Haydar Dümen Haberleri

Yağmur Atacan gelen mesajı ifşa etti! Haydar Dümen hocamız...

Pınar Altuğ ile yaşadığı evlilikle sık sık gündeme gelen Yağmur Atacan sosyal medyayı aktif kullanıyor. Atacan son olarak kendisine gelen bir mesajı ifşa etti. Yağmur Atacan mesajı paylaşırken düşüncelerini paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 28-09-2022 14:33

Psikolog Esra Ezmeci'yi gören Tansu Dayan: Haydar Dümen oldu bu da...

Fulya ile Umudun Olsun programıyla ünlenen psikolog Esra Ezmeci sosyal medya hesabını aktif kullanıyor ve takipçilerinin cinsellikleriyle, fantezileriyle ve itiraflarıyla ilgili gelen yorumlarına dair paylaşımlar yaparak yanıtlar veriyor. Ünlüleri taklit etmesiyle tanınan Tansu Dayan Ezmeci'nin son dönemdeki popülerliğini görünce Haydar Dümen yorumu yaptı.

Magazin 25-04-2022 10:28

Haydar Dümen'in ölümünden sonra miras muamması! Mezarı açılsın otopsi yapılsın

Haydar Dümen'in 100 milyonluk kayıp mirasıyla ilgili tartışmalar sürerken, iki çocuğu ortalığı karıştıracak iddialarda bulundu. Gaye ve Emek Dümen kardeşler, üvey anneleri Gül Dümen'i suçladı. Babalarının cenazesine katılmamaları için defin işlemlerinin sessizce yürütülüp gizlice gerçekleştirildiğini ileri süren kardeşler, "Mezarın açılıp otopsi yapılmasını istiyoruz. İhmalden şüpheleniyoruz" diye konuştu.

Magazin 28-02-2022 10:52

Mirasıyla gündemde olan Haydar Dümen'in oğlu Emek Dümen'in annesi de ortaya çıktı! Detaylar şoke etti

Haydar Dümen’in ölümünden sonra mirası gündem olmuştu. Haydar Dümen'in herkesten sakladığı üç çocuğundan biri olan Gaye Dümen yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Haydar Dümen’in kızından sonra, ikinci eşi Melike Karakurt da ünlü psikiyatrın üçüncü eşi Gül Dümen’e sert çıktı. Karakurt, oğlu Emek Dümen'in cenaze haberini arkadaşlarından öğrendiğini açıkladı.

Magazin 26-02-2022 11:44

Haydar Dümen

Haydar Dümen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Haydar Dümen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Haydar Dümen’in mirası gündemdeyken 3 çocuğu olduğu ortaya çıktı! Haydar Dümen'in kızı mezar taşını görünce şoke oldu

Haydar Dümen’in ölümünden sonra mirası gündem olmuştu. Haydar Dümen'in herkesten sakladığı üç çocuğundan biri olan Gaye Dümen açıklamalar yaptı. Dümen babasının 100 milyonluk malının yanı sıra daha fazla mal varlığının olduğunu söyledi. Gaye Dümen babasının eşi Gül Dümen'in yaptırdığı mezar taşına ise ateş püskürdü.

Magazin 25-02-2022 08:25

Haydar Dümen kimdir, aslen nereli? Haydar Dümen'in mirası ne kadar? Haydar Dümen neden vefat etti?

Senelerdir ilişki ve aşk doktorluğu ile bilinen ünlü köşe yazarı Haydar Dümen geçtiğimiz aylarda vefat etmişti. Vefatının sonrası geride bıraktığı mal varlığı ortaya çıktı. Haydar Dümen'in hayatı, memleketi ve mirasının miktarı merak ediliyor. Peki Haydar Dümen kimdir, aslen nereli? Haydar Dümen'in mirası ne kadar ve neden vefat etti? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 23-02-2022 18:22

Haydar Dümen'in 100 milyon TL değerindeki mirası için eşi Gül Dümen harekete geçti! Filmlere konu olacak hikaye...

