Gönül Dağı dizisi

Gönül Dağı dizisi

İlk bölümü 17 Ekim 2020’de TRT 1 kanalında yayımlanan Gönül Dağı, aşk ve aile temalarını işleyen bir dizidir. Yapım şirketi Köprü Film olan dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz’dir. Senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı bulunmaktadır. Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Nur Özkaya, Ferdi Sancar’ın olduğu dizi Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden uyarlanmıştır.

Gönül Dağı Dizisi Haberleri

Gönül Dağı ne zaman başlayacak, yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı 4. sezon tarihi belli oldu mu?

Gönül Dağı ne zaman başlayacak, yeni sezon tarihi belli oldu mu gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı 24 Haziran 2023 Cumartesi günü sezon finali yaparak ekranlara ara vermişti. Dizinin 4. yeni sezonu içinse heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, Gönül Dağı yeni bölümleri ne zaman? İşte tüm detaylar...

Magazin 28-08-2023 17:41

Gönül Dağı Ramazan’ın eski hali görenleri şaşkına uğrattı! Kimse tanıyamadı.. Meğer ünlü dizilerde rol almış

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin oyuncuları arasında yer alan Cihat Süvarioğlu, sevilen karakterlerden biri olan Ramazan’ı canlandırıyor. Gönül Dağı’ndaki Ramazan’ın eski hali sosyal medyada gündem olan konular arasında yer aldı. Ünlü ismin eski halini görenler tanıyamadı.

Magazin 05-11-2022 11:57

Gönül Dağı 3. sezon ilk tanıtımı yayınlandı! Gönül Dağı yeni sezon ne başlıyor?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenirken diziden 3. sezon tanıtım videosu geldi. TRT 1'de ekranlara gelen ve sezon finali yapan dizinin 3. sezon yayına başlama tarihi merak edildi. Peki Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı 3. sezon ne zaman yayına başlayacak? Gönül Dağı oyuncuları, konusu ve merak edilenler...

Magazin 27-08-2022 16:16

Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı 3. sezon ne zaman başlıyor, tarihi belli oldu mu?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Yönetmenliğini Yahya Samancı'nın yaptığı Gönül Dağı'nın çok sıkı takipçileri diziyi ilgiyle takip ediyorlar. TRT 1'de ekranlara gelen ve sezon finali yapan dizinin 3. sezonu merakla bekleniyor. Peki Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı 3. sezon tarihi belli oldu mu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Magazin 27-08-2022 16:03

Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül dağı oyuncuları kimler, konusu nedir?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı internet üzerinden araştırılıyor. Gönül Dağı'nın çok sıkı takipçileri diziyi ilgiyle takip ediyorlar. TRT 1'de ekranlara gelen ve sezon finali yapan dizinin 3. sezon yayına başlama tarihi merak edildi. Peki Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı 3. sezon tarihi belli oldu mu? Gönül Dağı oyuncuları, konusu ve merak edilenler...

Magazin 27-08-2022 16:01

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali Paris'ten mini etekli poz verdi!

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Gönül Dağı dizisinde Dilek rolüne hayat veren Gülsim Ali, bu rolüyle oyunculuk kariyerinde iyi bir çıkış yakaladı. Diziden ayrılan Gülsim Ali, Paris'ten poz verdi.

Magazin 23-06-2022 18:47

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali saatiyle gündem oldu! Demet Özdemir'de de var

Gönül Dağı dizisinin Dilek'i Gülsim Ali diziye veda ettikten sonra paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Son olarak pozunda pahalı saati dikkat çeken Ali'nin saatinin aynısının Demet Özdemir'de olduğu ortaya çıktı. Gülsim Ali'nin kolundaki saat bir araba parası değerinde.

