Implantasyon Haberleri

Göğsünden çıkan şoke etti! Videosunu milyonlar izledi

Vlogger Bunnie DeFord 13 yıl boyunca göğsünde taşıdığı implantları 2019 yılında çıkardı. Vlogger, göğsünde küflenen implantları TikTok hesabından paylaştığı bir videoyla gözler önüne serdi. Kadınların güzellik için bunlara katlanmaması gerektiğini dile getiren DeFord, implantlarının çıkarılmasıyla ilgili şimdiye kadar verdiğim en iyi karar yorumunda bulundu.

Kadin 12-05-2022 08:02

Elmacık kemiği implantı nedir, kimlere uygulanır? İşte simetrik yüzün sırrı

Elmacık kemiği implantı elmacık kemiği konturlarının istenilen şekle getirilmesi için kullanılan bir uygulamadır. Elmacık kemiğine yerleştirilen implant sayesinde kişinin yüz hatları daha belirgin hale gelebilir, daha çıkıntılı elmacık kemikleri elde edilebilir. Peki elmacık kemiği implantı için nasıl bir ameliyat geçirilir, kimlere yapılabilir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Aylin Bilgin Karabulut anlattı.

Kadin 01-07-2021 14:44

Sağlık sigortaları diş implantı tedavisini karşılar mı? Tamamlayıcı sigorta ve SSK kapsamında diş implantı tedavisi var mı?

Diş hastalıklarında sigortanın karşıladığı tedaviler kadar karşılamadıkları da mevcut. Sigortalar, kişinin sağlığı açısından mutlaka yapılması gereken, lüks olarak değerlendirilmeyen her tedaviyi karşılıyor. Peki SSK implant tedavisini karşılıyor mu? İşte implant tedavisinde sigortaların kapsamları...

Haber 25-05-2021 11:42

Meme dikleştirme estetiği sarkan göğüs sorununu ortadan kaldırıyor!

Meme dikleştirme estetiğiyle sarkık göğüs tedavisinin mümkün olduğunu söyleyen Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, meme sarkmasının nedenlerini anlattı. İşte meme dikleştirme ameliyatı ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenler...

Haber 15-02-2021 16:40

Hollywood yıldızlarının güzellik sırrı yüz implantı nasıl yapılır?

Yüz implantı, yüz bölgesindeki kemik yapısını şekillendirmek için kullandığımız bir takım şekilli malzemelerdir. Bunlar yüz konturunu düzeltmek amaçlı kullanılırlar. En sık kullanılan elmacık kemiği implantlarıdır. Bunların dışında çene ucu, çene yanları veya alnın bazı bölgelerine de implant uygulanmaktadır.

Haber 05-02-2021 15:19

Çene implantı nedir? Çene implantı sonrası ağız bakımı nasıl olur?

Çene implantı, çene ucunun yüksekliğinin ya da şeklinin düzeltilmesi amaçlanan durumlarda kullanılan, özel hazır şekilli implantlardır. Farklı şekilleri ve boyutları vardır. Erkekler ve kadınlar için farklı biçimlerde olabilir.

Haber 03-02-2021 16:26

İmplantasyon: Nedenleri, belirtileri, tedavisi

İmplantasyonu basit bir biçimde tanımlarsak, kadınların hamilelik dönemlerinde meydana gelen kanamalar olarak tabir edebiliriz.

Haber 24-06-2020 10:24

Diş implantları artıyor

Eksik olan bir veya birden fazla dişin tamamlanabilmesi için çene kemiğine yerleştirilen titanyum vidalara implant denir. İmplant vidalarının değişik çap ve uzunlukları vardır. Bu nedenle implant yerleştirilmesi düşünülen bölgelerde çene kemiğinin yeterli yükseklik ve genişliğe sahip olması gerekmektedir. Diş Hekimi İbrahim Hepdarcan, Mynet okurları için yazdı.

Haber 24-11-2007 02:00

Diş yapısındaki bozukluklar tedavi edilmeli

Bazı insanların diş yapısındaki bozukluklar, konuşmayı, ağız sağlığını etkiliyor. Uzmanlar, diş yapısındaki bozuklukların yani ortodontik rahatsızlıkların zamanında tedavi edilmesinin önemine işaret ediyor.

Haber 26-03-2006 02:13