Gonore Haberleri

Seks yapan herkes risk altında! Asla göz ardı etmemeniz gereken belirti

Cinsellik hakkında görmezden gelinen birçok konu bulunuyor. Cinsel sorunların üzerinin kapatılmasının bu sorunların çözüleceğini düşündürtüyor. Ancak sorunlar çok daha büyük problem haline geliyor. Özellikle sağlık konusunda görülen belirtilerin kesinlikle göz ardı edilmemesi gerekiyor. Bel soğukluğu belirtileri hakkında bilinçli olmak büyük önem taşıyor.

Haber 25-10-2022 08:34

Tedavi edilmezse kısırlık, işitme veya görme kaybına neden olabilir

En yaygın cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve belirtileri belli oldu. Dünyanın dört bir yanında her gün milyonlarca cinsel yolla bulaşan enfeksiyon teşhisi konuyor. Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar (CYBE) tedavi edilmezse, diğer kronik durumların yanı sıra kısırlığa, pelvik inflamatuar hastalığa ve görme veya işitme kaybına yol açabilir.

Haber 29-06-2022 09:33

Cinsel yolla bulaşıyor, doğum sırasında bebeğe de bulaşıyor!

Dünya çapında en sık karşılaşılan, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan biri olan ve halk arasında bel soğukluğu olarak bilinen gonore, hem kadınlarda hem de erkeklerde görülebiliyor. Gonore, Neisserria gonorrhoeae adlı bakterinin neden olduğu ve cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır. Oldukça sık gözlenen bu hastalık hem erkekte hem de kadında enfeksiyona ve buna bağlı rahatsızlıklara sebep olabilmektedir.

Haber 20-01-2022 13:55

Bel soğukluğu (Gonore): Neden olur, nasıl geçer?

Bir adı da gonore olan bel soğukluğu, cinsel yolla bulaşan bakteriyel bir enfeksiyondur. 

Haber 24-06-2020 10:26

Gonore

Gonore Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gonore Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bel soğukluğu (gonore) nedir, belirtileri ve tedavisi nelerdir?

Tıptaki ismi Gonore, halk arasında ise bel soğukluğu olarak bilinen bu hastalığa ne sebep oluyor ve önemli belirtileri nelerdir diye merak ediyorsanız hemen açıklayalım… Bu hastalığın erken teşhis edilememesi durumunda daha tehlikeli durumlara yol açabilir. İşte bu hastalığa dair detaylı tüm bilgiler.

Haber 20-03-2018 17:47