Gram Altin Fiyatlari Bugun Ne Kadar Haberleri

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 2024-07-25 10:35:59

SON DAKİKA: Düşüş eğilimindeydi ama o karar her şeyi değiştirdi! Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş, Yeni zirveler bekliyoruz

Son dakika haberi: Düşüş eğiliminde hareket eden altın fiyatları ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilme kararının ardından değişti. Altın fiyatalarında ibre yeniden yukarı yönlü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi gram altın çeyrek altın 23 Temmuz Salı ne kadar oldu?

Finans 2024-07-23 11:24:43

SON DAKİKA: Altın fiyatları ters köşe yaptı! İslam Memiş, Balon patlayabilir diyerek uyardı: Aman dikkat edin

Son dakika haberi... Günlerdir rekor haberlerine konu olan altın fiyatlarından ters köşe geldi. Altında ibre aşağı yönlü hareket ederken altın yatırımcıları da düşüşün devam edip etmeyeceğini merakla takip ediyor. Çeyrek altın, gram altın, yarım altın, cumhuriyet altını fiyatları bugün ne kadar oldu? (20 Temmuz güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 2024-07-20 14:00:09

Altın fiyatları için dudak uçuklatan tahmin! Bu rakam ilk kez ortaya çıktı! '6 bin TL'ye yaklaşabilir'

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından hareketlenen piyasalarda altında rekorlarıyla dikkat çekiyor. Altın piyasaları uzmanı Şirin Sarı'dan altın fiyatlarına ilişkin olarak dudak uçuklatan tahmin geldi. 19 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 2024-07-19 08:30:48

SON DAKİKA: Altın fiyatları yüzünü rekora döndü! İslam Memiş yatırımcıları uyardı: 2024 yılında altın çağ yaşanacak!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altında rekorlar görünüyor. Altın yatırımcıları yükseliş serisinin devam edip etmeyeceğini merak ederken uzman isimden gram altın yatırımcılarına uyarı geldi. 18 Temmuz gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 18-07-24 09:40

SON DAKİKA: Altın fiyatları uçuşta, rekora koşuyor! Altın yatırımcıları dikkat: İslam Memiş Bu hafta tuzaklar var diyerek uyardı!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası altın fiyatları da hareketlendi. Altın yatırımcıları fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 16 Temmuz 2024 gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 16-07-24 10:09

SON DAKİKA: Altın fiyatları kırılmanın eşiğinde! Fed Başkanı konuştu, sıra kritik ABD verisinde! Saatlerinizi ayarlayın, yön her an değişebilir! Uzman isim rakamı duyurdu

Son dakika haberi... Altın fiyatları için kritik hafta geride kalmaya hazırlanıyor. ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yukarı yönlü hareket eden altın bugün kritik ABD enflasyonunun açıklanmasını bekliyor. Altın yatırımcıları dikkat! Kritik veri sonrası altın yön ne olur, uzman isim seviyeyi açıkladı. 11 Temmuz Perşembe gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 11-07-24 09:30

Altın piyasasının beklediği gün geldi çattı! Fed Başkanı'nın fiyatları değiştirecek sunumu! İpucu verecek, sadece saatler kaldı! (9 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın fiyatlarında son dakika haberi... Gram altın, çeyrek altın, ons altın hepsini etkileyecek... Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarına odaklandı. Powell'ın sunumu önümüzdeki dönem faiz sürecine ilişkin ipuçlarını verecek. Altın fiyatları Fed Başkanı'nın açıklamalarının ardından yönünü bulacak. Powell'ın açıklamaları öncesi 9 Temmuz Salı günü gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 09-07-24 10:23

İslam Memiş 'altın yeni bir aralığa yerleşti' dedi: 1 ayın zirvesinden düşüş sonrası günü açıkladı: 'Perşembe’den önce Perşembe’den sonra diye ikiye ayıracağız'

Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar kaç TL? Yeni haftada yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyordu. Ons altın 1 ayın zirvesinden gerilerken, yaşanan düşüş etkisini yurt içine de yansıttı. Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının yeni bir aralığa yerleştiğini söyleyen, "Bu haftayı ikiye ayıracağız. Perşembe’den önce Perşembe’den sonra diye” ifadelerini kullandı.

