Hınıs Haberleri

Kürsüde bir anda fenalaşıp yere yığılmıştı! AK Partili Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren hayatını kaybetti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde kürsüde konuşan Erzurum’un Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren bir anda fenalaşıp yere yığılmıştı. Düştüğü esnada kafasını mermere vuran Eren'e olay yerinde ilk müdahale yapılmış ve hastaneye kaldırılmıştı. 10 gündür tedavi altında olan Eren bu sabah hayatını kaybetti.

Haber 25-07-2023 10:18

Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren kürsüde kalp krizi geçirdi

Erzurum'un Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, kürsüde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirdi. İlk müdahalesi yapılan Eren, askeri helikopterle Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber 15-07-2023 22:51

Erzurum'da PKK/KCK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyonda 3 şüpheli yakalandı

Erzurum'da PKK/KCK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyonda 3 şüpheli yakalandı

Yurthaber 04-09-2022 16:58

Hınıs

Hınıs Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hınıs Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erzurum'da cemevinin törenle temeli atıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: - "Manevi ve ahlaki değerlerin zayıfladığı, aile değerlerinin ve toplumun ortak bağlarının yok olmaya yüz tuttuğu günümüzde, birlik ve beraberlik içerisinde olmaya, insani değerlerimizi yaşatmaya son derece ihtiyacımız vardır"

Yurthaber 18-08-2022 18:54

Erzurum Hınıs'taki üreticiler sütü pazarlama sıkıntısı yaşamayacak

Vali Okay Memiş: - "Devletimizin desteği ve ortak paydaşlarla hayata geçirilen proje sayesinde, Erzurum'da sütün soğuk zincirle taşınması sağlanmaya ve çiftçiler sütten para kazanmaya başladı"

Yurthaber 18-08-2022 18:13

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten terörle mücadele vurgusu:

"Eline silah alıp dağa çıkan eşkıyaya karşı söyleyeceğimiz iki söz var. Onlara tanıdığımız iki yol var. Bir teslim olacaklar, iki bertaraf olacaklar. Bunun üçüncü bir alternatifi yok. Bu mücadele sonuna kadar sürecektir"

Yurthaber 20-02-2020 12:32

Erzurum'da çiftçinin tavuklarını avlamakta ısrarcı tilki ile sohbeti güldürdü

Erzurum'un Hınıs ilçesinde, bir çiftçinin tavuklarını ısrarla avlamak isteyen aç tilki ile dakikalarca sohbeti gülümsetti.

Haber 20-02-2020 03:01

Erzurum'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 8 yaralı

Erzurum'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 8 yaralı

Haber 14-12-2018 18:22

24 Haziran'da PKK bağımlısı HDP'nin gövdesini kaldıracağız

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ: - "24 Haziran'da ülkemizin üzerinden bu PKK bağımlısı HDP'nin gövdesini Allah'ın izniyle kaldıracağız. Bu gövdeyi tertemiz oylarınızla sizler kaldıracaksınız" - "Her kim ki doğrudan doğruya veya dolaylı olarak size kaşını çatmaya yeltenirse size herhangi bir baskı yapmaya yeltenirse onun canına okuruz. Sizler bizim baş tacımızsınız. Ama kim zalimliğe yeltenirse ona da asla müsaade etmeyeceğiz" - "Muharrem İnce çıkıp diyor ki 'beni eğer cumhurbaşkanı yaparsanız ben 18 yaşının altındakilere ücretsiz sağlık hizmeti vereceğim' Ya İnce, inceden inceye düşün kardeşim. Zaten on senedir bu hizmet var, senin dünyadan haberin yok. Sen nasıl Türkiye'yi yönetmeye aday oluyorsun"

Haber 18-06-2018 15:37

Hiçbir terör örgütüne en ufak bir müsamaha göstermeyeceğiz

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ: - "Bir kere daha Hınıs'ta kararlılıkla ifade ettik ki asla ama asla hiçbir terör örgütüne en ufak bir müsamaha göstermeyeceğiz. Vatandaşımızın bizim başımızın üstünde yeri var. Böyle söyledik ve konuştuk. Onlar bizim başımızın tacıdır. Her türlü hizmeti yaparız. Onlara hizmetkar olmak bize en büyük şereftir. Ancak her kimin PKK terör örgütüyle ya da bir başka terör örgütüyle en ufak bir ilgisi ve münasebeti varsa asla müsamaha edemeyiz"