Magazin 16-06-2022 07:48

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar yatarak poz verdi! Sana kırmızı çok yakışıyor

7'den 77'ye seyircilerin severek takip ettiği Gönül Dağı dizisinde Asuman rolünü oynayan Hazal Çağlar, yatarak verdiği pozunu sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Magazin 14-06-2022 09:19

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin pozuyla büyüledi! Rıfat görmesin

TRT 1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Gönül Dağı'nda Meryem rolünü canlandıran Sevilay Gültekin, sosyal medya paylaşımlarıyla göze çarpan isimlerden biri haline geldi. Gültekin, son paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 07-06-2022 00:58

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali dekolteli pozlarıyla hayranlarını mest etti

Gönül Dağı dizisi sezon finali yaparken dizide Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan, diziye veda etmişti. Güzelliğiyle beğeni toplayan Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali şu sıralar yoğun tempodan çıkmış olmanın keyfini sürüyor. Gülsim Ali son olarak dekolteli elbisesiyle pozlarını paylaştı.

Magazin 03-06-2022 14:37

Gönül Dağı'nı Dilek'i Gülsim Ali'den sevenlerini üzen haber! Instagram'dan duyurdu

Başrolünde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisi, geçtiğimiz akşam sezon finaliyle ekranlara veda etti. Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali nazara geldi.

Magazin 29-05-2022 17:14

Gönül Dağı finali gündemde! Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali veda etti!

Gönül Dağı'nın finali sosyal medyayı salladı. Dizinin başrol oyuncusu Gülsim Ali diziye veda etti. Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali diziyi neden bıraktığına dair bir açıklama yaptı. Oyuncu Gülsim Ali final sonrası bir paylaşım yaparak "Güzel bir Anadolu masalının prensesi oldum" dedi.

Magazin 29-05-2022 11:49

28 Mayıs 2022 reyting sonuçları açıklandı! Hangi yapım birinci oldu? İşte 28 Mayıs 2022 reyting sonuçları

29 Mayıs 2022 reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu sorusunun yanıtı birçok izleyici tarafından sorgulanmaya başladı. İzledikleri programın reyting sıralamasını merak eden ve yayın geleceği hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler 29 Mayıs tarihli reyting sonuçlarını merak ediyor. Peki, 29 Mayıs 2022 reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım birinci oldu? İşte reyting sonuçları.

Trend 29-05-2022 10:11

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin annesini paylaştı! Benzerlik dikkat çekti

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Meryem rolü ile oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Sevilay Gültekin, aktif olarak kullandığı Instagram hesabı üzerinden annesini paylaştı. Aralarındaki benzerlik dikkat çekti.

Magazin 27-05-2022 00:04

Gönül Dağı'ndan ayrılan ayrılana! Dizinin iki önemli karakteri yeni sezonda olmayacak

Gönül Dağı TRT 1'in sevilen aile dizileri arasında yer alıyor. Her bölümü ile izleyicilerin kalbine dokunan Gönül Dağı dizisinden üzen bir haber geldi. Dizinin sevilen iki karakteri yeni sezonda izleyicisinin karşısında olmayacak. Bu haber sonrası Gönül Dağı hayranları hangi oyuncuların diziye veda edeceğini araştırmaya başladı. İşte merak edilen o detaylar!

Magazin 24-05-2022 13:55

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'ın eski halini gören tanıyamadı! Verdiği cesur pozlar şaşırttı

Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterini canlandıran Hazal Çağlar'ın eski halini gören tanıyamadı. Asuman karakteriyle son dönemde sıklıkla gündeme gelen oyuncu Hazal Çağlar, eskilerden kalan cesur pozlarıyla da şaşırttı.

Magazin 23-05-2022 17:23

Sıla Türkoğlu Emanet'le olaylı ayrıldı! Meğer her şey o diziye girebilmek içinmiş

Sıla Türkoğlu yeni dizisi ile konuşulmaya başlandı. Bilindiği gibi Sıla Türkoğlu şu sıralarda gündemde yer alıyor. Emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu, sevilen yapımdan olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Güzel oyuncu, yeni sezonda yer almak isteyemediğini söylemiş ancak oyuncunun isteği yerine getirilmediği iddia edilmişti. Bu haberlerin üzerine Sıla Türkoğlu'nun rol alacağı yeni dizisi ortaya çıktı. İşte o detaylar!

Magazin 18-05-2022 11:15

Gönül Dağı'ndan ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü! Gülsim Ali güzelliğiyle büyüledi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali bu projeyle oyunculuk kariyerinde yükseldi. Gönül Dağı dizisinden ayrılacağı iddialarıyla gündeme gelen oyuncu, sosyal medya pozuyla büyüledi.

