Hamit Duras Ne Kadar Bagis Yapti Haberleri

Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras kimdir, kaç yaşında? Hamit Duras nereli, ne kadar bağış yaptı?

Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras'ın kim olduğu dün akşamdan beri merak ediliyor. Hamit Duras, depremzedeler için yapılan ‘Türkiye Tek Yürek’ yardım gecesinde, “50 bin TL” diyecekken 50 milyar TL bağış yaptığını söyleyerek Türkiye’nin gündemine oturdu. Peki, Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras kimdir, kaç yaşında? Hamit Duras nereli, ne kadar bağış yaptı? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Haber 2023-02-16 15:31:55

Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi kim? 50 milyar TL'lik 'yanlış' bağışla Türkiye'nin gündemine oturan Hamit Duras'ın telefonuna bildirim yağdı

Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında depremzedeler için bağış toplandı. Birbirinden ünlü isimlerin ve sunucuların katılımıyla gerçekleştirilen ortak yayınına canlı bağlanan Yeni Çamoluk Otomotiv'in 50 bin TL'lik bağışı yanlış anlaşıldı. Herkes Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi kim? Yeni Çamoluk Otomotiv depremzedelere ne kadar, kaç TL bağışladı? sorularına yanıt ararken, o anlarda iş adamı Hamit Duras'ın telefonu bildirim yağmuruna tutuldu. Gerçek miktar ise sonradan açıklandı.

Haber 2023-02-16 07:12:56

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz kabri başında anıldı

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek: - "Tek gayesi milletimizin aydınlanma davası ve bu davaya hizmet etmek olan gencecik bir fidan, bir öğretmenimiz... Acımız çok büyük ama biliyoruz ki devletimiz de çok büyük" - Baba Hamit Yılmaz: - "İçlerinde olmaktan şeref duyduğum bu aziz milletimizin ne kadar değerli olduğunu bizzat Necmettin öğretmen bize yaşattı, yaşatıyor da. Ne mutlu ki bu milletin bir evladıyız, Allah'a hamdüsenalar olsun"

Yurthaber 2022-07-16 15:10:07

Suçluyu saç kepeği bile ele veriyor

Adli Bilimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Hamit Hancı: - "Cesedin üzerinde bulduğumuz bir böcekten o kişinin nerede ve yaklaşık olarak ne zaman öldürüldüğünü söyleyebiliriz. Olay yerinde bulduğumuz bir saç kepeğinden o kişinin kimliğine ulaşabiliriz" - "Kişi istediği kadar reddetsin, inkar etsin, deliller yalan söylemez. Ne yaparsanız yapın olay yerinde bir iz bırakırsınız"

Yurthaber 2019-11-06 11:07:14

Suçluyu saç kepeği bile ele veriyor

Adli Bilimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Hamit Hancı: - "Cesedin üzerinde bulduğumuz bir böcekten o kişinin nerede ve yaklaşık olarak ne zaman öldürüldüğünü söyleyebiliriz. Olay yerinde bulduğumuz bir saç kepeğinden o kişinin kimliğine ulaşabiliriz" - "Kişi istediği kadar reddetsin, inkar etsin, deliller yalan söylemez. Ne yaparsanız yapın olay yerinde bir iz bırakırsınız"

Haber 06-11-19 11:07

Buğdayda GDO yok, genleriyle oynanmadı

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Başkanlığınca düzenlenen "Ekmekle ilgili bilimsel gerçekler" panelinde "Buğdayın genleriyle oynandı mı?", "Gluten hassasiyeti ne kadar yaygın?" ve "Ekmeğin ne kadarı katkı?" konuları ele alındı - Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamit Köksal: - "Mısır ve soya gibi bazı ürünlerde GDO var ama buğdayda yok. Çünkü buğday genetik yapısı gereği kendine özgü bir bitkidir. Buğdayda yüksek karlılıkla GDO üretemezsiniz. Buğdayın genleriyle oynanmadı" - İç Hastalıkları ve Gastroentereloji Uzmanı Dr. Atilla Bektaş: - "Tam tahıllı ekmeğin sağlığa çok büyük faydaları var. Çünkü bunlar öğütülmediği ve rafine olmadığı için bol miktarda lif, vitamin ve mineral içeriyorlar. Tam tahıllı gıda tüketenlerde kalp damar hastalığı, obezite ve diyabet daha az görülüyor"

Haber 28-06-19 09:33

Denek olarak kullanılan kişiler Japon halkıydı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Hamit Hancı: - "İnsanları deney faresi gibi gören bu vahşi saldırının failleri o kadar planlamışlardı ki sivil Japon halkının açık havada en çok bulunduğu saatler saldırı için planlanmıştı. İnsanlık onurunun ayaklar altına alındığı bu deneyde denek olarak kullanılan kişiler de ne yazık ki Japon halkıydı"

Haber 05-08-18 16:18

Kaçak balık avcılığının önüne BAGİS ile geçilecek

Türkiye'deki 12 metre ve üzerinde avcılık yapılan tüm balıkçı gemilerine 2 yıl önce takılmaya başlanan BAGİS cihazlarının testleri başarıyla tamamladı - Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Kırmacı: - "Sistem sayesinde nerede, ne zaman, kaç metre derinlikte ve kim tarafından avcılık yapıldığını izleyeceğiz. Ayrıca elektronik seyir defteri ile hangi balık türünün ne kadar avlandığını online olarak kayıt altına alacağız" - "Türkiye'de 24 metre derinlik ve üzerindeki yerlerde avcılık faaliyeti yapılıyor. Gemiler bu derinliğin altındaki alanlara girdiği zaman cihaz bize uyarı gönderecek, biz de o gemiye kolluk kuvvetlerini yönlendireceğiz. Bu şekilde av baskısını azaltacağız. Sistem TBMM'deki Su Ürünleri Kanun Tasarısı'nın yasalaşması ile fiilen yürürlüğe geçmiş olacak"

Haber 04-05-18 11:13