James Franco Haberleri Ve Son Dakika James Franco Haberleri

James Franco Haberleri Ve Son Dakika James Franco Haberleri

Yapımcı, oyuncu, senarist, yazar, ressam gibi çeşitli kimliklerle tanınan James Franco, 19 Nisan 1978 tarihinde doğdu. Kaliforniya Palo Alto'da dünyaya geldi. Eğitimini bu kasabada sürdürdükten sonra Kaliforniya Üniversitesi'nde oyunculuk dersleri aldı. 1999'da ise "Freaks and Geeks" isimli diziyle ekranlarda yerini aldı. Oscarlı bir oyuncu olan Franco, "Milk" adlı filmdeki rolü sayesinde 2009'da En İyi Erkek Oyuncu Oscar ödülüne layık görüldü. Farklı filmlerdeki rolleri ile başka ödüller kazanmış olsa da esas ününü Spider Man filmindeki Harry Osborn rolüyle kazandı. Sinema kariyeri dışında kalan ressamlığı sayesinde 2010 yılında Los Angeles Museum of Contemporary Art'ta kendi fotoğraflarından oluşan sergi açtı. Yazarlığı ise Esquire dergisinde yayımlanan hikâyeleriyle desteklendi. Sanatın farklı alanlarında yer alan sanatçı, günümüzde en çok sinema kariyeriyle ön planda.

James Franco Haberleri

Seks bağımlısıydım! itirafı çok konuşulmuştu! Örümcek Adam'ın yıldızı James Franco'nun son hali ağızları açık bıraktı

Örümcek Adam'da sergilediği performansla hafızalara kazınan ünlü Hollywood oyuncusu James Franco sosyal medyada yeniden gündem oldu. Kendisine ait oyunculuk okulundaki kadın öğrenciler tarafından 6 yıl önce cinsel tacizle suçlanan ABD'li oyuncu bir dönem seks bağımlılığı sorunuyla mücadele ettiğini ama artık değiştiğini belirtmişti. James Franco'nun son hali görenleri şaşırttı. İşte James Franco'nun gündem olan değişimi...

Magazin 14-12-2023 08:23

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Maymunlar Cehennemi Başlangıç nerede çekildi? 17 Eylül Kanal D yayın akışı

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise Of The Planet Of The Apes) filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. James Franco ve Andy Serkis'in başrolde olduğu aksiyon ve macera tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Maymunlar Cehennemi Başlangıç nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Magazin 17-09-2023 19:06

Fidel Castro’yu canladıracak James Franco’ya John Leguizamo’dan sert eleştiri! “O Latin değil”

Küba devriminin önderi olan ve devrim sonrasında uzun yıllar devlet başkanlığı yapan Fidel Castro’nun kızının hayatına odaklanacak olan “Alina of Cuba” filmi daha vizyona girmeden eleştiri oklarının hedefi oldu. Castro’yu James Franco’nun oynayacağı belirtilirken Kübalı lideri bir Amerikalının canlandırması tepki topladı.

Trend 09-08-2022 17:48

Fidel Castro’nun kızının hayatını konu alacak “Alina of Cub” filminin başrol oyuncusu James Franco oldu

Küba Devriminin lideri olarak tarih sahnesinde büyük bir yere sahip olan Fidel Castro’nun kızı Alina Fernandez’in hayatını konu alacak olan filmin hazırlıkları başladı. Tarihi liderin yaşamından da kesitler sunulacak olan filmde Fidel Castro’ya James Franco hayat verecek. Castro’nun kızını ise Ana Villafane canlandıracak.

Trend 06-08-2022 18:00

James Franco

James Franco Hakkındaki Haberler Mynet'Te. James Franco Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Üçlü ilişki iddiasıyla gündeme gelmişti! James Franco, Amber Heard ve Johnny Depp davasında kürsüye çıkıyor

Tacizle suçlanan ve açtığı okulda öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden aktör James Franco bu sefer geçtiğimiz yılın en sansasyonel davalarından biri olan Johnny Depp, Amber Heard davasıyla gündemde. Johnny Depp, Amber Heard'ün kendisiyle evli olduğu sırada Franco'yla ilişki yaşadığını iddia ediyor.

Magazin 26-12-2021 01:28

Açtığı oyunculuk okulunda öğrencilerle yattığını kabul eden James Franco: Aklım başımda değildi

ABD'li aktör James Franco, hakkındaki cinsel istismar suçlamalarının su yüzüne çıkmasından 4 yıl sonra kendi oyunculuk okulundan öğrencilerle yattığını kabul etti.

Magazin 23-12-2021 13:41

James Franco hakkında olay iddialar! Çıplak sahnelerde...

2018 yılında benzer taciz iddialarıyla gündeme gelen James Franco hakkında olay olan iddialar... İddialara göre Franco iki kadın oyuncuya zorla çıplak sahnelerde oynattı.

Magazin 04-10-2019 11:26

James Franco, Amber Heard ile Johnny Depp arasındaki davaya dahil oldu

Amber Heard ile Johnny Depp’in bitmeyen davalar silsilesine şimdi de yakışıklı aktör James Franco dahil oldu.

Trend 04-07-2019 11:19