Gümrük Memuru Haberleri

Sosyal medyada gündem olmuştu! İngiliz turistin paylaştığı gümrük memuru hakkında soruşturma başlatıldı

Sosyal medyada, Türkiye'ye gelen İngiliz bir turistin çektiği görüntüler gündem olmuştu. Kask kamerasına yansıyan görüntülerde, gümrük memurunun tavrı tepki çekmiş ve memurun İngiliz kadına yönelik soruları sosyal medyada taciz olarak yorumlanmıştı. Söz konusu görüntüler sonrası o gümrük memuru hakkında soruşturma başlatıldı. İşte haberin detayları...

Haber 06-07-2023 22:00

Sosyal medya bu gümrük memurunu konuşuyor! İngiliz kadın turist o anları paylaştı: 'Erkek arkadaşın var mı?'

Sosyal medyada bir görüntü gündem oldu. Türkiye'ye gelen İngiliz bir turistin çektiği görüntülerde gümrük memurunun tavrı tepki çekti. Gümrük memurunun İngiliz kadına yönelik soruları sosyal medyada taciz olarak yorumlandı.

Haber 06-07-2023 14:43

Milyonluk lüks araçları usulsüz şekilde ülkeye sokan çete çökertildi!

Edirne'de, 7 milyon lira değerindeki 4 lüks araç ile binlerce gümrük kaçağı eşyayı, 3 gümrük memurunun yardımıyla usulsüz yollardan ülkeye girişini sağlayan çete, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi. Edirne merkezli 9 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda, 9 kişi gözaltına alındı.

Haber 09-11-2021 11:02

ABD'de fıkra gibi olay: Gümrük memurlarının sahte AirPods operasyonu şaşırtıcı sonla bitti!

ABD Gümrük ve Sınır Güvenliği (CBP), bir tweet paylaşarak New York John F. Kennedy Havalimanı'nda yüz binlerce dolar değerinde sahter AirPods kablosuz kulaklık ele geçirdiklerini açıkladı. Fakat ele geçirilen 'sahte AirPods'lar, ne sahteydi ne de AirPods'tu. Gerçek OnePlus'ın tweet'iyle anlaşıldı.

Haber 14-09-2020 15:26

FETÖ'cüleri yurt dışına kaçıran 2 kişiye tutuklama

Ardahan'da, FETÖ/PDY mensuplarının sınır kapısından yurt dışına kaçmasına yardım ettikleri öne sürülen biri gümrük memuru 2 kişi tutuklandı

Haber 19-04-2018 17:41