Finans 08-07-24 09:00

SON DAKİKA: Altın fiyatları için haftanın en kritik verisi! Saatler kaldı, tabloyu sil baştan değiştirebilir! (5 Temmuz Cuma güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Son dakika haberi... Altın fiyatlarını etkileyecek verinin açıklanmasına sadece saatler kaldı. Küresel piyasalar ABD tarım dışı istihdam verilerine odaklandı. Verinin açıklanmasının ardından altında yön de belirlenecek. Altın yatırımcıları "5 Temmuz Cuma günü gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?" sorusuna yanıt arıyor.

Finans 05-07-24 09:07

Fed Başkanı konuştu, altında rota yeniden oluştu! (3 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Son dakika: Küresel piyasaların yakından takip ettiği açıklama dün gerçekleşti. ABD Merkez Bankası Başkanı (Fed) Jerome Powell'ın dezenflasyon ve faiz indirimi açıklamalarının ardından piyasalar hareketlendi. Altın fiyatları için de açıklamalar öncü oldu. (3 Temmuz 2024 Çarşamba güncel gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 03-07-24 12:28

Gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatlarının gözü saat 16.30'da: Piyasalar paranın patronunu bekliyor

Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları bugün de yatırımcıların takibinde. Ancak piyasalar yurt dışından gelecek haberlere odaklanmış durumda. Bugün saat 16.30’da konuşma yapacak Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları kritik önem taşıyor. Ardından Cuma günü açıklanacak ABD tarım dışı istihdam verileri takip edilecek. Uzmanlar ise altın fiyatlarında yükseliş için senaryoyu açıkladı. İşte 2 Temmuz Salı güncel altın fiyatları grafiği…

Finans 02-07-24 08:37

Fırıncıdan ilginç kampanya 'Ne kadar süreceğini soruyorlar' Kendi poşetini getirene indirim

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir fırıncı, kendi poşetini getiren vatandaşa ekmeği 1 TL indirimli satmaya başladı. Fırıncı yaptığı açıklamada "Kampanyamızı duyan müşterilerimiz bize sordular, memnun kaldılar ve teşekkür edip bu kampanyanın ne kadar süreceğini soruyorlar" ifadelerini kullandı. İlçede 200 gram ekmek 8 TL'den satılırken fırıncı, kendi poşetini getirene ekmeği 7 TL'den sattıklarını söyledi.

Finans 21-06-24 10:22

Altın fiyatlarında faiz etkisi, yükselişe geçti! İslam Memiş temmuzda altının geleceği seviyeyi açıkladı: Kuyumcularda kuyruk oluşacak

Son dakika haberi... Altın fiyatlarında faizlerde beklenen indirim ihtimaliyle yükseliş başladı. Altın fiyatları, yüzde 1'den fazla artarak iki haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Altın yatırımcıları ise yükselişin devam edip etmeyeceğini merakla takip ediyor. 21 Haziran Cuma günü gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 21-06-24 08:41

SON DAKİKA: Altın fiyatları bayram sonrası ne oldu? Rota yeniden değişti (20 Haziran Perşembe güncel gram, çeyrek altın fiyatları)

Son dakika haberi... Ons altın fiyatı haftanın en yüksek seviyelerine yükselirken gram altın fiyatı da bugün yönünü yukarı çevirdi. Altın fiyatlarında bayram sonrası ilk işlem gününde yaşanan yükseliş sonrası yatırımcılar gram, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Cumhuriyet altını bugün kaç TL? sorularını araştırıyordu. İşte güncel altın grafiği ile haberin detayları…

Finans 20-06-24 08:56

Altın fiyatlarında bayram sonrası için rekor tahmini gelmişti! Altında hareketlilik: İşte son durum (17 Haziran Pazartesi gram altın çeyrek altın fiyatları)

Kurban Bayramı sonrası rekor tahmini gelen altındaki son durum yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. 17 Haziran Pazartesi günü gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 17-06-24 11:34

Altın fiyatlarında geri sayım başladı! Yarın saat 21.30'dan sonra yön netleşiyor, 'Fiyatlamaları üç ayak belirleyecek' diye duyurdu! ( 11 Haziran gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Altın fiyatlarında kritik gün yarın. Geri sayım başladı. Altın yatırımcıların yarın açıklanacak ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarına odaklandı. Altın fiyatlarında düşüş devam edecek mi yoksa ibre yukarı yönlü mü hareket edecek? Veriler sonrası altında yön bulunacak. 11 Haziran gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu?

