Hababam Sınıfı Haberleri

Hababam Sınıfı'nın güzeller güzeli Sevda'sıydı! Sevda Tolga'nın son halini görenler tanıyamadı

Rıfat Ilgaz'ın aynı adlı kitap serisinden uyarlanan Hababam Sınıfı yıllar sonra bile hala izleniyor. Hababam Sınıfı Tatilde ve Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor'da hayat verdiği Sevda karakteriyle hafızalara kazınan Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Sevda Aktolga'nın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 29-10-2023 13:18

Hababam Sınıfı konusu nedir, oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Hababam Sınıfı filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Tarık Akan ve Münir Özkul'un başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen ve serinin ilk filmi olan Hababam Sınıfı, yine heyecanla bekleniyor. Peki, Hababam Sınıfı konusu nedir, oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 22-10-2023 19:12

Hababam Sınıfı'nın müdürünün oğlu bakın kim çıktı! Duyanlar şaşırıyor, meğer Seksenler'de oynamış

Kemal Sunal, Tarık Akan, Adile Naşit ve Münir Özkul gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Hababam Sınıfı filminde okul müdürünü canlandıran Muharrem Gürses'in oğlu da ünlü çıktı. 2015 yılında vefat eden ünlü isim Seksenler dahil birçok yapımda rol almıştı. İşte, Yeşilçam'ın yıldızı Muharrem Gürses'in oğlu...

Magazin 28-09-2023 13:23

Gülüşüyle ünlüydü! Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği herkesi şaşırttı

Yeşilçam'ın efsane yapımlarından biri olan Hababam Sınıfı'nda hayat verdiği Bacaksız rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuncay Akça gülüşleriyle ünlüydü. Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen ve Münir Özkul gibi Yeşilçam'ın usta sanatçılarıyla birlikte Hababam Sınıfı filminde rol alan çocuk oyuncu şimdilerde 59 yaşında. Oyunculuğu bırakan ünlü isim bakın şimdi ne yapıyor.

Magazin 27-09-2023 08:17

Hababam Sınıfı'nın yakışıklı Ahmet'inin son hali şaşırttı! Gören gözlerine inanamadı

Bir dönemin efsane yapımlarından Hababam Sınıfı izleyicileri ekranı başına kilitliyordu. Filmde sınıfın çalışkan öğrencisi Ahmet karakterine usta oyuncu Ahmet Sezerel hayat veriyordu. Yıllar içerisinde bambaşka biri olan Ahmet Sezerel'in son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 15-09-2023 16:59

Hababam Sınıfı'nın kıvırcık Ömer'iydi! Talip Güran'ı görenler tanıyamıyor! Ömer'e ne yaptın

Türk sinema tarihinin unutulmaz filmleri arasında yer alan Hababam Sınıfı filminin oyuncuları dönem dönem konuşulmaya devam ediyor. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin ekrana gelmesiyle birlikte filmde Ömer karakterini canlandıran Talip Güran gündem oldu.

Magazin 03-09-2023 21:37

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Hababam Sınıfı serisinin devam filmi Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları ve konusu, filmin Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Hababam Sınıfı'ndaki öğrencilerin hayatının anlatıldığı film, yayınlandığı her dönemde büyük bir ilgi ile izleniyor. 1978yılı yapımı olan filmin yönetmenliğini Kartal Tibet yaptı. Peki, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 03-09-2023 19:43

Hababam Sınıfı'nın 4 kız öğrencisinden biriydi! Yıllar sonra ortaya çıktı! Filiz Kutlar'ın son hali ile olay oldu

Yeşilçam'ın unutulmaz serisi Hababam Sınıfı Tatilde kadrosundaki 4 kız öğrencisinden biri olan Filiz Kutlar, uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Filiz Kutlar yıllar sonra ortaya çıktı ve son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-08-2023 14:25

Oyunculuğu bırakıp ortadan kayboldu! Hababam Sınıfı'nın Kıvırcık Ömer'inin yeni mesleği bakın neymiş

Yeşilçam'ın efsane yapımlarının başında gelen Hababam Sınıfı'nın 5. serisi Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor'da Kıvırcık Ömer rolü ile hafızalarımıza kazınan Talip Güran oyunculuğu bırakıp ortadan kayboldu. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Talip Güran'ın yeni mesleği ve son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 15-08-2023 14:36

Hababam Sınıfı'nın bıyıklı Avni Hoca'sı bakın kimmiş! Duyanlar çok şaşırdı

Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarından biri olan Hababam Sınıfı hala büyük bir ilgiyle izleniyor. Filmdeki oyuncuların son halleri ve şimdi ne yaptıkları ise merak ediliyor. 'Hababam Sınıfı'nda bıyıklı edebiyat öğretmeni 'Avni Hoca'yı canlandıran ismin şimdiki halini hemen hemen hepimiz tanıyoruz. Hababam Sınıfı'nın bıyıklı Avni Hoca'sını bakın hangi yapımlarda izlemişiz...

