Iste Gelin Iste Kaynana Jurileri Kim Haberleri

İşte Gelin İşte Kaynana birincisi kim oldu? İşte Gelin İşte Kaynana haftanın kazananı açıklandı mı?

İşte Gelin İşte Kaynana haftanın birincisi ve kolyenin sahibi merak ediliyor. Gülşah Saraçoğlu ve Bülent Serttaş'ın jüri koltuğunda oturduğu yarışma programının sunuculuğunu Lerzan Mutlu üstleniyor. Moda ve tarz konsepti ile gelin kaynana konseptini bir araya getiren programda bugün final heyecanı yaşanıyor. Peki, İşte Gelin İşte Kaynana birincisi kim oldu? İşte Gelin İşte Kaynana haftanın kazananı açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 2023-08-11 14:54:46

İşte Gelin İşte Kaynana Jürisi Gülşah Saraçoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski eşi kim?

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmasının jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü modacıya programda Lerzan Mutlu ve Bülent Serttaş eşlik edecek. İşte Gelin İşte Kaynana yarışması Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bugün izleyicisiyle buluşacak. Gülşah Saraçoğlu; moda, rekabet ve eğlencenin bol olduğu yarışma öncesi internette araştırılıyor. Peki, Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, eski eşi kim?

Magazin 2023-07-10 15:02:12

Zuhal Topal’la Sofrada puan durumu | Zuhal Topal’la Sofrada’da kim kazandı?

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında 9 Nisan Cuma günü haftanın finalinde kazanan gelin ve kaynana belli olacak. Şu an için yarışmada gelin Eda Turan 31 puanla puan tablosunun en üstünde yer alıyor. Bugün yarışacak olan gelin Ayşe Gülnur Gültekin’in en az 32 puan alması gerekiyor. 5 Nisan Pazartesi günü başlayan Zuhal Topal’la Sofrada programında, 9 Nisan Cuma günü hafta finalinde kim kazanacak?

Magazin 2021-04-09 14:11:22

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında kim diskalifiye olacak? Fragmanda şoke eden diskalifiye

FOX TV ekranlarının sevilen lezzet yarışması Zuhal Topal’la Sofrada’da şoke eden bir diskalifiye gerçekleşti. 29 Mart – 2 Nisan haftasının fragmanında Zuhal Topal’ın bir yarışmacıyı diskalifiye ettiği anlar kameralara yansıdı. Gelinlerin yarıştığı ve kaynanaların yemekleri değerlendirdiği lezzet yarışmasında hangi kaynana ve gelin diskalifiye edildi?

Finans 2021-03-30 16:23:18

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 8 Kasım Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 390. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 78. hafta finalinde gelinler nevzine tatlısı yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 8 Kasım Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 08-11-19 23:50

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 1 Kasım Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 385. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 77. hafta finalinde gelinler pepeçura yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 1 Kasım Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 01-11-19 23:49

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 25 Ekim Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 380. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 76. hafta finalinde gelinler çilekli milföy tatlısı yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 25 Ekim Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 26-10-19 01:42

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 18 Ekim Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 375. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 75. hafta finalinde gelinler fırında sütlaç yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 18 Ekim Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 18-10-19 22:30

Gelinim Mutfakta'da sürpriz ayrılık! Bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta 11 Ekim Cuma kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 370. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 75. hafta finalinde gelinle hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 11 Ekim Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Finalde ise büyük bir sürpriz yaşandı. Bir yarışmacı hastalık nedeniyle ayrılma kararı aldı. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 12-10-19 02:06

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 4 Ekim Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 365. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 73. hafta finalinde gelinler pişmeyen muzlu cheesecake yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 4 Ekim Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 05-10-19 00:13

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 27 Eylül Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 360. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 72. hafta finalinde gelinler kadayıflı irmik tatlısı yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 27 Eylül Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 27-09-19 22:58

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 20 Eylül Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 355. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 68. hafta finalinde gelinler mısır unu tatlısı yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 20 Eylül Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 21-09-19 01:51

Gelinim Mutfakta'da Ezgi ve Reyhan Hanım elendi mi? Kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 13 Eylül Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 350. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 70. hafta finalinde altın bilezikleri kazanan isim kura ile belirlendi. Yarışmaya 13 Eylül Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Gelinim Mutfakta yarışmasına damga vuran iki isim bu hafta yarışmaya veda etti. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Trend 14-09-19 00:32

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 30 Ağustos Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 340. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 68. hafta finalinde gelinler havuçlu portakallı kek yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 30 Ağustos Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 31-08-19 01:28

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 335. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 67. hafta finalinde gelinler gazoz tatlısı tatlısı yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 23 Ağustos Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 24-08-19 01:07

Gelinim Mutfakta sezon finalinde kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 28 Haziran Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın 66. hafta finalinde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Gelinim Mutfakta 330. son bölümüyle sezon finali yaptı. Yarışmaya 28 Haziran Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 29-06-19 02:51

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 21 Haziran Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 325. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmanın 65. hafta finalinde gelinler süt helvası yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 21 Haziran Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 21-06-19 23:50

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 14 Haziran Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 320. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Sezon finaline doğru rekabetin daha da arttığı yarışmanın 64. hafta finalinde gelinler kuruyemişli armut tatlısı yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 31 Mayıs Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 15-06-19 00:43

