Haşmet Babaoğlu Haberleri

Brand Week'teki sponsorluk krizi sonrası yine Fatih Altaylı vakası! Bu kez Bakan Mehmet Ersoy ve danışmanına tepki gösterdiler

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'da düzenlenen kariyer platformu Brand Week'e TOGG'un sponsor olması ve konuşmacılar arasında gazeteci Fatih Altaylı'nın yer alması bazı kitlelerin tepkisine neden olmuştu. Daha sonra TOGG sponsorluktan çekildiğini duyurmuştu. Bu kez de Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve danışmanı Tayfun Topal'ın Fatih Altaylı ile yuvarlak masada poz vermesine Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu ve Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan tepki gösterdi.

Haber 10-12-2023 13:54

TOGG sponsorluğu sonrası yine Fatih Altaylı vakası! Bu kez Bakan Mehmet Ersoy ve danışmanına tepki gösterdiler

Hatırlanacağı üzere İstanbul'da düzenlenen kariyer platformu Brand Week'e TOGG'un sponsor olması ve konuşmacılar arasında gazeteci Fatih Altaylı'nın yer alması bazı kitlelerin tepkisine neden olmuştu. Daha sonra TOGG sponsorluktan çekildiğini duyurmuştu. Bu kez de Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve danışmanı Tayfun Topal'ın Fatih Altaylı ile yuvarlak masada poz vermesine Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu ve Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan tepki gösterdi.

Haber 10-12-2023 13:45

Hıncal Uluç'tan ağır sözler

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç köşesinden emniyet şeridini kullananlara çok sert çıktı.

Haber 18-11-2011 12:19

Diğer Haber Etiketleri