Haydar Ali Yıldız Haberleri

İmamoğlu AK Partili Belediye Başkanı'na uzun uzun teşekkür etti! Bu önemli diyerek açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Piyalepaşa Meydanı ve Zemin Altı Otoparkı açılış töreninde dikkat çeken anlar yaşandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu törene katılan AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'a teşekkür etti. "Bu fotoğraf önemli" diyen İmamoğlu, "Karşılıklı nezaket toplumun arzu ettiği şeydir zaten" ifadelerini kullandı

Haber 03-02-2024 15:49

Beyoğlu'nda kentsel dönüşümde önceliği talep sayısı belirleyecek

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "Bundan sonra dönüşüm, kentsel dönüşüm en çok istenilen adada yapılacak. Orada proje belirlenecek, uzlaşmalar ve tahliyelerden sonra hızlı bir şekilde dönüşüme başlanacak." dedi.

Yurthaber 04-08-2023 11:05

Beyoğlu'nda Cumhur İttifakı'nın 14 Mayıs Zafer Yürüyüşü yapıldı

Cumhur İttifakı üyeleri, Beyoğlu'nda Türk bayraklarıyla "14 Mayıs Zafer Yürüyüşü" gerçekleştirdi.

Yurthaber 22-05-2023 07:23

Okçular Vakfının kurduğu Türk obası 100 depremzede aileyi ağırlayacak

Okçular Vakfı, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden ilkinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaklaşık 700 kişinin yaşayabileceği "Okçular Vakfı Türk Obası"nı kurdu.

Yurthaber 13-03-2023 11:29

Haydar Ali Yıldız

Haydar Ali Yıldız Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Haydar Ali Yıldız Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kutlandı

İstiklal Caddesi'nde düzenlenen etkinliğe sporcular ve gençler katıldı

Yurthaber 12-03-2022 12:51

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının 28 Şubat Korku ve Yüzleşme sergisi açıldı

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan: - "Hafızamızı diri tutacağız. Milletimize, memleketimize, inançlarımıza yapılan kötülükleri asla unutmayacağız" - İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu: - "Öyle korktular ki 5 yaşındaki çocuklara yasaklar getirerek, 60-70 yaşındaki insanlara yasaklar getirerek hatta küçük küçük çocukların okullarını kapatarak, birçok çocuğun yaşıyla başıyla saçıyla uğraşarak ne kadar da korktuklarını gösterdiler"

Yurthaber 28-02-2022 19:25

Zürafa sokaktaki bu görüntü ortadan kalkıyor! Tarih verildi

Beyoğlu’ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem Sokaklarının kültür sanat merkezine dönüştürülmesi için başlatılan proje kapsamında istişare toplantısı yapıldı. Toplantının detaylarını aktaran Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Önümüzdeki hafta farklı maliklere ait olan 5-6 binanın fiziki yıkım sürecini de gerçekleştireceğiz. Böylece dönüşüm süreci başlamış olacak” dedi.

Haber 08-02-2022 20:12

AK Partili Belediye Başkanı'ndan Kılıçdaroğlu'na davet: Kapıda karşılayacağım

Beyoğlu Belediye Başkanı AK Partili Haydar Ali Yıldız, Milli Eğitim Bakanlığına giden ve içeri alınmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili, "Devlet kurumlarına davetsiz gidip baskın yapmayı şövalyelik gibi anlatmışlar, inandırmışlar danışmanlarınız. AK Partili bir başkan olarak sizi Beyoğlu’na davet ediyorum, kapıda karşılayacağım. ‘Meseleleri’ konuşalım." ifadelerine kullandı.

Haber 30-12-2021 23:39

Görüntüleri paylaştı! Başkan Yıldız’dan İstiklal Caddesi’nin temizliğiyle ilgili 'iftira' tepkisi

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından, İstiklal Caddesi’ndeki temizlik çalışmasıyla alakalı sosyal medyada atılan iftiralara dair paylaşım yapıldı. Başkan Yıldız paylaşımında, “Biz temizliği iyi biliriz; bize atılan kir 1,5 dakikada nasıl temizleniyor, sonuna kadar izleyelim. Bugünden sonra bu kir artık iftiracılar tarafından temizlensin.” diyerek yaşanan olay anı ve sonrasının görüntülerini paylaştı.

Haber 17-12-2021 00:18

Taksim Camii’nin yüzde 80’i tamamlandı

İstanbul Taksim Meydanı’nda temeli 2017 yılında atılan Taksim Camii’nin yüzde 80’i tamamlandı. Cami inşaatını ziyaret ederek, bilgi alan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “İç süslemeleri ve hattatların yapacağı son işçiliği de düşünürsek Ramazan Ayı’nda yani nisanda büyük bir heyecanla Taksim Camii’ni ibadete açacağız, hazırlıklar bu istikamette devam ediyor” dedi.