Magazin 14-08-2023 17:43

Hababam Sınıfı'nın Bozum Cahit'ine yıllar acımadı! Son haliyle şaşırttı Nereden nereye

Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden Hababam Sınıfı, televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kadrosunda usta oyuncuların yer aldığı film serisi, her dönemde büyük ilgi ile izleniyor. Filmde haylaz ekibin içinde yer alan Bozum Cihat'a Cengiz Nezir hayat veriyordu. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 13-08-2023 20:22

Hababam Sınıfı'nın Akil Hoca'sının kızı bakın kim çıktı! Çok ünlü bir isim

Yeşilçam'ın sevilen fimlerinden olan Hababam Sınıfı serisi unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı filmin sevilen hocaları arasında yer alan Akil Öztuna'nın kızı da çok ünlü çıktı. Kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 05-08-2023 14:37

Hababam Sınıfı'nın güzeller güzeli Semra Hocası'na yıllar acımadı! Son halini görenler tanıyamıyor

Unutulmaz filmlerden biri olan Hababam Sınıfı serisi zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Yayınlandığı dönem oldukça sevilen filmde birbirinden ünlü usta oyuncular yer aldı. Filmde güzelliğiyle hafızalara kazınan Semra Öğretmen rolüne Semra Özdamar hayat veriyordu. Semra Özdamar'ın son hali yıllar acımamış dedirtti.

Magazin 18-07-2023 20:35

Hababam Sınıfı'nın Sevda'sıydı! Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Sevda Tolga son hali ile şaşırttı

Hababam Sınıfı Tatilde ve Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor'da canlandırdığı Sevda karakteriyle hafızalara kazınan Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Sevda Aktolga'nın son hali görenleri şaşırttı. 65 yaşındaki ünlü oyuncuyu tanımak neredeyse imkansız. İşte Sevda Aktolga'nın son hali...

Magazin 01-07-2023 16:22

Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi? 28 Haziran Show TV yayın akışı

Hababam Sınıfı Tatilde filmi, Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı'nın 4. filmidir. Hababam Sınıfı Tatilde filminin yönetmenliği ve yapımcılığı Ertem Eğilmez'e aittir. Filmin Show TV yayın akışında yer almasıyla birlikte film hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi? 28 Haziran Show TV yayın akışı

Magazin 28-06-2023 20:29

Gülüşüyle ünlüydü! Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça son haliyle şaşkına çevirdi! Bakın şimdi ne yapıyor

Unutulmaz filmlerden biri olan Hababam Sınıfı serisi zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Yayınlandığı dönem oldukça sevilen filmde birbirinden ünlü usta oyuncular yer aldı. Filmde gülüşüyle hafızalara kazınan Bacaksız rolüne Tuncay Akça hayat veriyordu. Oyunculuğu bırakan Tuncay Akça bakın şimdi ne yapıyor.

Magazin 21-06-2023 20:23

Hababam Sınıfı'nın Akil Hoca'sının kızı da ünlü oyuncu çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Türk Sineması'nın unutulmaz filmleri arasında yer alan Hababam Sınıfı zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Usta oyuncuların yer aldığı filme felsefe öğretmeni Akil Hoca'yı canlandıran oyuncu Akil Öztuna'nın kızı da kendisi gibi oyuncu çıktı.

Magazin 06-06-2023 19:32

Hababam Sınıfı oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı filmi kaç yılında ve nerede çekildi? Kahkaha tufanı bu akşam Tv'de!

Hababam Sınıfı filmi bu akşam Show Tv'de yayınlanacak. Unutulmaz Türk filmlerinden biri olan Hababam Sınıfı ara ara ekranlara gelmektedir. Yazar Rıfat Ilgaz'ın aynı isimli romanından uyarlanan film eğlence dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Peki, Hababam Sınıfı oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı filmi kaç yılında ve nerede çekildi?

