Işsiz Haberleri

İŞKUR'dan yeni program: Günlük 425 TL! Hem meslek öğreniyor hem de para kazanıyorlar!

İş arayanlara, deneyim kazanmak isteyenlere, okurken meslek öğrenmek isteyen gençlere İşkur aracılığıyla önemli fırsatlar sunuluyor. Kurum, meslek öğretirken katılımcılara ödeme de yapıyor. Eğitim programının temel hedefi, katılımcılara yeni meslek becerileri kazandırmak ve bu süreçte maddi destek sunarak iş hayatına hazırlamak. Günlük ödeme miktarı ve başvuru şartları neler?

Finans 12-03-2024 10:36

İşsiz genç üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi

Yürekleri ağza getiren olay Samsun'da yaşandı. 3 yıldır işsiz ve nişanlı olduğu tespit edilen bir kişi İlkadım Belediyesi önünde üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi. Belediye personelinin müdahalesiyle faciadan dönüldü.

Haber 21-08-2023 22:33

Belediye binasını basıp başkanlık makamına saldırdılar! Adliyeye getirilirken böyle bağırdılar 'İşsiziz, iş versinler'

Zonguldak Çatalağzı Beldesinde dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Belediye binasını basıp başkanlık makamının kapılarını ve camlarını kıran M.Ö. ve E.Ç. isimli şahıslar karakolda işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Bu sırada saldırganların 'İşsiziz, iş versinler bize' diyerek bağırmaları dikkat çekti. Son olarak saldırganların tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Haber 05-06-2023 15:17

Son dakika: TÜİK kritik veriyi duyurdu: İşsizlik rakamları açıklandı

TÜİK Haziran ayına ait işsizlik rakamlarını duyurdu. Buna göre Türkiye'de işsiz sayısı Haziran ayında bir önceki aya göre 136 bin kişi azalarak 3 milyon 541 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 0,3 puanlık azalış ile yüzde 10,3 seviyesinde gerçekleşti.

Finans 10-08-2022 10:07

Işsiz

İşsiz Hakkındaki Haberler Mynet'te. İşsiz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.