Istanbul Maratonu Haberleri

İstanbul Maratonu ne zaman, saat kaçta başlayacak ve bitecek? 45. İstanbul Maratonu güzergahı nasıl, nereden başlıyor?

İstanbul Maratonu güzergahı ve saat bilgisi merak ediliyor. Dünyada iki kıta arasında yapılan tek maraton olan İstanbul Maratonu'nun 45.'si bugün gerçekleştirilecek. Maratona katılmak isteyen vatandaşlar detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, İstanbul Maratonu ne zaman, saat kaçta başlayacak ve bitecek? 45. İstanbul Maratonu güzergahı nasıl, nereden başlıyor?

Haber 05-11-2023 12:20

45. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde ve kadınlarda kazanan isimler belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen, Türkiye İş Bankası'nın isim sponsorluğundaki 45. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı atlet Panuel Mkungo kazandı. 45. İstanbul Maratonu'nu kadınlarda ise Kenyalı atlet Beatrice Cheptoo kazandı.

Spor 05-11-2023 11:15

İstanbullular dikkat: Bu yollar trafiğe kapalı olacak! İstanbul Maratonu için heyecan dorukta

Heyecanla beklenen İstanbul Maratonu bugün başlıyor. 45. kez gerçekleşecek maraton için İstanbul'un her iki yakasında da birçok yol trafiğe kapatıldı. Maratonun bitimine dek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrasya tüneli ve maraton güzergahındaki yollar trafiğe kapalı kalacak. 

Haber 05-11-2023 08:49

İstanbul Maratonu ne zaman, saat kaçta? 45. İstanbul Maratonu güzergahı nasıl? Bu yılın teması: 'Yüzyılın Koşusu'

İstanbul Maratonu'nun ne zaman, saat kaçta gerçekleştirileceği merak konusu oldu. Organizasyona bu yıl, 40 binden fazla vatandaşın katılım göstereceği düşünülüyor. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, İstanbul Maratonu ne zaman, saat kaçta yapılacak? 45. İstanbul Maratonu güzergahı nasıl, kaç kilometre? İşte detaylar...

Haber 03-11-2023 14:05

Istanbul Maratonu

Istanbul Maratonu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Istanbul Maratonu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbullular dikkat! Pazar günü bu yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Avrupa Yakası'nda saat 03.00'ten itibaren 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne çıkan tüm yollar, saat 06.00'dan itibaren ise Galata Köprüsü iki yönlü trafiğe kapatılacak. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne alternatif olarak Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim Köprüleri kullanılabilecek. İşte pazar günü İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar...

Haber 03-11-2023 13:03

İstanbul Maratonu'nda görenler bir daha baktı!

Dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu olma unvanını taşıyan İstanbul Maratonu 44. kez koşuldu. İstanbul'un Anadolu yakasından başlayıp Boğaz Köprüsü geçilerek Avrupa yakasında sonlanan maraton yine renkli görüntülere sahne oldu. Bazı katılımcılar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde çay-kahve içerken, bazıları çocukları ve köpekleriyle yürümeyi tercih etti.

Spor 06-11-2022 14:49

N Kolay 44. İstanbul Maratonu’nda Darüşşafaka için koşar mısınız?

N Kolay 44. İstanbul Maratonu'nda, Darüşşafaka Cemiyeti için koşacak eğitim sevdalıları aranıyor! Bu yıl Darüşşafaka Eğitim Kurumları’na başlayan 150 öğrencinin eğitim giderlerine kaynak yaratmayı hedefleyen Darüşşafaka Cemiyeti, eğitimle yaşamları değiştirmek isteyenleri, “Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız” kampanyası için koşmaya davet ediyor. Bu yılki maratonda Darüşşafaka Lisesi 11. sınıf öğrencilerinden oluşan koşu takımı da “Eğitimde Fırsat Eşitliği” için koşacak.

Egitim 23-09-2022 17:35