Imei Kayıt Sorgulama Haberleri

Sinyal alınmayan telefonlar kapanacak mı, ne zaman kapanacak? IMEI nedir, sorgulama nasıl yapılır?

Sinyal alınmayan telefonlar ile ilgili yeni düzenleme bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenlemeye göre; Mobil Cihaz Kayıt Sistemi'nde (MCKS) olmasına karşın elektronik haberleşme şebekelerinden kesintisiz bir yıl hizmet almayan cep telefonlarının bağlantıları sona erdirilecek. Peki, Sinyal alınmayan telefonlar ne zaman kapanacak? IMEI nedir, sorgulama nasıl yapılır? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Haber 12-10-2023 12:47

İMEİ KAYIT ÜCRETİ ne kadar, kaç TL oldu, ne zaman yürürlüğe girer? İMEİ kaydı nasıl, nereden yapılır?

İMEİ kayıt ücreti ve ekranı merak ediliyor. Yurt dışından alınan telefonların kaydı için alınan İMEİ kayıt ücretine Resmi Gazete kararı ile zam yapıldı. İMEİ kayıt ücretini henüz yatırmamış olan vatandaşlar yeni ücretin en zaman yürürlüğe gireceğini ve nereden ödeneceği gibi konu başlıklarını araştırmaya koyuldular. Peki, İMEİ kayıt ücreti ne kadar, kaç TL oldu, ne zaman yürürlüğe girer? İMEİ kaydı nasıl, nereden yapılır?

Finans 08-07-2023 10:44

İMEİ KAYIT ÜCRETİ 2023: Temmuz zammı ile İMEİ kayıt ücreti ne kadar oldu, kayıt nasıl ve ne kadara yapılıyor? Resmi Gazete'de yayımlandı

İMEİ kayıt ücreti Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye'ye Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği'ne bağlı ülkeler de dahil olmak üzere yurtdışından getirilen telefonların kayıt altına alınması için belirlenen miktarda değişikliğe gidildi. Peki, İMEİ kayıt ücreti Temmuz 2023 ne kadar oldu, kaç TL? İMEİ kaydı nasıl ve ne kadara yapılıyor?

Finans 07-07-2023 07:59

Imei Kayıt Sorgulama

İmei Kayıt Sorgulama Hakkındaki Haberler Mynet'te. İmei Kayıt Sorgulama Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.