Haydar Dümen'in ölümü sonrası miras kavgası başladı. İddialara göre Haydar Dümen emlakçıya satış yapsın diye mallarını devretti. 100 milyon TL değerindeki mülk ölümden sonra emlakçı üzerinde kalınca eş Gül Dümen kocasının mirasını geri alabilmek için büyük bir hukuk mücadelesi vermek için düğmeye basıyor.

Magazin 22-02-2022 10:12

Haydar Dümen'in bilinmeyenleri! Hayatı sanıldığı gibi kolay geçmedi

Ünlü psikiyatrist Haydar Dümen koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede dün hayata veda etti. Türkiye'nin cinsellik konusunda öncü olan ismi Haydar Dümen hakkında bilinmeyenler ortaya çıktı. Çocukluğu hep mücadele içinde geçen Dümen'in anlattığı o hikaye sevenlerini duygulandırdı.

Magazin 12-02-2022 10:25

Haydar Dümen neden öldü? Kaç yaşındaydı? Evli miydi? Ünlü yazar Haydar Dümen ile eşi Gül Dümen'in çocukları var mı?

Haydar Dümen uzun yıllar boyunca köşe yazarı olduğu gazetede okurlarından gelen soruları cevapladı. Dün, psikiyatrist, seksoloji uzmanı ve Haydar Dümen'in hayatını kaybettiği açıklandı. Peki Haydar Dümen neden öldü? Kaç yaşındaydı? Evli miydi? Ünlü yazar Haydar Dümen ile eşi Gül Dümen'in çocukları var mı? Haydar Dümen'e ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 12-02-2022 10:03

SON DAKİKA | Ünlü yazar Haydar Dümen'in ölüm nedeni belli oldu! Haydar Dümen'in cenazesi ile ilgili detaylar ortaya çıktı

Son dakika: Ünlü yazar Haydar Dümen vefat etti. 91 yaşındaki Haydar Dümen'in neden öldüğü ortaya çıktı. Uzun yıllar Posta gazetesinde yazılar yazan Türk psikiyatrist ve seksoloji uzmanının ölüm nedeninin koronavirüs olduğu belirlendi. Acı haberi ünlü gazeteci duyurdu. Dümen'in ne zaman hayatını kaybettiği ve cenazesi ile ilgili de detayları ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 11-02-2022 19:00

Son Dakika: Haydar Dümen'in eşi ile ilgili üzücü haber! Kargasıyla o anısı yeniden gündeme geldi

Haydar Dümen’in ölüm haberinin ardından bir üzücü haber de eşinden geldi. Son dakika haberine uzun yıllar Posta gazetesinde yazılar yazan psikiyatrist ve seksoloji uzmanı Haydar Dümen’in ölüm nedeninin koronavirüs olduğunun açıklanmıştı. Alınan bilgiye göre eşi Gül Dümen’in de aynı hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Posta gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz, canlı yayında Haydar Dümen'in evinde beslediği karga ile ilgili de dikkat çeken bir hikaye anlattı.

Magazin 11-02-2022 14:53

Haydar Dümen’in cevapladığı birbirinden acayip sorular! ''Tecrübesizlik yüzünden eşimin beli kırıldı

Haydar Dümen, yıllardır gazetede yazdığı köşesinden kendine gelen cinsellikle ilgili soruları içtenlikle cevaplamaya devam ediyordu. 92 yaşındaki Haydar Dümen, yakalandığı koronavirüs yüzünden hayatını kaybetmiş olsa da arkasından asla unutulmayacak soru ve cevapları bıraktı.

Trend 11-02-2022 14:31

İrem Derici'den 'Seks her yaşta önemli mi' sorusuna güldüren yanıt

"Mastürbasyon yaparken anneme yakalandım" itirafıyla dikkat çeken İrem Derici hayranlarıyla soru cevap yaptı. Gelen seks sorusuna Derici'nin verdiği yanıt güldürdü.

Magazin 19-02-2021 14:42