Finans 11-06-24 10:54

SON DAKİKA: Tüm dünya altın fiyatları için diken üstünde… Çarşamba günü birkaç saat ara ile açıklanacak (10 Haziran Pazartesi güncel gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları)

Son dakika haberi... Altın fiyatları için çok kritik bir haftaya girildi. Bayram haftasında yatırımcılar bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? diye araştırmalarına başlarken tüm dünyanın dikkati Çarşamba gününe çevrildi. Önce ABD enflasyon verisi açıklanacak, ardından birkaç saat sonra ise ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı duyurulacak. İşte yeni haftanın başlangıcında 10 Haziran 2024 Pazartesi Kapalıçarşı güncel altın fiyatları grafiği ve haberin detayları…

Finans 10-06-24 07:55

Altın fiyatlarında kader günü! Ons, gram altın, çeyrek altın için kritik veri bugün açıklanıyor! Uzman isim, Sürpriz olmaz diyerek duyurdu! (7 Haziran gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son dakikaya kadar hareketliliği takip ederken altın için kader günü bugün yaşanacak. Küresel piyasalar ABD tarım dışı istihdam verisini fiyatlayacak. Veri öncesi gram altın, çeyrek altın fiyatlarında son durum ne? Veri piyasaları nasıl etkileyecek, altında düşüş mü yükseliş mi yaşanır? Uzman isim değerlendirdi. (7 Haziran gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 07-06-24 09:16

Altın fiyatlarında hareketlilik! Kritik gün yaklaştı, İslam Memiş, İki ihtimal var diyerek rakamları duyurdu!

İç piyasada güvenli liman olarak görülen altın fiyatlarında hareketlilik... Altın yatırımcıları "Altın yükselecek mi, düşecek mi?" sorularına yanıt ararken altında kritik gün de yaklaştı. Cuma günü öncesi 6 Haziran Perşembe günü gram altın ne kadar çeyrek altın ne kadar işte güncel altın fiyatları...

Finans 06-06-24 10:24

Altın fiyatları için kritik tarih: Uzman isim 'Çok kıymetli, beklemek gerek' diyerek duyurdu (4 Haziran gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarında ve altın piyasasındaki gelişmeleri takip ederken uzman isim kritik tarihe dikkat çekti. Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, 'Çok kıymetli' diyerek alım fırsatı için cuma gününe işaret etti. 4 Haziran Salı günü gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Finans 04-06-24 10:32

Altın fiyatları için dikkat çeken açıklama! İslam Memiş, 'Kademeli alım fırsatı geldi' dedi: 3500 lira seviyesini hedef alacak (31 Mayıs Cuma gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Altın fiyatlarını Fed'in gösterge olarak kabul ettiği tüketici harcamaları verisi öncesi altın fiyatlarındaki son durum ne? Yatırımcılar alım fırsatını takip ederken gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 31-05-24 12:08

Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi? Altın fiyatları ters köşe yapınca tahminler değişti: Piyasa Uzmanı Şirin Sarı getiri oranlarını tek tek hesapladı

Altın fiyatları haftanın dördüncü gününde de düşüşüne devam ediyor. Ons altın fiyatındaki gerilemeye paralel gram altın fiyatı da kan kaybediyor. Peki altın fiyatlarında beklenti ne? Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi daha çok kazandırır? Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı sene sonuna kadar 7 aylık süreçte altın yatırımı için iyi bir döneme girileceğinin sinyalini verdi. Ancak getiri açısından borsa ve mevduat gibi araçların daha fazla kazandırabileceğini dile getirdi.

Finans 30-05-24 10:17

Gram altın, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte Kapalıçarşı güncel fiyatlar (28 Mayıs 2024 Salı)

Altının gramı 2 bin 425 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 3 bin 995 liradan, Cumhuriyet altını 15 bin 920 liradan satılıyor.

Finans 28-05-24 10:18

Fed tutanaklarından sinyal geldi, yükselişteki altın fiyatlarında rüzgar terse döndü! (23 Mayıs 2024 Perşembe gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları dikkat! Yükseliş trendindeki altında düşüş başladı. Fed tutanaklarından faiz sinyali geldi, altın fiyatları geriledi. Yatırımcılar 'Bugün gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?' sorusuna yanıt arıyor. Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi altın piyasasında son durum...