Haber 26-09-2020 10:24

Gitme Ey Yolcu oyunu Beyoğlu'nda gençlerle buluştu

Oyuncu Ahmet Yenilmez: - "Asım'ın nesli derken, o Asım ne, nasıl bir Asım. Şimdi dönüp baktığım zaman bana sor, abi de 'Asım'ın nesli tanımı yapan sanat eseri göster.' Ne derim biliyor musun, Deli Yürek. Miroğlu tam bir Asım'ın nesliydi işte" - Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: - "Bir taraftan dünyayı takip edeceksiniz bir taraftan da Akif'in 100 yıl evvel bizlere anlattıklarını dinleyip hep birlikte geleceğe hazırlanacağız ve korkmayacağız"

Magazin 27-12-2019 20:19

Emaye Dili sergisi Beyoğlu'nda sanatseverlerle buluştu

Sanatçı Oleksii Koval: - "İstanbul'a yaptığım seyahatler, sergide sunulan emaye eserleri yapmamda bana ilham verdi. O yüzden bu şehre ve insanlarına bana verdikleri izlenimler için teşekkür ediyorum" - Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: - "Ukrayna ve Türkiye halklarının birbirini daha iyi tanımasına vesile olacak bu kültür sanat etkinliklerini yapmayı planladık ve bunların devamı da gelecek"

Magazin 27-12-2019 16:38

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Magazin 17-12-2019 16:46

Milli Ağaçlandırma Günü

Beyoğlu'nun farklı noktalarına fidan dikildi

Haber 11-11-2019 15:07

Ara Güler için 3 bin kişi poz verdi

Beyoğlu Belediyesi, Ara Güler'i ölümünün birinci yıl dönümünde anmak için Galatasaray Meydanı'na "Ara Güler için gülümse, Ara Güler için fotoğraf çek" platformu kurdu. Burada, 3 bin kişi gülümseyerek poz verdi ve Güler'i ölümünün birinci yıl dönümünün andı - Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: - "Ara Güler, farklı bir renkti. Beyoğlu'muzun, İstanbul'umuzun ve ülkemizin önemli bir değeriydi. Eksikliğini hep hissediyoruz. Ruhu şad olsun"

Haber 20-10-2019 17:20

Malazgirt Zaferi'nin 948. yıl dönümü

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: - "Buradan bütün dünyaya 'Siz Sultan Alparslan'ı ve onun milletini Anadolu'dan göndermek istediniz başaramadınız. Kurtuluş Savaşı'nda bizim yurdumuzu işgal ettiniz başaramadınız, 15 Temmuz'da ezanımızı dindirmek istediniz başaramadınız' diye haykıracağız. Yine başaramayacaksınız, bu ülkeyi bölemeyeceksiniz"

Haber 26-08-2019 14:37

Malazgirt Zaferi'nin 948. yıl dönümü

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: - "Buradan bütün dünyaya 'Siz Sultan Alparslan'ı ve onun milletini Anadolu'dan göndermek istediniz başaramadınız. Kurtuluş Savaşı'nda bizim yurdumuzu işgal ettiniz başaramadınız, 15 Temmuz'da ezanımızı dindirmek istediniz başaramadınız' diye haykıracağız. Yine başaramayacaksınız, bu ülkeyi bölemeyeceksiniz"

Yurthaber 26-08-2019 14:37

Malazgirt Zaferi kutlamaları KKTC'den başlayacak

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: - "Kıbrıs, bizim gözyaşı ve kan döktüğümüz, uğrunda mücadele ettiğimiz toprak parçası ve vatandır. Dolayısıyla Anadolu'nun fethi, 1071 etkinliklerini gerçekleştirirken, bunun birinci adımının Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti olmasını uygun gördük. Bizim medeniyetimizin ve inancımızın kök saldığı yıllardan itibaren Kıbrıs, Akdeniz, dünya ve bizler için önemli oldu" - "26 Ağustos'ta da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Malazgirt ve Ahlat'ta olacak ve Türkiye'nin, dünyanın dört bir yanından gelen vatandaşımıza hitap edecekler"

Haber 19-08-2019 11:03

Beyoğlu'nun sokak hayvanları aç kalmayacak

Küçük Büşra Aykut'un sokak hayvanlarının aç kalmaması için hayal ettiği mama projesini, Beyoğlu Belediyesi hayata geçirdi - "Melek Büşra Sokak Hayvanları Mama Projesi" kapsamında üretilip Beyoğlu'nda 5 meydana kurulan "Patimatikler" sayesinde atılan çöp karşılığında sokak hayvanları için mama sağlanıyor

