Istiklal Haberleri

En son Alanyaspor'u çalıştırmıştı! Ersun Yanal'a sürpriz teklif! Düşünmek için süre istedi...

İran Pro Ligi’nde Persepolis ile girdiği şampiyonluk yarışında mağlup olan ve sezonu 3. sırada bitiren İstiklal, yeni sezona bilinen bir teknik direktörle girmeyi hedefliyor. İran ekibinin kulüpte görmek istediği en önemli ismin ise Ersun Yanal olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 18-06-2023 20:09

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında kritik tarih: 17 Temmuz

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyla ilgili davaya devam edildi. Aralarında, bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın da bulunduğu 36 sanığın yargılandığı dava 17 Temmuz'a ertelendi. Savcı, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini talep ederek eksikliklerin giderilmesini talep etti. Ahlam Albashır'ın bir süre kendileriyle kaldığını belirten Fatma Berkel ise, "Olaydan sonra düşük yaptım." dedi.

Haber 09-05-2023 18:22

İran Ligi'nde görülmemiş taç atışı! Takla atarak kullandı, paylaşım rekorları kırdı

İran Ligi'nde oynanan bir mücadelede sahalarda nadir görülen bir taç atışı kullanıldı. İstiklal ekibinde forma giyen oyuncu uzun bir atış yapmak için oldukça ilginç bir yöntem seçti. İşte detaylar...

Spor 04-04-2023 10:20

Taksim ve İstiklal'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı! Bariyerler yerleştirildi!

Yılbaşı tedbirleri çerçevesinde Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde çıkan tüm yollar trafiğe kapatıldı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesine girişine konulan bariyerler ile güvenlik noktaları oluşturulurken, vatandaşlar polis ekiplerinin üst aramasından sonra meydana alınıyor.

Haber 31-12-2022 15:52

Istiklal

Istiklal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Istiklal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstiklal'deki hain saldırıda yeni detay! 'Ben kaçakçılık yaparım' dedi ve teröristle ilgili itirafta bulundu...Antakya'dan alıp Ceyhan'a götürdüm

Geçtiğimiz hafta İstanbul İstiklal Caddesi'nde yaşanan hain terör saldırısıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak 2 kişi daha tutuklandı ve toplam tutuklu sayısı 19'a yükseldi. Tutuklanan son 2 şüphelinin insan kaçakçısı olduğu belirlendi. Bombayı İstiklal'e götüren terörist Ahlam Albashır'ı Antakya'dan aldığını itiraf eden kaçakçı, teröristi araçla Ceyhan'a bıraktığını itiraf etti.

Haber 20-11-2022 18:56

Taksim saldırısını düzenleyen teröristin kaldığı yerle ilgili çarpıcı sözler: Kamufle olmak için...

İstiklal Caddesi'nde pazar günü 16.20 sularında meydana gelen bombalı terör eylemiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Saldırıyı gerçekleştiren teröristin 4 ay konakladığı tekstil atölyesi görüntülendi. Atölyeyle aynı binadaki evinde yıllardır yaşayan Barış Özen cumartesi günü teröristi aynı kıyafetle gördüğünü belirtti. Gerçeği öğrendiklerinde korktuğunu belirten Özen yaşadıkları bölge için de çarpıcı ifadeler kullandı.

Haber 15-11-2022 18:36

Yusuf Meydan kimdir? Taksim'deki patlamada hayatını kaybeden Yusuf Meydan ve kızı Ecrin son yolculuğuna uğurlandı!

Yusuf Meydan, geçtiğimiz gün (13 Kasım 2022 Pazar) İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırıda küçük kızı Ecrin ile birlikte hayatını kaybeden 6 kişi arasında yer alıyor. Taksim'deki patlamada hayatını kaybeden Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Ecrin bugün son yolculuğuna uğurlandı. Peki, Yusuf Meydan kimdir?

Haber 14-11-2022 15:03

SON DAKİKA | Fahrettin Altun'dan dünyaya terör mesajı! 'Bazı ülkelerin terör örgütlerine desteği sonucu...'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dün İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin ölümüne 81 kişinin yaralanmasına yol açan patlamayla ilgili bir açıklama yaptı. 'Sivillerimize yönelik terör saldırıları bazı ülkelerin terör örgütlerine desteğinin doğrudan ve dolaylı sonuçlarıdır' diyen Altun, "Bu ülkeler, Türkiye'nin dostluğunu istiyorlarsa teröre doğrudan ve dolaylı desteklerini derhal kesmelidirler" ifadelerini kullandı.

Haber 14-11-2022 08:29

Beşiktaş - Antalyaspor maçı ertelenecek mi? İstiklal caddesinde patlama meydana geldi!

İstanbul'un İstiklal caddesinde yaşanan patlama nedeniyle Beşiktaş'ın saat 20.00'de Antalyaspor ile oynayacağı maçın iptal edilip edilmeyeceği büyük merak konusu oldu. Bu konuya ilişkin ilk açıklamayı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptı. Mehmet Büyükekşi'nin açıklamasının ardından TFF maçı ileri bir tarihe erteledi.

Spor 13-11-2022 18:04

Son dakika: Beşiktaş-Antalyaspor maçı, İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlama nedeniyle ertelendi!

Son dakika haberleri: İstiklal Caddesi'nde patlama meydana gelmesi nedeniyle Beşiktaş-Antalyaspor maçı ileri bir tarihe ertelendi. Ölü ve yaralıların bulunduğu patlamaya ilişkin soruşturma başlatıldı. TFF'den yapılan açıklamaya göre; Beşiktaş'ın stadyumunun Taksim'e yakın olması sebebiyle karşılaşma güvenlik için ertelendi.

Spor 13-11-2022 17:40