Magazin 06-06-2023 18:44

Gerçek Kel Mahmutun fotoğrafı müzede sergileniyor

Türk edebiyatının önemli yazarlarından Rıfat Ilgaz'ın ünlü romanı Hababam Sınıfı'ndaki "Mahmut Hoca" karakterini esinlendiği Nihat Dicle'nin fotoğrafları, Kastamonu Kent Müzesi'nde sergileniyor.

Yurthaber 05-05-2023 11:11

Hababam Sınıfı'nın Domdom Ali'sinin başına gelenler çok şaşırttı! Duyanların ağızları açık kaldı

Hababam Sınıfı filminde Domdom Ali karakteri sevilen isimlerinden biriydi. Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Hababam Sınıfı’nda Domdom Ali’yi Feridun Şavlı canlandırıyordu. Sevilen filmden sonra gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Şavlı’nın hayat hikayesini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 30-03-2023 17:25

Hababam Sınıfı'nın Kıvırcık Ömer'inin son hali şaşırttı! Oyunculuğu bırakıp marangoz oldu

Yeşilçam'ın en sevilen yapımlarından biri olan Hababam Sınıfı'nın beşinci serisi Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor'da Kıvırcık Ömer karakteriyle hafızalarımıza kazınan Talip Güran'ın son hali ağızları açık bıraktı. Filmden sonra ortalarda görünmeyen Güran, şimdilerde yaşamına Bodrum'da devam ediyor.

Magazin 24-03-2023 09:01

Hababam Sınıfı’nın yakışıklı Ahmet’i son haliyle ağızları açık bıraktı! Gören şaştı kaldı

Hababam Sınıfı oyuncuları son halleriyle gündem oluyor. Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Hababam Sınıfı’nda Ahmet karakterine hayat veren Ahmet Sezerel de bu isimlerden biri. Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Sezerel’in son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 21-03-2023 10:15

Hababam Sınıfı’nın Ayşe’si son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler çok şaşırdı

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden olan Zümrüt Cansel, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları arasında yer alıyordu. Güzelliği ile büyüleyen Zümrüt Cansel adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 11-03-2023 12:45

Hababam Sınıfı’nın güzeller güzeli Semra Hocası'nın son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Oyuncuları arasında Münir Özkul, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Tarık Akan, Adile Naşit gibi usta isimlerin yer aldığı Hababam Sınıfı bir döneme damga vurmuş filmler arasında yer alıyor. Yeşilçam’ın unutulmaz serisinin Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde güzelliği ile dikkat çeken Semra Öğretmen’e hayat veren Semra Özdamar’ın son halini görenler sosyal medyada çok değiştiği yorumunda bulundu.

Magazin 10-03-2023 08:55

Hababam Sınıfı'nın cimcime kızı Sevda Aktolga değişimiyle şaşırttı

Şaban Oğlu Şaban, Erkek Güzeli Sefil Bilo, Gülen Gözler gibi yapımlarda rol alan Yeşilçam yıldızı Sevda Aktolga, Hababam Sınıfı filmiyle akıllara kazındı. Şimdilerde 65 yaşında olan Aktolga, 10 yıl aradan sonra ekrana döndü.

Magazin 20-01-2023 13:58

'Hababam Sınıfı'nın 'Çalışkan Ahmet'i Ahmet Sezerel'i görenler şaştı kaldı! Bakın artık ne yapıyor

'Hababam Sınıfı'nda canlandırdığı 'Çalışkan Ahmet' karakteriyle hafızlarda yer edinen Ahmet Sezerel son haliyle gündeme geldi. Yeşilçam'ın pek çok unutulmaz filminde yönetmenlik yapan Sezerel artık emekliliğinin tadını çıkardığını söyledi. İşte 'Hababam Sınıfı'nın 'Çalışkan Ahmet'inin son hali...

Magazin 04-12-2022 11:59

Hababam Sınıfı'nın Akil Hoca'sının kızı da babası gibi oyuncu çıktı! Görenler inanamadı... Meğer hepimiz tanıyormuşuz

Başrollerini Kemal Sunal, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Münir Özkul ve Adile Naşit gibi isimlerin paylaştığı Hababam Sınıfı filmi, Türk Sineması'nın unutulmaz yapımları arasında yer alıyor. Hababam Sınıfı'nın felsefe öğretmeni Akil Öztuna'nın kızını görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Kızı kendisinden de ünlü çıktı.