Haber 07-06-2018 22:09

Nasıl oluyor da CHP'nin adayı Amerika'nın sesi gibi konuşuyor

Başbakan Yardımcısı Akdağ: "Nasıl oluyor da güya sol parti, bir sosyal demokrat parti CHP'nin adayı Amerika'nın sesi gibi konuşuyor? Şunu iddia edebiliyor; Türkiye Cumhuriyeti, delilleri yetersiz vermiş de FETÖ'yü Amerika onun için geri vermiyormuş. Yani Amerika haklıymış. Ya kardeşim, bir tane bile delil göstermezsen bile her şey ortada, 85 klasör delil gönderilmiş. Yüzlerce kişi, 'bizim onlarla irtibatımız var' diyor da Sayın İnce'ye ne oluyormuş da, Amerika'nın sesi olup Amerikalıların FETÖ'yü iade etmemelerinin avukatı gibi davranıyorlar. Bunlar çok enteresan şeyler" - "Her ne kadar kendileri bunu kabul etmiyorsa da Akşener ve arkadaşlarının, FETÖ'ye yakın kişilerce desteklendiğini biz görüyoruz. Etrafınızda bunlara yakın olanların hangi partiye oy vereceğini sorun, kolayca anlaşılacaktır. Bugün Türkiye'de FETÖ'yle uzaktan yakından ilgisi olan hemen hemen herkes Meral Akşener'e oy vermek üzere hazırlanıyor"

Haber 07-06-2018 21:57

Eski Erzurum Milletvekili Diler vefat etti

Eski Erzurum Milletvekili Diler vefat etti

Haber 23-04-2018 10:57

'Spermleri yok olabilir, tahliye edin'

Erzurum'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilip, tutuklanan polis memuru Çağrı Sağlam'ın (28) 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Salman'ın avukatı Yakup Taşcı, müvekkilinde varikosel hastalığı olduğunu, 4 ayda bir tedavi görmesi gerektiğini belirtip, tahliye talebinde bulunarak, "Spermleri yok olabilir. Bir an evvel tedaviye başlamazsa telafisi mümkün olmayan sonuçlara yol açabilir" dedi.

Haber 24-01-2018 11:44

HDP'li belediye başkanı tutuklandı

Erzurum'un Hınıs ilçesinin HDP'li Belediye Başkanı Hasan Basri Fırat, "bölücü terör örgütü PKK adına sözde Adalet Komisyonu kurduğu ve bir vatandaşı yargılayarak cezalandırdığı" iddiasıyla tutuklandı.

Haber 14-10-2015 20:09

Eşini öldürüp intihar süsü verdi

Erzurum’un Hınıs İlçesi’nde 10 gün önce intihar ettiği iddia edilen Aygül Bülbül’ün, eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yurthaber 24-12-2011 14:56

Hainleri püskürten polis ayın polisi seçildi

Erzurum'un Hınıs ilçesinde eylem yapmak için kamyonetle gelen teröristleri tek başına püskürten kahraman polis memuru M.K. 'ayın polisi' seçildi.

Yurthaber 23-11-2011 10:42

Kızının canlı bomba olduğunu TV'den öğrendi

Bingöl'de kendisiyle birlikte 3 kişinin öldüğü patlamayı gerçekleştiren canlı bomba Nazlı Görer'in ailesi olayı televizyondan öğrendi.

Yurthaber 02-11-2011 15:36

Kahraman polis, PKK katliamını önledi

Erzurum'un Hınıs ilçe emniyet amirliği önünde nöbet tutan polis memuru, büyük bir faciayı tek başına önledi.

Yurthaber 16-09-2011 16:48

Hapse girince ailesini kaymakamlık sahiplendi

Erzurum'un Hınıs ilçesinde eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla 23 yıl hapis cezası verilen Aldulvahap S.'nin ailesine Hınıs Kaymakamlığı sahip çıktı.

Yurthaber 07-04-2011 11:11