Gülsim Ali Ilhan Haberleri

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali iddialı tarzıyla dikkat çekti

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteri ile geniş bir hayran kitlesi edinen Gülsim Ali sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Gülsim Ali'nin şık tarzına yorum yağdı.

Magazin 11-02-2024 11:17

Al Sancak'ın Nadia'sı Gülsim Ali İlhan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gülsim Ali'den yine bir ters köşe!

Gülsim Ali esas adıyla Gülsim Ali İlhan bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan Al Sancak dizisiyle tekrar ekranlara dönüyor. Son dönemde dizi projeleri için Gülsim Ali ismi sıkça anılıyor. Peki Gönül Dağı'nın Dilek'i, şimdininse Al Sancak'ın Nadia'sı Gülsim Ali kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte güzel oyuncu ile ilgili merak edilenler...

Magazin 20-01-2023 11:00

Al Sancak Fatih Gühan Kimdir, kaç yaşında ve nereli? Al Sancak'ın Süleyman'ı Fatih Gühan'ın rol aldığı diziler

Al Sancak dizisi TRT1 ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı Al Sancak dizisi heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Dizide 'Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Süleyman Özer' rolüne hayat veren Fatih Gühan'ın hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Seyirciler Fatih Gühan hakkındaki detayları sorguluyorlar. Peki, Al Sancak Fatih Gühan Kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Al Sancak'ın Süleyman'ı Fatih Gühan'ın rol aldığı diziler...

Magazin 19-01-2023 22:58

Gönül Dağı'ndan ayrılmıştı! Gülsim Ali o diziyle dönüyor

TRT 1'in iddialı dizisi Gönül Dağı'ndan ayrılarak sevenlerini üzen Gülsim Ali yine TRT dizisiyle ekrana dönüyor. Gülsim Ali İlhan, Bozdağ Film'in TRT için çekeceği "Avcı" dizisiyle el sıkıştı. Gülsim Ali'nin Uğur Güneş ile başrolü paylaşması oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Magazin 03-11-2022 10:57

Gülsim Ali Ilhan

Gülsim Ali Ilhan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gülsim Ali Ilhan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın yeni aşkı da ünlü oyuncu çıktı! Bikinili pozları şaşı etti

Başrollerini Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Melis Sevinç, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya ile paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yakışıklı oyuncu Berk Atan'ın, kalbini meslektaşına kaptırdığı öne sürüldü.

Magazin 20-10-2022 11:10

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! 'Yandı buralar'

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Kadrosunda Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya ve Ecem Özkaya gibi isimlerin bulunduğu dizide hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı mini şortlu pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 08-10-2022 10:17

Kendisinden 22 yaş büyük oyuncuyla anılıyordu! Gülsim Ali'den özel hayat açıklaması

Gönül Dağı dizisiyle hayran kitlesini artıran ve oldukça da popüler olan Gülsim Ali katıldığı galada özel hayatıyla ilgili konuşmak istemedi. Bir dönem Durul Bazan ile aşk yaşadığı konuşulan Gülsim Ali İlhan "Ben özel hayatımı ön planda tutmuyorum" dedi.

Magazin 06-10-2022 11:09

Gönül Dağı'nda Gülsim Ali'nin yerine gelen oyuncu bakın kim çıktı! Beren Saat detayı şoke etti

Kadrosunda Berk Atan, Nazlı Pınar Kaya ve Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinin yönetmenliğini, Yahya Samancı üstleniyor. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'na Gülsim Ali'nin ani vedası damga vurmuştu. Gülsim Ali'nin hayat verdiği Dilek karakterinin vefatı sonrası, güzel oyuncu Melis Sevinç kadroya dahil edildi. Melis Sevinç'in, başarılı oyuncu Beren Saat'e benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-10-2022 13:03

Gönül Dağı 3. sezon ilk tanıtımı yayınlandı! Gönül Dağı yeni sezon ne başlıyor?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenirken diziden 3. sezon tanıtım videosu geldi. TRT 1'de ekranlara gelen ve sezon finali yapan dizinin 3. sezon yayına başlama tarihi merak edildi. Peki Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı 3. sezon ne zaman yayına başlayacak? Gönül Dağı oyuncuları, konusu ve merak edilenler...

Magazin 27-08-2022 16:16