Içişleri Bakanlığı Haberleri Ve Son Dakika Içişleri Bakanlığı Haberleri

Içişleri Bakanlığı Haberleri Ve Son Dakika Içişleri Bakanlığı Haberleri

Türkiye’nin kamu düzenini sağlamakla sorumlu olan İçişleri Bakanlığı, birçok görev ve yetkiye sahiptir. Bunlardan ilki ve en temel olanı, bakanlığa bağlı olan güvenlik kuruluşlarının idare edilmesi ve milletin bütünlüğünü, ülkenin iç güvenliğini, kamu düzenini, Anayasal hak ve hürriyetleri korumaktır. Ülke sınırlarında ve kıyı şeridinde emniyeti sağlama görevi İçişleri Bakanlığı’nındır.

Bunun yanı sıra, karayollarındaki trafik düzeninden de sorumlu olan bakanlık, denetleme görevi de üstlenmektedir. Suçluların takibi ve yakalanması İçişleri Bakanlığı’na bağlı yürütülen işlerdendir. Ayrıca bakanlık, suç işlenmesini önlemek adına da çalışmalar yürütmektedir. Nüfus ve vatandaşlık hizmetleri, pasaport işlemleri İçişleri Bakanlığı’na bağlı olarak yapılmaktadır.

Bakanlık, kamu düzenini korumak adına kurduğu merkez ve taşra teşkilatlarıyla görevlerini yerine getirmektedir.

İçişleri Bakanlığı Haberleri

Diyarbakır'da kadın astsubaylar aile içi şiddeti önlemek için erkekleri bilgilendiriyor

Diyarbakır'da kadın astsubaylar, İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen Kadın Destek Uygulamasının (KADES) kullanımını yaygınlaştırmak, aile içi ve kadına yönelik şiddetin önüne geçmek için kilometrelerce yol katederek, bilgilendirme yapıyor.

Yurthaber 28-02-2024 12:38

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! 3 suç örgütü çökertildi, liderleri yakalandı... Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli operasyon

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde 'KAFES 45' operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada "Aydın’da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı’nın, Kastamonu’da Ömer Çınar’ın, Balıkesir’de Salih Babayiğit’in elebaşılığını yaptığı 3 organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşların da içerisinde bulunduğu suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı" dedi.

Haber 22-02-2024 08:59

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik Bozdoğan-5 operasyonlarında 8 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı, terör örgütü DEAŞ'a yönelik "Bozdoğan-5" operasyonlarında Erzurum ve Düzce'de 8 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yurthaber 21-02-2024 07:53

21 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi

Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 21 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.

Yurthaber 23-01-2024 07:58

Kadına şiddet uygulayan 670 kişi elektronik kelepçeyle takipte

İçişleri Bakanlığı, aile içi ve kadına yönelik şiddettin önlenmesi için 670 kişiyi elektronik kelepçeyle izliyor.

Yurthaber 04-01-2024 11:13

İçişleri Bakanlığı önünde şüpheli davranışlarda bulunan kişi yaralı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bakanlıklar'daki Vekaletler Caddesi'nde devriye görevi yapan polise yönelik şüpheli hareketlerde bulunan bir kişinin yaralı olarak yakalandığını duyurdu.

Yurthaber 02-01-2024 07:30

SON DAKİKA | Bakanlık duyurdu: PKK/KCK terör örgütüne yönelik 18 ilde eş zamanlı operasyon! 98 şüpheli gözaltına alındı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, PKK/KCK terör örgütüne yönelik 18 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 98 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 27-11-2023 12:26

Türkiye'de ikamet izni ile yaşayan yabancıların sayısı belli oldu! İlk sırada onlar var, en çok İstanbul'u tercih ettiler

Türkiye'de ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı belli oldu. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı verilerine göre Türkiye'de ikamet izni olan yabancıların sayısı 1 milyon 127 bin 38 oldu. Yabancılar daha çok İstanbul'u da yaşamayı tercih ederken, ikamet izni ile Türkiye'deki yabancılarda ilk sırayı Rusya vatandaşları aldı

Haber 18-11-2023 09:56

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Terör örgütlerine operasyon: 255 kişi yakalandı

İçişleri Bakanlığı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yeni bir operasyonun detaylarını paylaştı. Bakanlık terör örgütlerine düzenlenen operasyonlarda 255 kişinin yakalandığını açıkladı.

