James Cameron Haberleri

Titanik’in yönetmeni James Cameron’a Titan teklifi! Titan felaketi dizi mi oluyor?

1912 yılında bu dağına çarparak Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik gemisinin hikayesini konu alan film tüm dünyada gişe rekorları kırmıştı. Titanik enkazına dalış yaparken kaybolan ve bir felaketle turistik gezisi sonuçlanan Titan denizaltısının hikayesini dizi olacağı iddia edildi. Hatta Titan dizisi için Titanik’in yönetmeni James Cameron’a teklif gittiği söylendi.

Trend 14-07-2023 15:54

Avatar 2 ne zaman çıkacak, Türkiye vizyon tarihi belli mi? Avatar 2: Suyun Yolu konusu ve oyuncuları

Avatar 2 filminin ne zaman vizyona gireceği sinema severler tarafından merak ediliyor. Avatar film serisinin ilki 2009 yılında yayınlarak izlenme rekorları kırmıştı. Avatar 2 filminin konusu ve oyuncuları da merak edilen bir diğer konu. Peki, Avatar 2 ne zaman çıkacak, Türkiye vizyon tarihi belli mi? İşte Avatar 2: Suyun Yolu konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi...

Trend 18-11-2022 20:13

AVATAR 2 konusu nedir? Avatar 2 ne zaman çıkacak? Oyuncuları kimler?

Avatar 2 filminin fragmanının yayınlanması Avatar filmi hayranlarını büyüledi. Adeta görsel şölen sunan Avatar 2 merakla bekleniyor. Gişe rekorları kıran ilk filmin ardından Avatar 2 ne zaman çıkacak, konusu nedir? Avatar 2 oyuncuları kimlerdir? soruları en sık sorgulanan aramalar arasında bulunuyor.

Magazin 03-11-2022 22:04

Avatar 2 (Avatar: Suyun Yolu) filminden 2 dakika 28 saniyelik resmi fragman geldi! Milyonlarca izlendi, görüntüler büyüledi

Yönetmen James Cameron’ın merakla beklenen Avatar 2 (Avatar: Suyun Yolu) filminin uzun fragmanı yayınlandı. 2009 yılında yayınlanan Avatar filmi dünya çapında büyük ses getirmiş ve gişe hasılatı kırmıştı. Aralık ayında tüm dünyada seyirciyle buluşacak olan Avatar 2'de ilk filmden 10 yıl sonra yaşananlar konu alınacak. Filmin fragmanında görüntüleri ise izleyenleri büyüledi. Avatar'ın fragmanı kısa sürede milyonlarca defa görüntülendi.

Magazin 02-11-2022 22:08

James Cameron

James Cameron Hakkındaki Haberler Mynet'te. James Cameron Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kate Winslet, rekor kırdığı sahne hakkında konuştu: 'Öldüğümü düşündüm'

Kate Winslet, Avatar 2 çekimleri sırasında su altında yedi dakika geçirdikten sonra öldüğünü düşündüğünü itiraf etti.

Trend 22-02-2021 14:00