Jülide Kural Haberleri Ve Son Dakika Jülide Kural Haberleri

Jülide Kural Haberleri Ve Son Dakika Jülide Kural Haberleri

Tiyatro ve sinema oyuncusu Jülide Kural, 1 Ocak 1965 yılında Adana’da dünyaya geldi. Çerkez kökenli olan Kural, İzmit’te büyüdü. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümünü kazandı. Ankara’da okuduğu bu dönemlerde Ankara Sanat Tiyatrosu’nda oynadı. Okuduğu yıllarda İstanbul'a İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümüne geçiş yapan oyuncu Kural, ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı sınavına girdi.

1997 yılında Süper Baba dizisinde oynadı. 1997 yılında Almanya Berlin’de yaşamaya başlayan Jülide Kural, 2000 yılında Türkiye’ye döndü ve çok sayıda tiyatroya oynadı. Oyuncu, 1991’de En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu, 1993’te En İyi Oyuncu, 1996’da En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandı.

İngilizce ve Almanca bilen Jülide Kural, 2004 yılında Kadir İnanır ile birliktelik yaşadı.

Jülide Kural Haberleri

Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural kimdir? Jülide Kural nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural, geçtiğimiz gün basında yer alan ve magazin gündemine bomba gibi düşen haberler sonrası merak konusu oldu. Geçen yıl Kasım ayında geçirdiği beyin kanaması sebebiyle uzun süre tedavi gören Kadir İnanır sevilisiyle görüntülendi. Peki Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural kimdir? Jülide Kural nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İşte ünlü sinema oyuncusunun, hayatı ve biyografisi...

Magazin 28-04-2022 09:39

Kadir İnanır'ın son hali nasıl? Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural kimdir? Jülide Kural nereli ve kaç yaşında?

Kadir İnanır'ın son hali, çıkan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun sevgilisi Jülide Kural'ın yürümekte zorluk çeken hayat arkadaşının koluna girerek destek olduğu görüldü. Peki Kadir İnanır'ın son hali nasıl? Kadir İnanır'ın sevgilisi Jülide Kural kimdir? Jülide Kural nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 28-04-2022 08:06

Kadir İnanır, Jülide Kural'ı mahkemede yalnız bırakmadı

Kapatılan Özgür Gündem gazetesinde bir günlük nöbetçi genel yayın yönetmenliği yapan tiyatro ve sinema oyuncusu Jülide Kural, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Jülide Kural'ı, 16 yıllık hayat arkadaşı Kadir İnanır yalnız bırakmadı.

Magazin 24-11-2016 22:14

Senaristler iyi ama...

Türk sinemasının önemli isimlerinden Kadir İnanır'dan senaristleri kızdıracak açıklama.

Magazin 14-09-2012 11:38

Diğer Haber Etiketleri

Jülide Kural

Jülide Kural Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jülide Kural Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.