Haber 13-11-2023 11:35

Bakan Yerlikaya, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı ile görüştü!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Dim Kairidis bir araya geldi.

Haber 23-10-2023 19:36

Bakan Yerlikaya 'Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında açığa alındılar' dedi, '120 bin kişi' detayı dikkat çekti

Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kırsalda ve şehirde operasyonlarda 309 terörist etkisiz hale getirildi. 38 mafya tipi çete çökertildi" dedi. Açıklamasının devamında Bakan Yerlikaya, "Bu çok önemli. Biz mücadelemizi artırdıkça düzensiz göçmenler ülkemizden ayrıldı. Yakalanacağını anlayan ikamet süresi biten 120 bin 531 yabancı ülkemizden ayrıldı" dedi. Ayhan Bora Kaplan soruşturmasına ilişkin son gelişmeleri de paylaşan Bakan Yerlikaya, 9 polisin açığa alındığını söyledi.

Haber 12-10-2023 11:44

Tesis yönetimi için önemli çalıştay! Sertifikayı alıp denetimin önemini vurguladılar...

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve TRKTYD, TRFMA, TYTFED, TESYÖN, İçişleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı, Adalet Bakanlığı tarafından organize edilen 1. Tesis Yönetim ve Kamu Kurumları Çalışma Kampı Sakarya’da yapıldı.

Haber 04-10-2023 12:11

O hainin dağda çekilen görüntüleri ortaya çıktı! Terörist elebaşı Duran Kalkan da yanında…

Ankara’da İçişleri Bakanlığı’nın binasına yapılan alçak terör saldırısı ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden ikincisinin de kimliği belli olurken BTÖ (PKK/KCK) üyesi Rojhat Zilan kod adlı Özkan Şahin’in terör örgütünün kampında çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Şahin’in fotoğraflarında örgüt elebaşlarından Duran Kalkan ile de poz verdiği görüldü.

Haber 04-10-2023 11:40

SON DAKİKA | Ayşenur Arslan'ın İçişleri Bakanlığına saldırı girişimiyle ilgili sözleri tepkiye yol açtı! Peş peşe açıklamalar geldi, Cafer Mahiroğlu: 'Program sonlandırıldı'

Son dakika: Halk TV yayında Ayşenur Arslan, Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili olarak "Belki o kişi üzerine bomba olduğunu bilmiyordu. Gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez" demişti. Söz konusu ifadeler sosyal medyada tepkiye yol açtı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Öte yandan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Ayşenur Arslan hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Haber 03-10-2023 09:45

SON DAKİKA | Ankara'daki saldırı girişiminde 'Mersin' detayı! Teröristlerin yeni görüntüsü ortaya çıktı

Son dakika: Ankara'da İçişleri Bakanlığı'na yönelik saldırı girişimiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Teröristlerin Türkiye'ye nasıl sızdıkları araştırılırken Suriye'den Kayseri'ye ulaşıncaya kadar kırsalda paramotor kullandıkları ihtimali üzerinde duruluyor. Teröristlerin Ankara'ya geliş güzergahında gece ve gündüz plaka tanıma sistemlerine yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 03-10-2023 08:53

Ankara'daki saldırıyı yapan teröristlerden birinin kimliği belirlendi

İçişleri Bakanlığı, Bakanlığın önündeki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin, terör örgütü PKK/KCK üyesi "Kanivar Erdal" kod adlı Hasan Oğuz olduğunun belirlendiğini bildirdi.

Yurthaber 02-10-2023 13:58

SON DAKİKA | Ankara'daki bombalı saldırı girişimiyle ilgili yeni gelişme! İçişleri Bakanlığı teröristin kimliğini açıkladı

İçişleri Bakanlığı, Ankara'da saldırı girişiminde bulunan teröristlerden birinin BTÖ (PKK/KCK) üyesi Kanivar Erdal kod adlı Hasan Oğuz olduğunu açıkladı.