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 31 Mayıs Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 315. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Sezon finaline doğru rekabetin daha da arttığı yarışmanın 63. hafta finalinde gelinler kolay baklava yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 31 Mayıs Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 01-06-19 02:14

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 24 Mayıs Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 310. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Sezon finaline doğru rekabetin daha da arttığı yarışmanın 62. hafta finalinde gelinler karamelli şekerpare tatlısı yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 24 Mayıs Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 25-05-19 01:59

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 17 Mayıs Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 305. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Sezon finaline doğru rekabetin daha da arttığı yarışmanın 61. hafta finalinde gelinler tatlı yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 17 Mayıs Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 17-05-19 23:52

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 10 Mayıs Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 300. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmanın 60. hafta finalinde Fatih Ürek ve yarışmacılar 300. bölümü pasta keserek kutladı. Finalde ise Fatih Ürek 300. bölüm ve Ramazan nedeniyle yarışmacılara büyük bir sürpriz yaptı. Yarışmaya 10 Mayıs Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 10-05-19 22:38

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 3 Mayıs Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 295. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmanın 59. hafta finalinde kendilerine ayrılmış olan mutfakta gelinler hünerlerini sergilerken, yarışmaya bu hafta Gülcan damga vurdu. Gelinler bu hafta 'Gelin tatlısı' ile yarıştılar. Yarışmaya 3 Mayıs Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 04-05-19 02:04

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 26 Nisan Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 290. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmanın 58. hafta finalinde kendilerine ayrılmış olan mutfakta hünerlerini sergileyen gelinler, çilekli pasta yaparak puan almak için yarıştı. Yarışmaya 26 Nisan Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 26-04-19 23:34

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 19 Nisan Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 285. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmanın 57. hafta finalinde kendilerine ayrılmış olan mutfakta hünerlerini sergileyen gelinler, meydana getirdikleri yemekleri tadıma sundu. Yarışmaya 19 Nisan Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 19-04-19 22:50

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 12 Nisan Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 280. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmanın 56. hafta finalinde kendilerine ayrılmış olan mutfakta hünerlerini sergileyen gelinler, meydana getirdikleri yemekleri tadıma sundu. Yarışmaya 12 Nisan Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 13-04-19 00:27

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 5 Nisan Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 275. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Gelinim Mutfakta finalinde ise sürpriz bir sonuç ortaya çıktı ve üç yarışmacı birinci oldu. Yarışmaya 5 Nisan Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 05-04-19 23:27

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 22 Mart Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 265. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Gelinim Mutfakta finalinde ise sürpriz bir sonuç ortaya çıktı ve üç yarışmacı birinci oldu. Yarışmaya 22 Mart Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 22-03-19 23:18

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 15 Mart Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 260. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmaya 15 Mart Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 16-03-19 02:32

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 7 Mart Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 250. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmaya 1 Mart Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 08-03-19 23:58

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 1 Mart Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 250. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmaya 1 Mart Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 01-03-19 23:57

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 22 Şubat Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 245. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmaya 22 Şubat Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 23-02-19 02:00

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 15 Şubat Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 240. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmaya 15 Şubat Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 16-02-19 02:12

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 8 Şubat Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 235. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmaya 8 Şubat Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 09-02-19 00:03

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Hafta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 1 Şubat Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 230. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmaya 1 Şubat Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 02-02-19 02:17

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Hafta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 25 Ocak Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 225. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmaya 25 Ocak Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 26-01-19 00:07

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Hafta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 18 Ocak Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 210. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Yarışmaya 18 Ocak Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 18-01-19 23:14

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Hafta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 11 Ocak Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta 11 Ocak Cuma günü hafta finaliyle ekrana geldi. Gelinim Mutfakta'da hafta finali olan 215. bölümünde en az puanı toplayan gelin ve kaynana yarışmaya veda etti. Beş altın bileziği hafta toplamında en yüksek puanları alan Rümeysa Aydın ve Ezgi Yıldırım çiftinden biri kazandı. Gelinim Mutfakta'nın 43. hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu! İşte Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim.

Magazin 11-01-19 20:49

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Hafta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 28 Aralık Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta 28 Aralık Cuma günü hafta finaliyle ekrana geldi. Gelinim Mutfakta'da hafta finali olan 205. bölümünde en az puanı toplayan gelin ve kaynana yarışmaya veda etti. Hafta toplamında en az puanları Ziyafet-Elif ve Sevgül-Cansu çifti aldı ve Gelinim Mutfakta'nın 41. hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu! İşte Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim.

Magazin 29-12-18 02:06

Gelinin Mutfakta'da haftanın birincisi kim oldu? 16 Kasım Gelinim Mutfakta yarışmasında kim elendi?

Gelinim Mutfakta'nın 16 Kasım Cuma ekrana gelen son bölümünde kim elendi? Gelinim Mutfakta hafta finali olan 175. bölümünde en az puanı toplayan gelin ve kaynana yarışmaya veda etti. Gelinim Mutfakta'ya veda eden gelin diğer yarışmacıların gözyaşı dökmesine sebep oldu. Hafta toplamında en az puanları Betül-Gül Polat ve İlhame-Hatice Cebiroğlu çifti aldı ve hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu! Peki, Gelinim Mutfakta'dan gün ve hafta birincisi.

Magazin 16-11-18 19:55