Haber 29-07-2019 14:42

Okçuluk: 7. Uluslararası Fetih Kupası

İstanbul'da başlayan organizasyonun tanıtım toplantısı yapıldı - Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız: "Dünyanın en büyük sivil okçuluk müsabakalarını yapıyoruz" - "Farklı ülkelerdeki gençlerin Türk yayıyla tanışması için gayret ediyoruz" - "İYİ Parti Genel Başkanı'nın açıklamasını dinledik. Belediyeden vakfa aktarılan bir para mevzubahis değildir. Kendisini ispata davet ediyorum" - Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan: "Türk okçuluğunun dünyada daha iyi tanınmasına emek verdik"

Haber 27-05-2019 13:26

Beyoğlu Belediye Başkanı seçilen Yıldız mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Beyoğlu Belediye Başkanı seçilen Haydar Ali Yıldız, mazbatasını alarak göreve başladı

Haber 11-04-2019 10:05

Terörü lanetlemek ve karşısında dimdik durmak gerekiyor

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: - "(Yeni Zelanda'daki terör saldırısı) Biz başından beri 'Terörün dini, mezhebi, milleti olmaz. Terör insanlık suçudur. Terörist de insan öldürme makinesidir' diyoruz. Olaylara çifte standartla yaklaşmak, insanlığın huzuru ve barışı için en büyük tehdittir. Her türlü terör olayını, 'ama, fakat' demeden aynı kararlılıkla lanetlemek ve dimdik karşısında durmak gerekiyor" - "Bu olaya sempatiyle bakan kişinin insanlığını sorgulamak lazım. Bu tesadüfen gelişen bir durum değil. Bunun bir arka planı var. Yıllardan beri, aşırıcılık, Avrupa'da uygulanan politikalar nedeniyle rağbet görmeye başladı. Hatta bazı ülkelerde iktidar bile oldu"

Haber 17-03-2019 22:41

Haydar Ali Yıldız seçim çalışmalarına başladı

Haydar Ali Yıldız seçim çalışmalarına başladı

Haber 04-01-2019 19:19

Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek'in annesi toprağa verildi

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in annesi Safiye Çelikbilek'in cenazesi toprağa verildi

Haber 10-09-2018 15:38

Malazgirt'ten dünyaya 'Vatanımızı işgal edemeyeceksiniz' diye haykıracağız

Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız: - " (Malazgirt Zaferi'nin 947'nci yıl dönümü etkinlikleri) Bütün dünyaya 'Bizi bölemeyeceksiniz, vatanımızı işgal edemeyeceksiniz, Türkiye'nin ilerleyişini durduramayacaksınız' diye haykıracağız" - "Bütün gençleri vatan, medeniyet, tarih şuurunu kuşanmaya davet ediyoruz. Çok daha sağlıklı bir gençlik Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıracak. Malazgirt programları Türkiye'nin yeniden dirilişine vesile olacak"

Haber 25-08-2018 12:22

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına Haydar Ali Yıldız atandı

Sağlık Bakan Yardımcılığına Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına Haydar Ali Yıldız'ın atanması hakkındaki Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 06-08-2018 03:40

6. Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışmaları

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan: "Fetih Kupası, dünyada örneği olmayan büyüklükte ve alanının en büyük organizasyonu haline geldi. Organizasyonun bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" - "Fetih Kupası'ndaki 50 ülkeden gelen sporcuların ortaya koyduğu bu tablo, fetih ruhunun halen canlı olduğunun ispatı"

Haber 30-05-2018 00:56

6. Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Müsabakaları iftar programı

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Haydar Ali Yıldız: - "Şu ana kadar dünyanın başka hiçbir yerinde buna benzer bir organizasyonun olmadığını biliyoruz. Bundan mutluyuz çünkü Okçular Vakfı’nın temel amacı bir taraftan geleneksel Osmanlı Türk okçuluğunu geliştirmek, yaygınlaştırmak ve geleceğe taşımak, diğer taraftan modern okçulukta dünyanın en iyi okçularıyla yarışacak okçuları yetiştirmek"

Haber 26-05-2018 22:25

AK Parti İstanbul Milletvekili Yıldız:

"Milletvekilleri olarak elbette hepimiz tavır ve davranışlarımıza, eylemlerimize, sözlerimize dikkat etmek zorundayız"

Haber 14-03-2018 15:26