Haber 02-10-2023 13:30

Son dakika: Ankara'da İçişleri Bakanlığı'na terör saldırısı! Patlama anı kamerada... Görüntüler ortaya çıktı

Son dakika haberi: Ankara'da İçişleri Bakanlığı binası önünde saat 09.30 sıralarında terör saldırısı girişimi yaşandı. Saldırıyı düzenleyen teröristlerden biri kendini patlatırken, diğer terörist etkisiz hale getirildi. Patlama anına ait ve saldırı sırasında polis ekiplerinin teröristleri etkisiz hale getirdiği anlara ait görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 01-10-2023 11:16

Kıyıköy Belediyesindeki rüşvet iddiasına ilişkin davanın görülmesine devam edildi

Kırklareli'nde İçişleri Bakanlığınca rüşvet ve usulsüzlük iddiaları nedeniyle görevden uzaklaştırılan Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç'in de aralarında olduğu 12 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 08-09-2023 13:31

İçişleri'nden yeni genelge! 81 il valiliğine gönderildi

İçişleri Bakanlığı, 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi adına 81 il valiliğine asayiş ve trafik tedbirleri konulu genelge gönderdi.

Haber 08-09-2023 11:00

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Denetimler artırılacak

İçişleri Bakanlığı, okulların açılmasıyla birlikte 81 il valiliğine "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre okul servislerinde ve okul çevrelerindeki tedbirler artırılacak, denetim, bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları yürütülecek.

Haber 07-09-2023 17:05

Birleşik Krallık'la göç alanında iş birliği... İçişleri Bakanlığından açıklama geldi

İçişleri Bakanlığından Birleşik Krallık'la göç alanında yapılan iş birliğine ilişkin açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Göçmen kaçakçılığı ve düzensiz göçle mücadele için birçok ülkeyle işbirliği yaptığımız gibi Birleşik Krallık'la da iş birliği içindeyiz. Düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelemiz aralıksız devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

Haber 10-08-2023 22:12

İçişleri Bakanlığı açıkladı! Polislere ateş açıldı: 1 PKK'lı etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Mardin'in Nusaybin ilçesinde şüpheli hareketlerde bulunan bir kişiye operasyon düzenlendiğini açıkladı. Operasyon sırasında polislere silahlı saldırıda bulunuldu. Hiçbir polisin yara almadığı saldırıda 1 PKK'lı kadın terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 25-07-2023 22:04

Terör örgütünün finans ayağına yeni darbe! O paraları dağıtan şüphelilere operasyon

Terör örgütüne finansman sağladıkları tespit edilen iki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin yurt dışı merkezli derneklerden kendi isimlerine gelen paraları dağıttığı tespit edildi.

Haber 21-07-2023 09:49

FETÖ'nün sözde Hava Kuvvetleri Komutanlığı İstanbul bölge imamı yakalandı

Tutuklanan M.G'nin, sözde "Hava Kuvvetleri imamı" Kemal Batmaz ve firari sözde "Türk Silahlı Kuvvetleri imamı" Adil Öksüz ile örgüt içi gizli haberleşme yöntemi olan operasyonel hat kullanarak 7 farklı hat üzerinden çok sayıda irtibatının bulunduğu belirlendi.

Yurthaber 21-07-2023 08:01

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 168 göçmen kaçakçısı organizatörü tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 168 göçmen kaçakçısı organizatörünün tutuklandığını açıkladı. Yerlikaya, "Düzensiz göçle mücadelemiz aralıksız devam edecek." ifadesini kullandı.

Haber 05-07-2023 13:01

31 ilde mafya tipi suç örgütlerine 'Kukla' operasyonu: 353 gözaltı

İçişleri Bakanlığı, 15 mafya tipi organize suç örgütü ile örgütlere silah temini sağlayan 31 suç grubuna yönelik 31 ilde gerçekleştirilen 'Kukla' operasyonunda, 353 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 20-06-2023 15:03

SON DAKİKA | Bakanlık duyurdu! Terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG’ye yönelik icra edilen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG’ye yönelik güvenlik güçlerinde Şırnak’ta icra edilen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’sinin cezaevine gönderildiğini bildirdi.

Haber 10-06-2023 17:18

'Türk gelin, yabancı damat' iddialarına yalanlama! Özdağ'ın paylaşımı sonrası hızla yayılınca açıklama geldi: 'Böyle bir proje olmadığı gibi...'

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından, bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, "İçişleri Bakanlığı, 'Türk Gelin, Yabancı Damat' diye bir projeyi destekliyor" iddiası yalanlandı. İddiayı Ümit Özdağ da sosyal medyadan paylaşmış ve "İçişleri Bakanlığı’nın desteklediği projeye bakın. Akıl tutulması diyeceğim ama tutulacak bir akıl da yok ortada" demişti. DMM'nin açıklamasında 'Böyle bir proje olmadığı gibi iddiaya konu STK ile İçişleri Bakanlığının ilgisi yok' denildi.

