Grinin Elli Tonu Filmi Haberleri

Grinin Elli Tonu serisinin yıldızı: Kefaret ödüyorum

Dünya çapında büyük ses getiren erotik drama Grinin Elli Tonu serisinin başrol oyuncusu Jamie Dornan, verdiği bir röportajla seri hakkında açıklamalarda bulundu. Filmde rol aldığı için bunun kefaretini ödediğini dile getiren aktör yine de seride rol almaktan pişman olmadığını dile getirdi.

Magazin 18-11-2021 08:50

Sevişme sahneleriyle olay yaratmıştı! Grinin Eli Tonu filminin başrol oyuncusu Jamie Dornan’dan itiraf: Pişman değilim

Kuzey İrlandalı oyuncu Jamie Dornan, Christian Grey karakteriyle ilgili olarak yıllar sonra şaşırtan bir açıklama yaptı. Olumsuz yorumlara rağmen başarılı oyuncu Grinin Elli Tonu'nda (Fifty Shades of Grey) oynadığı için pişman olmadığını söyledi.

Trend 17-11-2021 15:39

Dakota Johnson yeni filmi için cesur! İç çamaşırlı hali gündemde

The Nowhere Inn filminde rol alan Dakota Johnson iddialı görüntüsüyle gündem oldu. Dakota Johnson film için siyah iç çamaşırlarıyla ekran önündeydi.

Magazin 13-08-2021 14:45

Grinin Elli Tonu filminin yıldızı yeni işiyle şaşırttı

Grinin Elli Tonu filmiyle yıldızı parlayan Dakota Johnson yeni işiyle hayranlarını şaşırttı. Oyunculuğun yanı sıra yetişkinler için cinsel ilişki ürünleri satan bir firmanın ortağı olan 31 yaşındaki aktris, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla yeni tasarladığı vibratörü tanıttı.

Magazin 22-04-2021 14:50

Camdaki Kız'daki sahne sosyal medyada olay oldu! Grinin 50 Tonu filmine benzetildi

Dün akşam ikinci bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız dizisindeki Sedat'ın cinsel fantezi odasının olması, vizyonda izlenme rekoru kıran film Grinin Elli Tonu'nu getirdi. Söz konusu sahne, dün gece sosyal medyada olay oldu.

Magazin 16-04-2021 12:14

After We Fell’in fragmanındaki cinsellik izleyenleri şoke etti!

Ralph Fiennes'in yeğeni Hero'nun başrolünü üstlendiği After We Fell'in yeni tanıtım fragmanını izleyenler, müstehcen sahneleri Grinin Elli Tonu ile karşılaştırırken cinsel içeriğiyle izleyicileri şok ediyor.

Magazin 25-02-2021 10:27

Jamie Dornan, o sahnede çok zorlanmış! 'Ne yaparsam yapayım...'

Jamie Dornan, başrollerini Kristen Wiig ve Annie Mumolo ile paylaştığı Barb & Star Go to Vista Del Mar filminin çekimlerinde bir sahnenin çekimi esnasında çok zorlanmış.

Trend 18-02-2021 14:34