Halkbank Uygulamasi Coktu Mu Haberleri

Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? 15 Ağustos 2023 Halkbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? Bankacılık işlemi yapmak isteyen birçok kişi uygulamada yaşadıkları sorunun ardından internette araştırma yapıyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? 15 Ağustos 2023 Halkbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Finans 2023-08-15 14:17:32

Sıfır faizli konut kredisi veren bankalar! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank sıfır faizli ev kredisi veriyor mu?

Ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi kredi için bankaların yolunu tutuyor. Özellikle emekliler Ziraat Halkbank ve Vakıfbank gibi devlet bankalarının sıfır faiz ile konut kredisi verip vermediğini merak ediyor.

Finans 2021-06-26 16:48:38

Emeklilere sıfır faizli konut kredisi var mı? VakıfBank, Ziraat, HalkBank düşük faizli konut kredisi veriyor mu?

Vakıfbank, Ziraat Katılım, Halkbank; Bağ-Kur ve SSK emeklilerine kredi imkânı tanırken, sıfır faizle konut kredisi sağlayıp sağlamadıkları merak ediliyor. Emeklilere sıfır faizli konut kredisi imkânı, her dönem en çok takip edilen konular arasında yer alır.

Finans 2021-06-07 16:33:47

6 ay geri ödemesiz kredi başvuru nasıl yapılır? Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, Denizbank nefes kredisi veriyor mu?

Nefes kredisi başvuruları başladı! Söz konusu krediyle KOBİ'lere destek verilecek. Peki 6 ay geri ödemesiz kredi başvuru nasıl yapılır? Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, Denizbank nefes kredisi veriyor mu? İşte detaylar...

Finans 2021-06-01 17:23:55

Kredi yapılandırması olacak mı? Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank kredi yapılandırması

Kredi yapılandırması bekleyen vatandaşların sayısı artıyor. Geçmiş dönemlerde yüksek faiz oranlarıyla kredi çeken vatandaşlar, kredi faizlerinin düşmesinin ardından kredi yapılandırması konusunda araştırmalarına başladı. "Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank kredi yapılandırması yapıyor mu?" sorusuna cevap arayan vatandaşlar, bankalarla konuyu görüştüklerinde red cevabı alıyor. "Kredi yapılandırması olacak mı?" sorusunun yanıtı ve kredi yapılandırması hakkında detayları sizin için derledik.

Finans 29-06-20 10:57

Mnuchin’e ‘Halkbank Meselesine Müdahil Oldun mu’ Sorusu

Demokrat Senatör Ron Wyden, ABD Maliye Bakanı Steven Mnuchin’e, Başkan Trump ya da Başkan adına hareket eden herhangi birinin Halkbank’la ya da Türkiye’nin Halkbank endişeleriyle ilgili kendisinin harekete geçmesini ya da müdahil olmasını isteyip istemediğini sordu

Haber 24-10-19 23:36