Magazin 16-05-2022 13:37

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin'den mini etekli poz! Sen neymişsin kız Meryem

Anadolu hikayesinin anlatıldığı sevilen dizi Gönül Dağı'nın başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu gibi oyuncular yer alıyor. Dizide gözleri görmeyen Meryem karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, rolü icabı oldukça konuşulmuştu. Sevilay Gültekin'in Instagram pozları görenleri hayran bıraktı.

Magazin 15-05-2022 09:08

Gönül Dağı'nın Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu'nun sevgilisi görenleri kendine hayran bıraktı! Güzelliğiyle büyüledi...

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra herkes tarafından beğeniyle takip edilen Gönül Dağı dizisinde birçok karakter merak ediliyor. Merak edilen karakterler arasında Gönül Dağı dizisinin Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu da yer alıyor. Yıllar içindeki değişimiyle birçok yerde haber konusu olan Cihat Süvarioğlu'nun sevgilisini görenler ise hayrete düşüyor.

Magazin 07-05-2022 15:47

Gönül Dağı dizisi bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı bugün var mı? 7 Mayıs TRT 1 yayın akışı listesi

Gönül Dağı dizisi bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorularının yanıtı, sevilen dizinin takipçileri tarafından sorgulanmaya başladı. Her cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, Gönül Dağı dizisi bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı bu akşam var mı? İşte 7 Mayıs TRT 1 yayın akışı listesi.

Magazin 07-05-2022 12:14

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan bakın kimin yeğeni çıktı! Meğer podyumlarda fırtınalar estiren o model...

Berk Atan, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı 'Taner' karakteriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Sık sık basında yer alan ve son olarak alkollü araç kullanırken polise yakalandığı yönünde haberlerle gündem olan ünlü oyuncuya, bin 823 TL para cezası kesildiği öğrenilmişti. Berk Atan ile ilgili ortaya çıkan gerçek duyanları şaşırttı. Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan hangi ünlü mankenin yeğeni çıktı...

Magazin 30-04-2022 20:25

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali güzelliğiyle nefes kesti! Gerçek bir kadın

Son zamanların popüler oyuncularından biri olan Gülsim Ali Instagram pozlarıyla nefes kesti. Güzelliğiyle gündeme gelen ünlü oyuncu tarzıyla hayranlarını büyüledi.

Magazin 20-04-2022 17:58

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali ailesini paylaştı! Annesiyle benzerliği dikkat çekti

Ünlü oyuncu Gülsim Ali, fenomen Gönül Dağı dizisinde Dilek rolü ile boy gösteriyor. Rusçuk, Bulgaristan'da dünyaya gelen Gülsim Ali ailesiyle karesini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 14-04-2022 17:59

Gönül Dağı'nın Asya'sı Buse Orcan'dan yırtmaçlı poz! İstanbul bozmuş bizim Asya'yı

Reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Asya karakteri ile ün kazanan Buse Orcan, senaryo gereği diziden ayrılmıştı. Sosyal medyada açık pozlarıyla dikkat çeken Buse Orcan bu defa yırtmaçlı poz verdi.

Magazin 13-04-2022 23:05

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali oyunculuğu bırakıyor mu? Takipçisine yanıt verdi!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisiyle beğenileri toplayan Gülsim Ali, son zamanların en çok dikkat çeken oyuncularından biri oldu. Anadolu hikayesinin anlatıldığı dizide Dilek rolüne hayat veren Gülsim Ali'nin, takipçisine verdiği cevap kafaları karıştırdı.

Magazin 13-04-2022 00:07

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali sivilceli pozunu paylaştı

Doğal güzelliğiyle gündemden düşmeyen isimlerden biri olan Gülsim Ali bu sefer sivilceli pozunu paylaştı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Dilek rolüne hayat veren Gülsim Ali'nin, paylaşımın altına yazdıkları dikkat çekti.

Magazin 05-04-2022 23:22

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar Instagram'dan paylaştı! 'Nefesimi kestin'

Sevilen Gönül Dağı dizisinde 'Asuman' karakteriyle ekranlara gelen Hazal Çağlar, Instagram hesabını aktif olarak kullanıyor. Son pozuyla beğeni yağmuruna tutulan Çağlar'a çok sayıda yorum geldi.