Finans 23-05-24 09:39

Altın fiyatı tahmini tarihi zirve sonrası değişti: 24 yıldır tekrar ediyor: 3 bin dolara yeşil ışık...

Altın fiyatları rekor sonrası düşüşe geçti ancak tahminler yükseldi. 2000 yılından bu yana yıllık ortalama getirisi yüzde 9.5 olan ‘güvenli liman’ altın için kurumlardan bir bir açıklama geldi. Hepsi ons altın fiyatının 3.000 doları görmesine olasılık tanıdı. Peki bugün çeyrek altın fiyatları, gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 22 Mayıs altın fiyatları...

Finans 22-05-24 08:28

Altında rekor sonrası herkesin aklında tek soru! İslam Memiş ‘Manipülasyon ayına hazır olun’ diyerek uyardı: ‘Farklı bir dünya ekonomisine uyanabilirsiniz’

Altın fiyatları çifte rekor kırmasının ardından bugün yönünü sınırlı da olsa aşağı çevirdi. Yatırımcılar şimdi piyasalarda neler yaşanabileceğine ilişkin ipuçları ararken uzman isimlerden peş peşe altın tahmini geldi. İslam Memiş, ‘Manipülasyon ayına hazır olun’ diyerek uyardı. Ekonomist Erkan Öz ise, ‘Altın 2800 doları hedefliyor’ dedi. Peki bugün ons altın, gram altın fiyatı, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte Kapalıçarşı altın fiyatları grafiği ve canlı altın takip ekranı…

Finans 21-05-24 08:06

Altın fiyatlarında son durum! Kritik veriler hareketlendirdi, haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor (17 Mayıs güncel altın fiyatları, gram altın çeyrek altın)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki grafiği takip etmeye devam ediyor. Kritik veriler sonrası 17 Mayıs 2024 Cuma günü gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 17-05-24 09:18

Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş 'Altın piyasası için sürpriz açıklamalar gelebilir' dedi, 'Hazır olun' uyarısı (16 Mayıs gram altın çeyrek altın fiyatları)

Küresel piyasaların beklediği ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından altın yönünü yukarıya çevirdi. Altın yatırımcıları 'Altın fiyatlarında son durum ne, gram altın çeyrek altın ne kadar' sorularının yanıtlarını arıyor. (16 Mayıs 2024 Perşembe gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 16-05-24 10:09

Ons altın, gram altın, çeyrek altın... Hepsini etkilecek! Altın için kader günü! Yön belli olacak

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki hareketliliği takip ederken altın için kader günü bugün yaşanacak. ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından altın fiyatları yönünü bulacak. (15 Mayıs 2024 Çarşamba gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 15-05-24 09:22

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altında 'dolar' detayı! İslam Memiş, altının yönüne işaret etti: Bundan sonraki ana trend...

İç piyasada yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçlarından altında ibre yukarı yönlü. Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimini destekleyen ABD verilerinin etkisiyle 3 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Altın yatırımcıları, "Altın fiyatları artar mı?, alım için fırsat mı?" sorularının yanıtını arıyor. Haftanın son işlem günü 10 Mayıs'ta gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar?

Finans 10-05-24 11:55

Altın fiyatlarında jeopolitik gerilim alarmı! Uzman isim uyardı, beklentileri açıkladı: 'Bu seviyeler orta ve uzun vadede...' (7 Mayıs gram altın, çeyrek altın ne kadar?)

Altın fiyatlarında son dakika... Orta Doğu'da jeopolitik gerilimler yeniden tırmandı.İsrail ordusu, Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Gazze'nin Mısır'a açılan sınır kapısının Filistin tarafını ele geçirdiğini duyurdu. Jeopolitik gerilimlerin ardından altın fiyatlarının yönü ne oldu? 7 Mayıs Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 07-05-24 09:54

Altın fiyatlarının odaklandığı veri açıklandı! Uzman isim Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti! 'Orta ve uzun vadede...'

