İrem Güneş Haberleri

Zehra Güneş'in kız kardeşi İrem Güneş basketbolcu o isimle aşkını ilan etti! O kare sosyal medyayı salladı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Zehra Güneş'in kız kardeşleri de ablasının izinden gidiyor. Zehra Güneş ile benzerliği çok konuşulan İrem Güneş basketbolcu o isimle aşkını ilan etti.

Magazin 16-02-2024 07:21

Zehra Güneş'in kardeşi güzelliğiyle hayran bıraktı! Benzerliklerini gören şaştı kaldı

Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan karşı karşıya geldi ve galip gelerek şampiyon oldu. Gecenin parlayan yıldızlarından biri olan Zehra Güneş'in hayatı merak konusu oldu. Güneş’in kardeşinin de kendisi gibi voleybolcu olduğu ortaya çıktı. İrem Güneş'i görenler ablasına benzetti.

Magazin 04-09-2023 16:07

Zehra Güneş'in kız kardeşi ablasının izinden gidiyor! İrem Güneş güzelliğiyle herkesi şaşırttı

FIVB Milletler Ligi'nde Amerika Birleşik Devletleri'ni yenerek finale çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımı, son maçta Çin'i de geride bırakarak şampiyon oldu. Filenin Sultanları, bu şampiyonluğun ardından dünya sıralamasında 1 numaraya yükselmeyi başardı. Zehra Güneş, Milletler Ligi'nde en iyi 1'inci orta oyuncu oldu. Sosyal medyada büyük ilgi gören Güneş'in kendisi gibi voleybolcu kardeşi İrem Güneş'i görenler çok şaşırdı. Ablasının izinden giden İrem Güneş'in paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 18-07-2023 12:53

Zehra Güneş’in kardeşi güzelliğiyle adeta büyüledi! “İnsan ablasına bu kadar mı benzer”

Vakıfbank Spor Kulübü ve Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş güzelliği ile de dikkat çeken isimlerden biri. Ünlü isim Zehra Güneş’in kardeşinin de kendisi gibi voleybolcu olduğu ortaya çıktı. İrem Güneş’i görenler ablasına benzetti.

Magazin 03-05-2023 16:59

İrem Güneş

Irem Güneş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Irem Güneş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Zehra Güneş'in kız kardeşi de tanıdık çıktı! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı ''Çok güzelsin, ben sandım''

Yalnızca meslek hayatıyla değil, özel yaşamıyla da dikkatleri üzerine toplayan güzel voleybolcu Zehra Güneş, ailesine olan sevgisini her fırsatta dile getiriyor. Zehra Güneş'in kız kardeşi İrem Güneş'in ablasıyla meslektaş olduğunu duyanlar şaşıp kalıyor.

Magazin 23-10-2022 11:18

Şehit kızı babasının adının yaşatılacağı okulda öğretmen olmak istiyor

Siirt'in Pervari ilçesinde 9 yıl önce helikopter kazasında şehit düşen uzman çavuş Kürşat Güneş'in şehadetinden 3,5 ay sonra doğan kızı İrem'in, babasının isminin bir okulda yaşatılması talebi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla yerine getirildi - Şehidin eşi Hatice Güneş: - "Allah nasip ederse ileride kızım öğretmen olup, o okulda 'müdüre teyze' olacak"

Yurthaber 10-11-2021 11:23