Magazin 03-04-2022 20:15

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin beyaz atlı pozunu paylaştı! 'Kalbime mi indireceksin?'

Sevilay Gültekin başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu gibi oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisinde gözleri görmeyen Meryem rolüne hayat verdi. Rolü nedeniyle son zamanlarda eleştirilere maruz kalan Sevilay Gültekin'in beyaz at ile verdiği poz olay oldu.

Magazin 03-04-2022 18:24

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin isyan etti! '50 yaşındaki adamdan...'

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde gözleri görmeyen Meryem rolüne hayat veren Sevilay Gültekin, rolü icabı oldukça eleştirildi. Eleştirilere dayanamayan Gültekin isyan etti.

Magazin 30-03-2022 00:51

Berk Atan'ın ehliyetine el konuldu! 1823 TL para cezası kesildi

Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Taner' karakteriyle büyük beğeni toplayan Berk Atan alkollü araç kullanırken polise yakalandı. Oyuncu Berk Atan'a ayrıca 1823 TL para cezası kesildi.

Magazin 29-03-2022 11:31

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin Instagram'dan paylaştı! Güzelliği görenleri büyüledi

Başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu gibi oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisi ilgiyle takip ediliyor. Sevilay Gültekin, Gönül Dağı dizisinde gözleri görmeyen 'Meryem' rolüne hayat veriyor. Gültekin'in Instagram pozu dikkat çekti.

Magazin 28-03-2022 19:57

Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı konusu nedir?

Gönül Dağı ekranların sevilen aile dizilerinden biri. Sıcacık hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile Gönül Dağı izleyicinin her hafta kalbine dokunmayı başarıyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümü ile Gönül Dağı reyting sıralamasında en üstte yer aldı. Gönül Dağı dizisini izlemeyenler, diziye dair araştırmalara başladı. İşte Gönül Dağı dizisine dair merak edilenler!

Magazin 28-03-2022 10:13

Gönül Dağı Meryem kimdir? Gönül Dağı Meryem gerçekten kör mü? Gönül Dağı dizisinin Meryem'i Sevilay Gültekin kimdir?

Gönül Dağı dizisi günün en çok araştırılan konularından biri oldu. Sevilen dizinin dün akşam 57. bölümü yayınlandı. Gönül Dağı'nın bu bölümü izleyicileri gözyaşına boğdu. Rıfat, Meryem ile evlenip bir yuva kuracağını düşünürken büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Meryem, Rıfat'ı istemediğini söyler ve çeker gider. Bunun üzerine Rıfat kendini gönül dağına vurur. Bu bölümden sonra vatandaşlar Gönül Dağı Meryem'e dair araştırmalara başladı. Gönül Dağı dizisinin Meryem'ine dair merak edilenler!

Magazin 28-03-2022 09:44

26 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

26 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını merak eden vatandaşlar haftanın yedinci gününde de internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. 26 Mart Cumartesi akşamı Gönül Dağı, Şarkılar Bizi Söyler, Güldür Güldür Show ve Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 26 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 27-03-2022 10:20

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'den dikkat çeken paylaşım! 'Beni makyajsız çekmek için uğraşan...'

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda canlandırdığı 'Dilek' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Gülsim Ali, Instagram hesabından makyajsız pozunu paylaştı. Gülsim Ali, duru güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 21-03-2022 12:59

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'dan dikkat çeken paylaşım! 'Tüm ilişkim bitmiştir'

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle kalplere taht kuran güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Hazal Çağlar, rol arkadaşı Nazlı Pınar Kaya için ''Kamuoyuna duyuru. Bu kız ile olan tüm ilişkim bitmiştir'' ifadelerini kullandı.

Magazin 19-03-2022 12:26

Gönül Dağı'nın Asya'sı Buse Orcan'ın iddialı pozu olay oldu! ''Sen neymişsin Asya!''

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda canlandırdığı Asya karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü manken Buse Orcan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen Buse Orcan, kırmızılar içinde verdiği pozlarla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-03-2022 13:53

Gönül Dağı'nın Gülsüm Öğretmen'i Ulviye Karaca bakın kim çıktı! Görenler şaştı kaldı

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali'nin paylaştığı Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği 'Gülsüm Öğretmen' karakteriyle kalplere taht kuran usta oyuncu Ulviye Karaca bakın kim çıktı.

