Jant Haberleri

Arceo jantlar dünya şehirlerini fethediyor

Arıcıoğlu Otomotiv’in sadece Türkiye’de değil bütün dünyada ilgi gören jant markası Arceo, özgün koleksiyonuyla otomobil tutkunlarına heyecan vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda “Exclusive” serisi altında birçok dünya şehrini jantlarının adına taşıyan marka, her aracın havasını değiştirmenin yanı sıra sürücülere de unutulmaz bir yolculuk keyfi sunuyor.

Finans 04-04-2024 14:23

Arabanızı daha da yakışıklı hale getirmenizi sağlayacak jant temizleyiciler

Otomobil tutkunları, araçlarının sürekli olarak bakımlı ve temiz görünmesini sağlamak için her türlü detayla ilgilenir. Jantların temizliği ve parlaklığı her ne kadar ilk başta küçük bir detay gibi görünse de aslında aracın genel görünümünde büyük bir rol oynar. Kusursuz bir otomobil görünümü için dikkat etmeniz gereken noktalardan biri olan jantlarınız, doğru ürün ve yöntemler kullanıldığında âdeta göz alıcı olabilir.

Haber 18-05-2023 19:08

Gelinin arabalara olan aşkı sunumuna yansıdı! Jant kapağından yaptığı tepsisini çıkartıp herkesi şaşırttı

Aslı Hünel ile Gelin Evi isimli programa katılan bir gelin, jant kapağından yapılmış tepsiyle sunum yaparak arabalara olan düşkünlüğünü sunumuna yansıttı. Diğer gelinler Jant kapağından tepsiyi gördüklerinde ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gelin, arabalara olan aşkını ise dikkat çeken ifadelerle anlattı.

Trend 15-09-2022 10:34

Aracına kızı gibi bakıp tutkulu olanlar için jant temizliğine yardımcı ürünler

Bazı kişiler aracını sadece ulaşım için kullanırken bazıları da ona âdeta gözü gibi bakıp her an bakımlı ve güzel görünmesini ister. Eğer siz de aracınıza özen gösteriyor, aracınızın her daim güzel görünmesini istiyorsanız jant temizliğini es geçmemelisiniz. Peki, aracınızın yeni gibi görünmesini sağlayacak en iyi jant temizleyicileri keşfetmeye ne dersiniz? O hâlde okumaya devam etmelisiniz!

Haber 20-04-2022 10:27

Jant

Jant Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jant Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Düzce'de araçların lastik ve jantlarını çalan hırsızlık şüphelisi yakalandı

Düzce'de araçların lastik ve jantlarını çalan hırsızlık şüphelisi yakalandı

Yurthaber 23-02-2022 17:58

Aydınlı jant firmasından 32 milyon dolarlık yeni yatırım

Jantsa Genel Müdürü Ercan Çerçioğlu: - "Bu tesis tarımsal makine ve endüstriyel iş makineleri jantları alanında üretim yapacak. Önümüzdeki aylarda inşaat başlayacak. 150 işçiyle başlayıp zaman içerisinde 500 işçiye çıkabilecek bir yatırım" - "Ülkemiz ekonomisinin ihracat yoluyla iyiye gideceğine, ülkemizin refahının, zenginliğinin ihracat yoluyla artacağına inanan sanayicilerdeniz"

Yurthaber 26-12-2021 11:30

Arabasına jant alan kişiye banyo musluğu gönderdi

Bolu'nun Gerede ilçesinde, internet üzerinden 1500 liraya anlaştığı Bayram Yılmaz'a (40) otomobil jantı yerine banyo musluğu gönderen Taner Kırıcıoğlu, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3 yıl 4 ay hapis ile 2 bin 500 TL para cezasına çarptırıldı. Yılmaz, "Resmen benimle dalga geçildi, içime sindiremiyorum. Giden parama mı yanayım, çok isteğim ve gönderilmeyen jantlara mı yanayım?" dedi.

Haber 01-10-2021 10:18