Altın, dolar, borsa, kripto para... Küresel piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararının açıklandı. Altın fiyatları kararın ardından yükselse dün kısmi geri çekilmeler yaşadı. Peki bundan sonra altında seyir nasıl olacak? Düşüşler devam eder mi? (3 Mayıs Cuma gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 03-05-24 09:28

Altın fiyatlarında Fed rüzgarı! Yatırımcılar dikkat, karar sonrası yön değişti (2 Mayıs Perşembe güncel altın fiyatları, gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Altın yatırımcıları dikkat! ABD Merkez Bankası (Fed) tüm dünyanın gözünü çevirdiği faiz kararını açıkladı. Karar sonrası piyasalar nasıl etkilendi? Altın fiyatları yön değiştirdi. (2 Mayıs Perşembe güncel altın fiyatları, gram altın, çeyrek altın ne kadar?)

Finans 02-05-24 09:33

SON DAKİKA: Fed faiz kararı sonrası ons altın, gram altın ne kadar, kaç TL? Tüm dünyanın beklediği açıklama geldi: 'İyi değerlendirmek lazım...'

Son dakika haberi… Altın fiyatları için kritik açıklama geldi. Ons altın ve gram altın fiyatında yaşanan düşüş sonrası gözler ABD Merkez Bankası Fed faiz kararına çevrilmişti. Fed faizleri sabit bıraktı. Peki altın fiyatları faiz kararı sonrası ne oldu? Altın gram fiyatı düşer mi yükselir mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve Şirin Sarı dikkat çeken iki değerlendirmede bulundu. İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı.

Finans 01-05-24 22:26

Altın fiyatları için geri sayım başladı, son 2 gün! Yatırımcıların gözü kritik kararda, en ufak sinyal bile yansıyacak: Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları Fed kararına odaklandı. Fed, 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü faiz kararını açıklayacak. Faiz kararı sonrası altın fiyatları de etkilenecek. Fed'in faiz kararı öncesi 29 Nisan 2024 Pazartesi günü gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar?

Finans 29-04-24 08:45

Altın fiyatlarında rüzgar terse döndü, üst üste düşüşler yaşamıştı, yeniden yükselişte! İslam Memiş kritik seviyeleri açıkladı! '1 Mayıs'a kadar... '

Altın fiyatlarında ibre terse döndü, birkaç gündür düşüşte olan altın yükselmeye başladı. Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonla mücadelede politika alanının daraldığına yönelik korkuların varlık fiyatları üzerinde etkili olduğunu belirterek, para piyasalarındaki fiyatlamaların da bankanın ilk faiz indirimine yönelik toplantıyı yılın son çeyreğine doğru ötelemeye devam ettiğini ifade etti. 26 Nisan Cuma günü gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Finans 26-04-24 10:40

Altın fiyatlarında son durum! İslam Memiş'ten 'Haberim yoktu, geciktim' diyenlere uyarı: Bugün, yarın, akşam, sabah

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi altın fiyatlarındaki gerileme devam ederken altın yatırımcıları da düşüşlerin kalıcı olup olmadığını merak ediyor. 25 Nisan gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar? İşte son veriler ve uzman ismin uyarıları...

Finans 25-04-24 10:41

İran-İsrail gerilimi yeniden tırmandı, piyasalarda dengeler değişti! Altından yeni rekor

Orta Doğu'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gerilim yeniden tırmandı. İsrail'de geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısına misilleme geldi. Misilleme sonrası küresel piyasalarda da hareketlenme yaşandı. Altından yeni rekor geldi! (19 Nisan 2024 Cuma, güncel gram altın, çeyrek altın fiyatları, ne kadar oldu?)

Finans 19-04-24 08:14

Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte 17 Nisan Çarşamba gram altın, çeyrek altın fiyatları

Altının gramı 2 bin 490 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 4 bin 390 liradan, Cumhuriyet altını 17 bin 265 liradan satılıyor

Finans 17-04-24 10:46

Altın fiyatı tahminleri alt üst oldu! En kötü senaryoda bile yükseliyor: Süre 1 ay daha uzadı (17 Nisan Çarşamba gram, çeyrek altın fiyatları)

Ons altın fiyatları rekor seviyelere yakın seyrederken yurt içinde gram altın fiyatı da 2600 liraya doğru ilerliyor. Peki gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını bugün ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlar altın fiyatları için kötü senaryoyu açıklayarak yeni tahminde bulundu. Ünlü ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, geçtiğimiz hafta tüm beklentilerin değiştiğini belirtti.

