Gözde Seda Altuner Haberleri Ve Son Dakika Gözde Seda Altuner Haberleri

Gözde Seda Altuner Haberleri Ve Son Dakika Gözde Seda Altuner Haberleri

1982 İstanbul doğumlu olan Gözde Seda Altuner oyuncudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde oyunculuk eğitimi alan Altuner, kariyerine 2005 yılında Ev Hapsi dizisindeki rolü ile başlamıştır. Bunu pek çok popüler ve reyting açısından başarılı diziler takip etmiştir. Eşref Saati, Hayat Kavgam, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Paramparça, Avlu dizilerinde yer almış Sadakatsiz dizisinde camnlandırdığı Gönül karakteri özellikle dikkat çekmiştir. Dizilerin yanında Kocan Kadar Konuş: Diriliş ve Celal ile Ceren filmlerde de rol almıştır.

Gözde Seda Altuner Haberleri

Dilan Polat göndermesi olay oldu! 'Kocasıyla koğuş arkadaşı olur' sözleri çok konuşuldu

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamları ilgiyle izlenen dizinin son bölümüne 'Dilan Polat' göndermesi damga vurdu. Kirli Sepeti'ndeki o sahne sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-11-2023 15:34

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray'ın Yasak Elma göndermesi sosyal medyayı salladı! O sahneye yorum yağdı

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran diziye bu defa Yasak Elma göndermesi damga vurdu. Ceren Moray ve Gözde Seda Altuner'in o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 23-10-2023 14:21

Sadakatsiz'in Gönül'ü Gözde Seda Altuner bakın kim çıktı! Meğer herkesin izlediği o dizide oynamış...

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi popüler oyuncuların yer aldığı Sadakatsiz dizisi, son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Dizide, Melis Sezen'in hayat verdiği Derin'in annesini Gönül'ü oynayan Gözde Seda Altuner bakın kim çıktı...

Magazin 20-04-2022 19:48

Sadakatsiz'in Gönül'ü Gözde Seda Altuner tatil pozlarıyla dikkat çekti

Sadakatsiz'de Gönül karakterini canlandıran Gözde Seda Altuner tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Derin dekolteli mayosu ile objektif karşısına geçen oyuncunun paylaşımı, kısa sürede çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi görerek gündem oldu.

Magazin 27-07-2021 15:30

Gözde Seda Altuner

Gözde Seda Altuner Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gözde Seda Altuner Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sadakatsiz dizisinin Gönül'ünün yaşını duyanlar inanamadı! Cansu Dere ile yaş farkı konuşuldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden bu yana reyting rekorları kırmaya devam eden Sadakatsiz dizisinde Gönül karakterini canlandıran Gözde Seda Altuner, performansıyla son dönemlerin en çok konuşulan oyuncularından biri olmayı başardı. Başarılı oyuncunun yaşı merak ediliyordu. Sadakatsiz dizisinin Gönül'ünün yaşını duyan takipçileri şaşkınlığa uğradı. Yetenekli oyuncunun Cansu Dere ile arasındaki yaş farkı da konuşuldu.

Magazin 21-06-2021 13:05

Sadakatsiz dizisinin Gönül’ü Gözde Seda Altuner daha önce de reyting rekortmeni yapımda rol aldı

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Gönül Güçlü karakteriyle adeta bir fenomen olan Gözde Seda Altuner son günlerin popüler isimlerinden biri haline geldi. 20’li yaşlardan beri ekranda olan başarılı oyuncu birbirinden iddialı yapımlarda boy gösterdi.

Magazin 20-05-2021 15:08

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı! Asya ve Derin'e büyük şok!

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 26. yeni bölümünden fragmanlar yayınlandı. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Derin'in kaçırılmasındaki gizemi yavaş yavaş çözen Volkan'ın karşısına hiç ummadığı bir gerçek çıkıyor. Fakat Volkan ne yaparsa yapsın olacakların önüne geçemiyor. Sadakatsiz'in yeni bölümünde ise bu sefer Asya kaçırılıyor. Asya, kendine geldiğinde, yanında Derin'i buluyor...

Haber 14-04-2021 12:36

Sadakatsiz’in son bölüm fragmanı yayınlandı | Derin harekete geçiyor

Sadakatsiz dizisinin 23. bölüm fragmanı gündeme bomba gibi düştü. Sadakatsiz'in son yayınlanan bölümünde Volkan'ın Asya'ya söylediklerini duyan Derin çılgına döndü. Yeni bölüm fragmanında ise Derin, Volkan'a karşı harekete geçti. Sadakatsiz'in son bölümü merakla bekleniyor.

Magazin 24-03-2021 11:08

Sadakatsiz'in Gönül'ü Gözde Seda Altuner'e şok!

Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasında yer alan Gözde Seda Altuner sosyal medya hesabını çaldırdı. Gözde Seda Altuner son dönemde başarılı oyunculuğuyla merak ediliyor.

Magazin 19-02-2021 10:28