Magazin 16-03-2022 16:28

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin ablasına bakın! Benzerlikleri şoke etti

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Dilek' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Gülsim Ali'nin yurt dışında yaşayan ablasını görenler şaşıp kaldı. Güzel oyuncunun ablasına olan benzerliği dikkat çekti.

Magazin 16-03-2022 11:22

Gönül Dağı'nın Halime'si Şebnem Dilligil'in eşi de çok ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali'nin paylaştığı Gönül Dağı dizisi, TRT 1 ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Gönül Dağı'nda Taner'in annesi Halime'ye hayat veren usta oyuncu Şebnem Dilligil'in eşi bakın kim çıktı.

Magazin 14-03-2022 11:37

Gönül Dağı'nın Günşıl'ı Gülhan Tekin'in eşini gören inanamadı! Kendisinden 12 yaş küçük oyuncu çıktı

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Gönül Dağı, 2020 yılından beri evlerimize konuk oluyor. Gönül Dağı'nın kadrosunda Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar gibi isimler rol alıyor. Dizide hayat verdiği Günşıl karakteriyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Gülhan Tekin'in eşi bakın kim çıktı.

Magazin 12-03-2022 12:29

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan bakın gönlünü kime kaptırdı! Fenomen sevgilisinden ayrılmıştı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, samimi hikayesiyle her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Taner' karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Berk Atan'ın yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

Magazin 11-03-2022 13:03

Gönül Dağı dizisinden üzen haber! Sevilen oyuncu diziye veda ediyor

Başrollerini Gülsim Ali ve Berk Atan'ın paylaştığı Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alıyor. Gönül Dağı'nın yönetmenliğini Yahya Samancı, senaristliğini Ali Asaf Elmas üstleniyor. TRT 1'in iddialı dizisi Gönül Dağı'ndan üzen haber geldi.

Magazin 09-03-2022 10:07

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'ın o görüntüleri şaşkına çevirdi! Mini şortuyla yatağa uzandı

Kadrosunda Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni topluyor. Dizide hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle izleyiciden tam puan alan Hazal Çağlar, bakın yıllar önce hangi klipte oynamış...

Magazin 08-03-2022 17:16

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'dan korkutan paylaşım! Hemen açıklama yaptı

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali'nin yer aldığı Gönül Dağı dizisiyle büyük beğeni toplayan Hazal Çağlar, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil pozuyla takipçilerini endişelendirdi.

Magazin 08-03-2022 15:47

Gönül Dağı Sefer ölecek mi? Yapımcı açıkladı! Gönül Dağı dizisinde Ferdi Sancar diziden ayrılıyor mu? Dolmuşcu Sefer ölüyor mu?

TRT 1 ekranında yayımlanmakta olan sevilen dizi Gönül Dağı bu akşam yeni bölüm ile yayınlanıyor. İlgiyle takip edilen dizide Dolmuşcu Sefer karakterine hayat veren Sefer karakteri, bir ameliyat geçirecek. Oldukça zorlu bir ameliyat geçirecek olan Sefer'in ameliyat sırasında kalbi duruyor. Gelişmenin ardından Sefer karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edildi. Peki Gönül Dağı Sefer ölecek mi? Ferdi Sancar diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilenler...

Magazin 07-03-2022 15:18

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar, Berk Atan ile samimi pozunu paylaştı! ''Adam öldürüyorlar''

Kadrosunda Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, her cumartesi ekranlarda fırtınalar estiriyor. Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, rol arkadaşı Berk Atan ile sarmaş dolaş poz verdi.

Magazin 07-03-2022 12:23

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin gelinlikli pozlarını paylaştı! 'Sakın sokağa çıkma Sevilay!'

Başrollerini Gülsim Ali ve Berk Atan'ın paylaştığı Gönül Dağı dizisi, sıcak hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla, her hafta izleyiciyi ekrana kilitliyor. Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Meryem' karakteriyle adından söz ettiren Sevilay Gültekin'in gelinlikli pozlarına yorum yağdı.

Magazin 05-03-2022 14:16