Gurur Haberleri

'Banknot' çıkışları devam ediyor: Burada gurur yapmamak lazım, acilen...

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın banknot çıkışının ardından 500 ve 1000 TL banknot basımı için bir çağrı da TGRT Haber sunucusu Cem Küçük'ten geldi. Küçük paylaşımına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i de etiketledi.

Finans 08-02-2024 15:41

Norm Ender'den Süper Kupa krizine 'Parla' yanıtı! Kralların canını sıkan marş olarak tarihe not düşülsün

Norm Ender ertelenen Süper Kupa ile ilgili konuştu. Süper Kupa'da 100. yıl marşı da krize dönüştürülen rapçi Norm Ender, "Atatürk pankartlarıyla beraber Parla'yı da istememeleri ayrıca bir gurur vesikası oldu benim için" ifadelerini kullandı.

Haber 31-12-2023 23:21

Jiletsiz bir yaşamı benimseyerek vücut kıllarını almayı bırakan kadınlar yaşadıklarını anlattı

Vücutta çıkan kıllar ve tüyler hem kadınlar hem de erkeklerde görülse de toplumun bu konuda kadınlara yaptığı baskılar oldukça rahatsız edici bir hale geliyor. Kadınlar vücutlarındaki tüyleri almak için çeşitli uygulamalar arıyor. Bu uygulamalar pahalı ve acı verici olabiliyor. Dünya üzerinde birçok kadın vücut kıllarını almayı bırakarak toplumun baskılarına karşı geliyor.

Kadin 15-12-2022 12:45

Dışarı sütyensiz çıktığında herkesin göğüslerine baktığını paylaştı! Genç kadın bedeniyle gurur duyduğunu açıkladı

Göğüs ölçüleri kişiden kişiye göre değişebiliyor. Kadınların göğüsleri hakkında oldukça rahatsız edici yorumlar yapılabiliyor. Beden pozitifliği savunucusu Clara Dao, özellikle sosyal medyada artış gösteren bu kırıcı yorumlar nedeniyle rahatsız olmasına rağmen bedeniyle gurur duyduğunu açıkladı.

Kadin 16-11-2022 10:17

Gurur

Gurur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gurur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu burçlara hata yapmadan önce tekrar düşünün! En gururlu burçlar

Karakterlerimizin belirlenmesinde aile, arkadaşlar oldukça etkili olsa da burçlarımızda büyük rol oynuyor. Bazı burçlar var ki onlara yapılan hataların geri dönüşü olmuyor. Gururları nedeniyle kendileri hata yapsa bile asla geri adım atmıyorlar. İşte en gururlu olan o burçlar...

Kadin 24-10-2022 08:39

Avrupa şampiyonu genç milli halterci, başarısını yineledi

Polonya'da Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda yeniden altın madalya kazanan 17 yaşındaki Ceren Akarsu: "İkinci kez Avrupa şampiyonu olup Türk bayrağını dalgalandırdığım için mutluyum"

Yurthaber 24-08-2022 10:44

Gurur eş anlamlısı nedir? Gururun eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe çok zengin kelime hazinesine sahip bir dildir. Yabancı dillerden birçok kelimeyi sözcük dağarcığına katmıştır. Her kelimenin birden fazla anlam karşılığı bulunur. Eş anlamlı sözcükler de bu sebeple çeşitlilik gösterebilir. Gurur da bu özelliklere sahip bir kelimedir. Kibir, benlik, kurum, çalım gibi eş anlamlı kelimeleri vardır. Gurur kelimesinin eş anlamlısı nedir? Gurur eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 11-08-2022 19:53

Lösemiyi yenip Avrupa şampiyonu olan milli halterci başarısıyla gururlandırıyor

Kocaeli'de 7 yaşında yakalandığı lösemi hastalığını 5 yılda yendikten sonra haltere başlayan milli sporcu Ceren Akarsu, 10-18 Ağustos'ta Polonya'da gerçekleştirilecek Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası'na Düzce'de hazırlanıyor - Avrupa şampiyonu milli halterci Akarsu: "İnşallah seneye Gençler Avrupa Şampiyonası'nda güzel derece yapmayı düşünüyorum"

Yurthaber 01-08-2022 11:40