Haber 10-06-2023 13:28

Değeri 240 milyon TL... 12 gözaltı var! Uluslararası oto kaçakçılarına yönelik operasyon

İçişleri Bakanlığı, 'oto kaçakçılığı' suçuna yönelik 10 ilde düzenlenen uluslararası 'Fren' operasyonunda, 12 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Suç grubunun, 2018-2022 arasında tahmini değeri 240 milyon TL olan 115 taşıtı, Türkiye'ye getirdiğinin belirlendiği öğrenildi. Bakan Yerlikaya da sosyal medya hesabından uluslararası oto kaçakçılarına yönelik operasyona ilişkin bir açıklama yaptı.

Haber 09-06-2023 15:13

Kahramanmaraş'taki +1 Sokağı down sendromlulara ve ailelerine sıcak yuva oldu

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, İçişleri Bakanlığı tarafından 20 down sendromlu ve ailelerine konteynerlerden "+1 Sokağı" oluşturuldu.

Yurthaber 25-05-2023 11:21

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile afetzedelerle ilgili genelge!

Son dakika: İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı, 81 il valiliğine 'Afetzedelerin Geri Dönüş İşlemleri ve Yol Masraf Ödemeleri' konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre tahliye ve geri dönüşler konusunda müracaat noktalarına başvuran afetzedelerin bilet ücretleri karşılanacak. Kendi imkânları ile bilet alan afetzedelerin talep etmeleri halinde de bilet ücretleri ödenecek.

Haber 20-05-2023 10:48

SON DAKİKA | Depremzedelere tebligat iddiaları sonrası harekete geçildi! Soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, otele yerleştirilen depremzedelerin, seçimlerden hemen sonra bulundukları otelden çıkarılma girişiminde bulunulduğu yönündeki iddialar üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 17-05-2023 16:04

Terör örgütünde çözülme sürüyor! 1 terörist daha teslim oldu

İçişleri Bakanlığı, 1 terör örgütü mensubunun ikna yoluyla teslim olduğunu bildirdi.

Haber 13-05-2023 22:25

SON DAKİKA | Bakanlık duyurdu! 2 PKK'lı terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, ‘Eren Huzur İlkbahar-Yaz’ operasyonu çerçevesinde Diyarbakır Lice’de 2 PKK’lı teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 11-05-2023 11:51

Son dakika... YSK, İçişleri Bakanlığı'nın GAMER kararını yasakladı

14 Mayıs seçimleri öncesi tartışmalara neden olan İçişleri Bakanlığı'nın GAMER hamlesi ile ilgili YSK'dan önemli bir karar geldi. YSK, İçişleri Bakanlığı'nın seçim sonuçlarının GAMER sayfasına kaydedilmesi kararını yasakladı.

Haber 10-05-2023 15:21

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı'ndan 'Ramazan Bayramı' genelgesi! 81 ile gönderildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramında güvenlik güçlerinde alınacak ve yurt genelinde uygulanacak tedbirlerle ilgili 81 ilin valiliğine ‘2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri’ konulu genelge gönderildi. Genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz”mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.

Haber 13-04-2023 10:10

İçişleri Bakanlığı personel alımı ne zaman, şartları neler? İçişleri Bakanlığı personel sınav başvurusu nasıl yapılır? Detaylar açıklandı

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere çeşitli kadro ve branşlarda 335 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi ve başvuru şartları araştırılıyor. 335 sözleşmeli personel alımı için başvurular 11 Nisan 2023 itibariyle başladı. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı ne zaman, şartları neler? İçişleri Bakanlığı personel sınav başvurusu nasıl yapılır?

Haber 12-04-2023 15:19

İYİ Parti'den iki bakanlık çıkışı! 'Tabanın yüzde 40'ı Kılıçdaroğlu için çekinceli' dedi, ilk kez açıkladı: İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı verilmeli

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere geri sayım sürerken Millet İttifakı cephesinden çok konuşulacak Bakanlık çıkışı geldi. İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı konusunda "Seçmenimizin yüzde 40'ında bazı çekinceler var" dedi. Köylüoğlu tabandaki bu çekincelerin giderilmesi için iki bakanlığın İYİ Parti'ye verilmesi gerektiğini belirterek, o bakanlıkları ilk kez açıkladı.

