Hijyenik Ped Haberleri

Hijyen ürünlerinde büyük tehlike: Kısırlık ve kanser riskini artırıyor

Kadınların kullandığı hijyenik pedlerin bazıları kanser ve kısırlık riskini artırabilir. Regl ürünlerinizi dikkatli ve içeriğine bakarak tercih etmelisiniz. Yeni bir çalışma, hijyenik pedlerin kadın sağlığı üzerinde yıkıcı etkileri olabileceğini ortaya koydu.

Haber 23-11-2022 11:05

Kadınlar için en iyi ve sağlıklı ped markası önerileri

Her kadın, yaşamının önemli ve hayati süreçlerinden biri olan âdet dönemlerinde en iyi pedi kullanmak ister. Hem sağlık hem konfor açısından son derece önemli olan ped seçimi konusunda bir türlü karar veremiyor ve “En iyi ped markası hangisi?” diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! İhtiyaçlarınıza cevap verecek en iyi ped markası önerilerimizin yer aldığı listeye göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-06-2022 12:26

Bağışıklık ve temizleyici özelliği ile dikkat çeken Airiz ped incelemesi ve kullanıcı yorumları

Birçok kadın, gün içinde yaşanan vajinal akıntılar için günlük ped kullanıyor. Olası enfeksiyonların ve hastalıkların önüne geçmek için kaliteli ped kullanımı bu noktada çok önemli. Tiens Airiz Günlük Ped, en iyi pedler arasında yerini alıyor. Ürün hakkında merak ettiğiniz her şeyi ve benzer ürünleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, detaylara!

Kadin 01-04-2022 17:02

Fiyat artışı Bakanlığın gündeminde: Çocuk bezine üst sınır!

Çocuklu ailelerin en çok dert yandığı konulardan biri olan bez fiyatlarındaki artış, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık'a soruldu. Bakan Yanık şikayetlerin geldiğini ifade ederek bu konuda çalışma yapılabileceklerinin altını çizdi.

Finans 11-01-2022 14:12

Marketlerde ped satışı yasak mı, değil mi? Hijyenik ped satışı serbest mi? İçişleri Bakanlığı açıkladı...

17 gün sürecek tam kapanma ve sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında marketlerde zorunlu temel ihtiyaçlar haricinde diğer ürünlerin satışı yasaklanmıştı. Yeni kararın ardından, bazı marketler ped satışı yapmamaya başladı. Vatandaşlar marketlerde ped satışı yasak mı, değil mi sorusunu araştırmaya koyuldu. Peki tam kapanmada marketlerde ped satışı yasak mı, değil mi? İşte İçişleri Bakanlığı açıklaması...

Haber 09-05-2021 14:42

Markette ped satışı yasak mı? Bakanlık yetkilileri açıkladı

İçişleri Bakanlığı yetkilileri, tam kapanma döneminde marketlerde satış yasağı getirilen ürünler arasında pedlerin olmadığını belirtti.

Haber 09-05-2021 11:30

Üniversite öğrencilerine ücretsiz tampon ve ped

Fransa'da üniversite öğrencileri için ücretsiz tampon ve ped dağıtımına başlanıyor.

Haber 23-02-2021 22:34

Yeni Zelanda kız öğrencilere ücretsiz hijyenik ped sağlayacak

Yeni Zelanda'da okullarda hijyenik kadın ürünlerini temin etmeye maddi gücü yetmeyen kız öğrencilerin derslere katılımını artırmak amacıyla bu ürünlerin ücretsiz dağıtılacağı açıklandı.

Haber 18-02-2021 11:59