Horon Haberleri

Yer: Mecidiyeköy! Trafikte bekleyenler bir anda neye uğradığını şaşırdı

Şişli'de bir grup genç, trafik ışıklarında bekleyen sürücüler ve yayalar için horon gösterisi yaptı. Gruptakiler, yolda bazı sürücülere iftar için su ve kek de dağıtırken bazılarına da çiçek verdi. Gruptakilerden Emrullah Kavak, amaçlarının trafikte sıkılan insanların keyiflerini biraz olsun yerine getirmek olduğunu söyledi.

Haber 15-03-2024 14:46

Sosyal medyada ilgi gören anlar! Yolcular, rötar yapan uçağı kemençe eşliğinde horon oynayarak bekledi

Trabzon Havalimanı’ndan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) giden yolcuların, rötar yapan uçağı kemençe eşliğinde horon oynayarak beklediği anlardan görüntüleri, sosyal medyada ilgi gördü.

Haber 04-02-2023 15:07

'Halay mı horon mu?' kavgası düğünü karıştırdı! Polis müdahale etti, çok sayıda yaralı var

İstanbul'da yaşanan olaya akıllara durgunluk verdi. Pendik ilçesinde düğün salonunda taraflar arasında "halay mı, horon mu" kavgası çıktı. Kavgada 9 kişi yaralanırken çevre esnafı yaşanan dehşeti anlattı.

Haber 31-01-2023 21:00

Havuzda horon teptiler! İlginç anların yaşandığı düğünde çılgın eğlence

Düzce'de Karadenizli ailenin düğününde davetliler çılgınca eğlenip havuzda horon tepti. İlginç anların yaşandığı düğünde damatlığıyla suya atlayan damat da davetlilerin havuz eğlencesine katıldı.

Haber 24-07-2022 17:10

Horon

Horon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Horon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trabzon'da Geleneksel Sis Dağı Kültür Şenlikleri'nin 201'incisi gerçekleştirildi

MHP Genel Başkan Yardımcı Sadir Durmaz: - "Böylesi şölenlerle, kutlamalarla bir araya gelmek, ortak değerlerimiz etrafında toplanarak bir ve beraber olduğumuzu göstermek, milli varlığımız adına son derece önemlidir" - Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız: - "50 bin civarında katılım var. Üç yıl önce yaptığımız en son şenlikte 41 bin 200 kişiydi"

Yurthaber 23-07-2022 17:38

Şampiyon boğanın etrafında horon oynuyorlardı... Kutlamada panik anları kamerada

Artvin’de gerçekleşen bir olay ilginç anlara sahne oldu. Kentte düzenlenen geleneksel ödüllü boğa güreşlerinde şampiyon olan boğanın etrafından insanlar toplanarak sevgi gösterisinde bulundu ve horon oynadı. Bu esnada ürken boğa ise horon oynayanları kovaladı. Arenada yaşanan panik anları kameraya yansıdı.

Haber 09-05-2022 18:22

Karadeniz’in Afrikalı horoncusu: Çok fazla ortak noktamız var, sadece bir konuda farklıyız

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan ve “Afrikalı Horoncu” adıyla tanınan Zambiyalı Adam Nkandu, Karadeniz bölgesine aşık olduğunu söyledi. Nkandu, “Ben memleketteyken Karadeniz merakım vardı. Deniz isminin neden kara olduğunu merak ediyordum. Orada yaşayan insanlar kara olduğu için bu ismi koyduklarını düşünüyordum. Ortak noktalarımız var. Hepimiz sıcak kanlıyız. Sadece tek noktada biraz farklıyız, biz sinirli değiliz'' ifadelerini kullandı.

Haber 06-05-2022 09:33

Diyarbakır'da şölende 2 ton hamsi ikram edildi

Vali Münir Karaloğlu: - "Of ile Sur ilçemizin kardeşliğiyle oluşturulan bu güzel etkinlik, inşallah kuzey ile güneyin muhabbetini ve sevgisini artırır" - Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu: - "Bu etkinliklerin aramızdaki muhabbeti, sevgiyi, dostluğu sürekli kılacağına yürekten inanıyorum"

Yurthaber 15-01-2022 14:05

Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu! Artvin'de, keçilere 'dik oyna' komutu verip horon oynattılar

Artvin’de bir köyde eğlenmek amaçlı horon oynayan vatandaşlara eşlik eden keçiler, ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Artvin’de bir köyde eğlenmek amaçlı horon oynayan vatandaşlara eşlik eden keçiler, ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. ‘Herkes horona’, ‘dik oyna’ komutları eşliğinde keçilerle doyasıya eğlenen vatandaşların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Haber 12-01-2022 12:58

Trabzonsporlu yıldızlardan uçakta galibiyet horonu

Süper Lig'in lideri konumunda bulunan Trabzonspor ligin 18. haftasında deplasmanda Altay'ı 2-1 mağlup etti. Bu galibiyet sonrası bordo mavili yıldızlar dönüş uçağında kutlama yaptı. İşte görüntüler...

Spor 22-12-2021 17:24

Rize Sağlık Müdürü: Horon oynamayın

Türkiye’de nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü Rize’de İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, aşı çağrısında bulundu. Halkı kurallara uymaya davet eden Tepe, “Şehirde keyiflenmek için kahvehaneye gittiğinizde 4 kişi okey oynuyor, yanlarında 4 kişi izliyorsa lütfen oraya girmeyin” dedi. Tepe, hemşerilerine düğünlerde horon oynamamaları gerektiği konusunda da uyarıda bulundu.

Haber 15-09-2021 16:06

Trabzonlu Abdullah ve Ali Öztürk kardeşlerden horon eşliğinde kutlama

Trabzonlu Abdullah ve Ali Öztürk kardeşlerden horon eşliğinde kutlama

Yurthaber 01-09-2021 19:39

Rize’nin 70 yıllık hayalinin sona gelişi havai fişek ve horonlarla kutlandı

Rize’de Salarha Beldesi’nde yaşayan vatandaşların yaklaşık 20 yıldır dillendirdiği ve 70 yıllık hayali olan Salarha Tüneli’nin ikinci tüpü de tamamlanınca çalışanlar için eğlence düzenlendi.

Haber 14-07-2021 01:07

Koruma altında! 'Akçaabat' horonu, UNESCO'nun Kültür Mirası Listesi'nde

Karadeniz Bölgesi’nin halk dansları arasında yaygın olarak bilinen 'Akçaabat' horonu, UNESCO'nun Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'ne alındı. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat horonundaki figürler, yapılması zor hareketler, kültürel miras olarak koruma altına alınıp, gelecek nesillere doğru şekilde aktarılacak” dedi.

Haber 07-04-2021 11:18