Haber 06-04-2023 09:21

SON DAKİKA | Bakanlık duyurdu! Ülkesine dönen Suriyeli sayısı...

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, iç güvenlik operasyonları kapsamında mart ayında, aralarında 1’i kırmızı, 1’i yeşil, 1’i gri, 1’i liste dışı kategoride 4 sözde üst düzey teröristin de olduğu 80 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan İçişleri Bakanlığı, ülkesine dönen Suriyeli sayısının 549 bin 407 olduğunu, kayıt altına alınan Suriyeli sayısının 3 milyon 435 bin 298 olduğunu açıkladı.

Haber 05-04-2023 10:10

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Hakkari'de 4 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3'ü ölü, 1'i sağ olmak üzere toplam 4 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Soylu da Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklama yaptı.

Haber 28-03-2023 16:16

Seçim tedbirleri neler? İçişleri Bakanlığı valiliklere seçim genelgesi gönderdi! İşte 61 maddelik seçim genelgesi...

Seçim takvimi ile ilgili YSK Başkanı Ahmet Yener tarafından yapılan son dakika açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ilin valiliğine seçim genelgesi gönderildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yazılı olarak yapılan 'seçim genelgesi' açıklamasının ayrıntıları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Seçim tedbirleri neler? İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan seçim genelgesi açıklamasının detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte İçişleri Bakanlığı'nın seçim genelgesi...

Haber 13-03-2023 15:30

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Nusaybin'de 3 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka Sonbahar-Kış-22 Şehit GK Abdullatif Emen operasyonu kapsamında Nusaybin’de 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 12-03-2023 16:04

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığınca Eren Abluka Sonbahar-Kış-26 (Bestler Dereler) Şehit Jandarma Uzman Çavuş İslam Çubuk operasyonu başlatıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta 540 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-26 Şehit Jandarma Uzman Çavuş İslam Çubuk Operasyonu' başlatıldığını duyurdu. Operasyonun ilk günü tespit edilen 11 sığınak ve 8 mağarada, 2 adet AK-47 piyade tüfeği ve 1 ton 250 kilo gıda malzemesi ile çok sayıda örgütsel malzeme ele geçirildiği belirtildi.

Haber 09-03-2023 10:32

İçişleri Bakanlığı: İkna çalışması sonucu 2 terörist teslim oldu

İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmaları neticesinde PKK terör örgütünden kaçan 2 terör örgütü mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

Haber 07-03-2023 20:44

'600 bin Suriyeli İstanbul'a getirildi' iddiası! Göç İdaresi Başkanlığından açıklama geldi

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yıkıma uğrayan bölgelerden 600 bin Suriyelinin İstanbul'a götürüldüğü iddialarına ilişkin İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığından açıklama geldi. Başkanlıktan yapılan açıklamada, iddiaların gerçek dışı olduğuna vurgu yapılarak, "Bu ülkeye en iyi şekilde hizmet eden mesai arkadaşlarımızı ve Başkanlığımızı zan altında bırakan gerçek dışı ifadeleri de kabul etmiyoruz." denildi.

Haber 01-03-2023 20:42

Deprem bölgesinde 'çocuk kaçırma' iddiaları! İçişleri Bakanlığından açıklama geldi

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından "çocuk kaçırma" iddialarına ilişkin resmi makamlara intikal eden bir ihbar ve müracaat olmadığını, kolluk birimlerince yapılan bir tespit de bulunmadığını açıkladı.

Haber 01-03-2023 15:42

İçişleri Bakanlığı: PKK'dan kaçan 2 terörist teslim oldu

İçişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK'dan kaçan 2 teröristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

Haber 25-02-2023 19:22

Tartışma konusuydu! İçişleri Bakanlığı, afetzedeleri taşıyacak nakliye firmalarının fiyat tarifelerini belirledi

İçişleri Bakanlığı, tartışma konusu olan nakliye firmalarının piyasa koşullarındaki taşınma bedelleri üzerinden bölgesel koşulları da değerlendirerek aşağı ya da yukarı yönlü %15 esneklik bandında fiyatlandırma yapacaklarını duyurdu.

Haber 18-02-2023 20:52