Finans 17-04-24 07:55

Piyasalarda 'savaş' endişesi! Şimdi ne olacak? Gözler pazartesi sabahına çevrildi! İslam Memiş gram altın için rakam verdi!

İsrail - İran hattındaki gerilim ve İran'ın İsrail'e yönelik İHA saldırısı sonra küresel piyasalarda da endişe hakim. Bitcoin'in fiyatı, savaş haberinin ardından büyük bir hızla 61 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Yatırımcılar saldırılar sonrası piyasaların nasıl etkileneceğini ve altın fiyatlarındaki son gelişmeleri merak ediyor.

Finans 14-04-24 10:03

SON DAKİKA: Hem ons hem gram altın fiyatları için en kritik ipucu! Mart ayı ABD enflasyonu belli oldu

Son dakika: Tüm dünya piyasalarının yakından takip ettiği ABD enflasyon verileri açıklandı. Yüzde 2 enflasyon hedefinden uzakta bulunan ülkede Mart ayından enflasyon yıllık bazda yüzde 3,5 seviyesinde gerçekleşti. Veri öncesi ons altın ve gram altın fiyatları düşüşe geçmişti. Peki 10 Nisan Çarşamba güncel altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Ons altın, gram altın, Cumhuriyet altını ve çeyrek altın fiyatları grafiği ile haberin detayları…

Finans 10-04-24 15:32

Altın fiyatı tahminleri ortaya çıktı! ‘Gram altında 3000 TL’nin üzerini çok rahat göreceğiz’ dedi: O tarihe kadar süre verildi, sonrası…

Ons altın fiyatı yükselişi yurt içinde gram altın fiyatlarına destek vermeye devam ediyor. Altının gram fiyatı bu destekle hafta içinde yüzde 2,75 arttı. Altın fiyatları ne olacak? Gram altın fiyatı tahmini ne? Ekonomistler ons altın kanadında 2500 dolar seviyelerine artık kesin gözü ile bakıyor. Altının gram fiyatı içinse yıl sonu tahmini 3000 TL ve üzeri rakamlar…

Finans 06-04-24 09:34

Altın fiyatları kritik seviyeyi aşıp rekor kırmıştı! 200 dolar detayı! Dev bankadan altın için yeni zirve tahmini...

Altın fiyatlarında son gelişmeler... Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altın dün rekor tazeledi. Ünlü banka JP Morgan'dan da altın için yeni zirve tahmini geldi. (5 Nisan 2024 gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 05-04-24 08:52

Saat 19.10’a dikkat! Altını olan, gram altın alacak olan herkesin gözü orada… Kritik saat öncesi yeni tahmin geldi

Gram altın bugün ne kadar, kaç TL? Yatırımcılar altın fiyatları için gözünü 19.10’da konuşacak olan ABD Merkez Bankası Fed Başkanı Powell’a çevirdi. Ons altın fiyatı merakla takip edilen konuşma öncesinde rekor seviyelere yükselirken yurt içinde altının gram fiyatı da tarihi zirvesine yakın seyrediyor. Gram altın tahmini için uzman yorumlarını merakla takip edenlere Doç. Dr. Batuhan Tufaner, Önümüzdeki süreçte gram altının 2600’lü seviyeleri denemesi muhtemel” yorumunu yaptı.

Finans 03-04-24 12:01

Altın fiyatları yukarı yönlü! İslam Memiş'ten gram altın için yeni zirve tahmini! Rakam verdi

Altın yatırımcıları, seçim sonrası dün rekor tazeleyen altın fiyatlarında yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. 2 Nisan 2024 Salı günü gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın için yeni zirve tahmini ne?

Finans 02-04-24 09:28

Piyasalardan seçim sonuçlarına ilk tepki ( 1 Nisan 2024 dolar / TL ne kadar oldu?)

Seçmenler 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gitti, önümüzdeki 5 yılki yerel yöneticilerini seçti. Sürpriz sonuçların yaşandığı yerel seçimlere piyasalar nasıl tepki verdi? 1 Nisan 2024 Pazatesi günü dolar / TL, euro, gram altın ne kadar?

Finans 01-04-24 07:18

Altın fiyatları ABD verilerine odaklandı! Gram altın zirveye tırmanıyor (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Altında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları ABD büyüme rakamlarına ve cuma günü saat 15.30'da açıklanacak Fed'in enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamalarına odaklanı. (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 28-03-24 10:37