Jill Biden Haberleri

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’in eşi Jill Biden’in Kovid-19 testi pozitif çıktı

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın Kovid-19 testinin "pozitif" çıktığı, Biden'ın testinin ise "negatif" olduğu bildirildi.

Haber 05-09-2023 09:46

ABD Başkanı Joe Biden ve eşinden Cadılar Bayramı kutlaması: Çocuklara şeker dağıttılar

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden, Beyaz Saray'da Cadılar Bayramı için kostüm giyen çocuklara şeker dağıttı. Biden, başında beysbol şapkası ile misafirleri karşılarken, eşi Jill Biden'ın üzerindeki kanatlı kelebek kostümü dikkat çekti.

Haber 01-11-2022 01:34

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın koronavirüs testi tekrar 'pozitif' çıktı

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın 21 Ağustos'ta 'negatif' çıkan koronavirüs testinin bugün tekrar pozitif çıktığı açıklandı.

Haber 24-08-2022 20:33

ABD Başkanı Biden'ın eşi koronavirüse yakalandı

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden koronavirüse yakalandı. Başkan Biden’a yapılan Kovid-19 testi negatif çıkarken, eşinin durumundan dolayı ihtiyaten 10 gün boyunca iç mekanlarda ve yakın temas çalışma ortamlarında maske kullanacağı bilgisi paylaşıldı.

Haber 16-08-2022 23:02

Jill Biden

Jill Biden Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jill Biden Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Biden'dan sonra şimdi de eşi Jill Biden gündemde! Sosyal medyadan özür diledi

Gaflarıyla adından söz ettiren ABD Başkanı Joe Biden'dan sonra şimdi de eşi Jill Biden gündemde. Jill Biden, Latin Amerikalıları, meşhur yemekleri "tako"ya benzettiği için sözcüsü Michael LaRosa aracılığıyla sosyal medya üzerinden özür diledi.

Haber 13-07-2022 09:14

Rusya'dan ABD'ye yönelik kritik adım! Hedefte Biden'ın ailesi var

Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, aralarında ABD Devlet Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden ve kızı Ashley Biden’ın da bulunduğu 25 ABD vatandaşının kara listeye alındığı bildirildi.

Haber 28-06-2022 13:01

ABD'de ilkokulda saldırı: Biden çifti aileleri ziyaret etti, halk silah kontrolü için harekete geçilmesini istedi

Texas Uvalde'de 19 çocuk ve 2 öğretmenin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin her yeni ayrıntı kamuoyunda tepkiyi biraz daha büyütürken, Adalet Bakanlığı soruşturma başlattığını bildirdi, Başkan Biden ailelerle bir araya geldi.

Haber 30-05-2022 12:41

ABD First Lady'si Jill Biden'dan Ukrayna'ya sürpriz ziyaret!

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden, Ukrayna'ya sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Ukrayna'nın Uzhhorod kasabasına gelen Jill Biden, burada Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin eşi Olena Zelenska ile bir okulda bir araya geldi.

Haber 08-05-2022 17:55

Jill Biden’dan Sürpriz Ukrayna Ziyareti

Romanya ve Slovakya’da temaslarda bulunan Başkan Joe Biden’ın eşi first lady Jill Biden, sürpriz bir şekilde Ukrayna’ya geçerek Devlet Başkanı Zelenski’nin eşiyle ülkenin batısında görüştü

Haber 08-05-2022 17:38

Jill Biden Romanya’da Mültecilerin Gittiği Okulu Ziyaret Etti

First Lady Jill Biden, bugünkü Romanya ziyaretinde, Rusya işgalinden kaçan Ukraynalı kadın ve çocukların hikayelerini dinledi. Jill Biden, Romanya hükümetinin ve yardım örgütlerinin mülteciler için geniş kapsamlı insani yardım hizmetlerini övdü

Haber 07-05-2022 17:46

First Lady Romanya ve Slovakya’da Mültecileri Ziyaret Edecek

First Lady Jill Biden, Anneler Günü haftasonunda Romanya ve Slovakya’yı ziyaret ederek ABD’nin Ukraynalı mültecilere desteğini vurgulayacak

Haber 05-05-2022 22:02

ABD Başkanı Joe Biden, Vatikan’da Papa Francis ile görüştü

ABD Başkanı Joe Biden’ın Vatikan’da Papa Francis ile gerçekleştirdiği görüşme 90 dakika sürdü. Vatikan yetkilileri tarafından karşılanan Biden, ‘’Geri dönmek güzel’’ derken kendini, "Jill’in eşiyim’’ diyerek tanıttı.

Haber 29-10-2021 17:56

Melania Trump'ın 'umurumda değil ceketi' yine gündeme geldi! Jill Biden gönderme mi yaptı?

ABD Başkanı Joe Biden'ın, ilk yurt dışı gezisi başladı. Bu kapsamda Biden ilk görüşmesini İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile gerçekleştirdi. Gezide dikkat çeken detay ise Jill Biden'ın ceketi oldu. Biden'ın love işlemeli ceketi, eski First Lady Melania Trump'a gönderme şeklinde yorumlandı. Jill Biden'ın dünyaya sevgi gönderdiği söylenirken, eski First Lady'nin ceketinde ''Umurumda değil yazıyordu'' denildi.

Haber 11-06-2021 09:11

First Lady'nin kıyafeti tartışma yarattı: Ucuz ve utanç verici

ABD'de First Lady Jill Bıden'ın kıyafet seçimi ortalığı karıştırdı. Siyah bir ceket, diz üstü siyah bir etek ve desenli çoraplar giyen Jill Biden sosyal medyada adeta savaş çıkardı. Biden'ın bunları giymek için çok yaşlı olduğu eleştirisi yöneltenlere, Biden destekçileri 'Kıskanıyorsunuz' diye karşılık verdi.

Haber 06-04-2021 11:22

Herkes Biden'ın açıklamasını bekliyordu! Beyaz Saray Sözcüsü'nü terleten Prens Selman sorusu

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Cemal Kaşıkçı cinayeti dolayısıyla Suudi Arabistan'ı sorumlu tutmanın "Muhammed bin Selman'a (MBS) yaptırım uygulamaktan daha etkili yolları olduğunu" savundu. Psaki'nin sunucu Dana Bash'in soruları karşısında zorlandığı da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 28-02-2021 20:36