Ipek Tenolcay Haberleri Ve Son Dakika Ipek Tenolcay Haberleri

Ipek Tenolcay Haberleri Ve Son Dakika Ipek Tenolcay Haberleri

Oyuncu, sunucu ve eski manken İpek Tenolcay 1971 yılında İstanbul’da doğdu. 1996’da asıl mesleği olan mankenlik kariyerini bırakarak oyunculuğa adım atmış ve Şehnaz Tango dizisinde oynadı. Örümcek dizisinde başrol olarak tanınırlık kazanan Tenolcay sonrasında Seviyor Sevmiyor, Umutsuz Ev Kadınları, Yalan Dünya, Erkenci Kuş, Maria ile Mustafa gibi birçok projede yer aldı. Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Nesrin Çakır rolüyle 2005 Beyaz İnci Ödülleri’nde en iyi yardımcı kadın oyuncu seçildi. 1992-1996 yılları arasında Nurettin Ersoy ile süren evliliğinden Yağmur isminde bir kızı vardır. İleri düzeyde İngilizce bilen İpek Tenolcay oyunculuk kariyeri süresince birçok film ve dizide rol almıştır. Güncel projelerde yer almayı sürdürmektedir.

İpek Tenolcay Haberleri

Kurtlar Vadisi'ndeki Laz Ziya'nın kızı Nesrin Çakır'ın son hali şaşırttı! Görenler aynı şeyi söyledi

Bir dönemin efsane dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi'nde Laz Ziya'nın kızı, Çakır'ın tek aşkı Nesrin karakteri ile hafızalarımıza kazınan İpek Tenolcay son haliyle şaşırttı. Ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla büyük beğeni topladı.

Magazin 27-03-2023 11:36

Kurtlar Vadisi'nin Nesrin'iydi... İşte İpek Tenolcay'ın şimdiki hali...

İpek Tenolcay başrollerinde Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Gürkan Uygun, Oktay Kaynarca'nın yer aldığı "Kurtlar Vadisi" adlı dizide yer almıştı. Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nde Tenolcay, "Nesrin" karakterine hayat vermişti. İşte İpek Tenolcay'ın şimdiki hali...

Magazin 19-08-2021 15:02

İpek Tenolcay kimdir, nereli? Ada Masalı Zeynep kimdir? İpek Tenolcay kaç yaşında?

Türk manken, sinema ve dizi oyuncusu olan İpek Tenolcay, yakın zamanda Star TV'de yayınlanacak olan Ada Masalı dizisinde Zeynep karakterine hayat verecek. Peki Çocuklar Duymasın, Erkenci Kuş ve Seviyor Sevmiyor gibi pek çok başarılı yapımda izlediğimiz İpek Tenolcay kimdir, nereli? Ada Masalı Zeynep kimdir? İpek Tenolcay kaç yaşında? İşte yanıtı...

Magazin 14-06-2021 18:03

İpek Tenolcay Kırmızı Oda'yı salladı! İpek Tenolcay kaç yaşında?

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisiyle yıldızı parlayan İpek Tenolcay Kırmızı Oda'yı salladı. İpek Tenolcay kaç yaşında merak konusu oldu.

Magazin 07-02-2021 09:32

İpek Tenolcay

Ipek Tenolcay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ipek Tenolcay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erkenci Kuş dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünü oynadığı Erkenci Kuş dizisine İpek Tenolcay dahil oldu.

Magazin 30-12-2018 10:01

Erkenci Kuş dizisine sürpriz oyuncu! İpek Tenolcay hangi rolde oynuyor?

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın rol aldığı Erkenci Kuş dizisinin kadrosuna İpek Tenolcay dahil oldu.

Magazin 28-12-2018 23:21

İpek Tenolcay ve Umut Karadağ Vatanım Sensin dizisinde

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur Taylan, Durul Taylan, Burak Arlıel'in yaptığı Kanal D dizisi 'Vatanım Sensin’in kadrosuna İpek Tenolcay ve Umut Karadağ konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Magazin 28-03-2018 22:15