Magazin 01-11-2022 23:52

Hababam Sınıfı'nın Damat Ferit'inin oğlu da ünlü oyuncu çıktı! Görenler hayret etti 'Yakışıklılık genlerde var'

Ah Nerede, Ateş Böceği, Hababam Sınıfı ve Canım Kardeşim gibi sayısız yapımda rol alan usta oyuncu Tarık Akan, yıllar geçse de Türk izleyicisinin kalbindeki yerini koruyor. Tarık Akan'ın oğlu da babasının izinden giderek oyuncu oldu. Yeşilçam'ın yakışıklı yıldızının oğlu bakın kim çıktı...

Magazin 26-10-2022 10:59

Hababam Sınıfı'nın Paşa Nuri'sinin oğlu da çok ünlü çıktı! Görenler gözlerine inanamadı Hakkındaki gerçek şoke etti

Yönetmenliğini Kartal Tibet ve Ertem Eğilmez'in üstlendiği Hababam Sınıfı filmi, günümüzde de ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Türk sinemasının başyapıtlarından olan filmde Paşa Nuri karakterine hayat veren usta oyuncunun kim olduğunu duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 21-10-2022 15:52

Hababam Sınıfı'nın Semra Öğretmen'i son haliyle şaşkına çevirdi! Görenler tanımakta zorlandı

1975 yılında izleyiciyle buluşan Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde Semra Öğretmen karakterine hayat veren usta oyuncu Semra Özdamar, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 20-10-2022 10:20

Hababam Sınıfı'nın müdürü Muharrem Gürses'in oğlu da ünlü çıktı! Seksenler dizisinin yıldızıymış

1975 yılında rol aldığı Hababam Sınıfı filminde okul müdürü olarak izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Muharrem Gürses hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Meğer usta oyuncunun oğlu da çok ünlüymüş...

Magazin 19-10-2022 12:59

Hababam Sınıfı'nın yakışıklı yıldızı Ahmet Sezerel son haliyle şaşkına çevirdi! ''Yılların acıması yok''

1976 yılında seyirciyle buluşan Hababam Sınıfı Uyanıyor filminin kadrosunda; Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Feridun Şavlı gibi birçok usta isim yer alıyordu. Hababam Sınıfı Uyanıyor filminde sınıfın zeki öğrencisi Ahmet'e hayat veren usta oyuncu Ahmet Sezerel, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 17-10-2022 11:31

Hababam Sınıfı Tatilde'nin Sevda'sı Sevda Aktolga kimdir? Sevda Aktolga'nın son hali!

Hababam Sınıfı Tatilde'nin Sevda'sı Sevda Aktolga basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Filmde Kemal Suna, Adile Naşit ve Münir Özkul başta olmak üzere Tarık Akan, Ayşen Gruda ve Halit Akçatepe gibi önemli isimlerle oynayan ünlü oyuncu, internette araştırılıyor. Peki, Sevda Aktolga kimdir? İşte Hababam Sınıfı Tatilde'nin Sevda'sı Sevda Aktolga'nın son hali...

Magazin 03-10-2022 09:43

Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman ve nerede çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde konusu nedir, oyuncuları kimler?

Hababam Sınıfı Tatilde filmi, Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı'nın 4. filmidir. Hababam Sınıfı Tatilde filminin yönetmenliği ve yapımcılığı Ertem Eğilmez'e aittir. Peki Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman ve nerede çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 02-10-2022 18:55

Hababam Sınıfı, Gülen Gözler, Süper Baba'nın unutulmaz ismi! İşte Şevket Altuğ'un son hali

Hababam Sınıfı, Gülen Gözler, Süper Baba gibi efsane filmlerin oyuncusu Şevket Altuğ yıllar sonra ortaya çıktı. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Altuğ'un Datça'da tıraş olduğu anlara ait fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı

Magazin 25-09-2022 13:08

Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba filmi hangi yıl, nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Merhaba filmi 14 Ağustos 2022 Pazar günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kartal Tibet'in yönettiği filmin senaryosunu Kenan Ergen yazdı. Peki Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba filmi hangi yıl, nerede çekildi? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Trend 14-08-2022 19:48

Hababam Sınıfı'nın 'Bacaksız'ı Tuncay Akça'dan flaş karar! İşte katıldığı parti

Türk sinemasının en önemli filmlerinden olan Hababam Sınıfı'nda "Bacaksız" rolüyle tanınan Tuncay Akça'dan flaş bir karar geldi. Oynadığı sahnelerdeki gülüşüyle hafızalara kazınan Akça, İYİ Parti'ye katıldı.

Haber 06-08-2022 11:40