georgia Harrison, televizyonda tanınmadan önce kişisel asistan olarak çalışmıştır.

Harrison'a ününü getiren ise İngiltere'nin en çok izlenen televizyon programlarından biri olan Aşk Adası (Love Island) olmuştur. Mallorca'da bir villada yaşarken aşkı arayan yarışmacıların olduğu programda Harrison da yer almıştır. Modellik de yapan Georgia Harrison, cesur pozlarıyla ilgi odağı olan bir takvim çıkartmıştır.

Aşk Adası ve Geordie Shore gibi programlarda boy gösteren Sam Gowland ile ilişki yaşayan Aşk Adası'nın yıldız ismi, daha sonra Sam Gowland'tan ayrılmıştır. Televizyon yıldızı Georgia Harrison'ın Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Georgia Harrison Haberleri

Georgia Harrison pandemiden kaçıp soluğu Dubai'de aldı

İngiltere'de hala devam eden pandemi kısıtlamasından bunalan Love Island'ın yıldızı Georgia Harrison, soluğu Dubai'de aldı.

Magazin 08-03-2021 10:19

Gizlice çekilen cinsellik videoları ifşa olan Georgia Harrison sosyal medyayı terk etti

Eski sevgilisi tarafından gizlice çekilen cinsel ilişki görüntülerinin, sosyal medyada yayınlanmasından sonra büyük bir psikoljik çöküş içine giren Georgia Harrison, sosyal medya trollerinin sürekli bu görüntüleri mesaj olarak attıklarını, olanlara artık katlanamadığı için Instagram hesabını kapattığını söyledi.

Magazin 24-02-2021 11:29

Diğer Haber Etiketleri