Kaan Taşaner Haberleri

Kızılcık Şerbeti Giray'ı Kaan Taşaner 17 yaş küçük aşkıyla görüntülendi

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle yıldızı parlayan Kaan Taşaner, Kızılcık Şerbeti Giray'ı olarak ekranlara dönüyor. Geçtiğimiz gün sevgilisiyle görüntülenen Taşaner ile sevgilisinin yaş farkı gündem oldu.

Magazin 10-04-2024 13:58

Aile'nin Serap'ı Selin Şekerci'nin eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o da oyuncuymuş

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisine Serap karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Selin Şekerci, sosyal medyada gündem oldu. Başarılı oyuncunun eski sevgilisi, bir döneme damga vuran 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin yıldızı çıktı.

Magazin 03-10-2023 14:37

Kaan Taşaner ve Seray Dura'nın gergin anları! Önce kızdı sonra öptü

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Kaan Taşaner ile Seray Dura, önceki gün Baltalimanı'nda gergin dakikalar yaşadı. Ünlü oyuncu, önce kız arkadaşıyla tartıştı sonra da Dura'nın gönlünü almak için onu öpücüklere boğdu.

Magazin 05-08-2022 16:06

Kaan Taşaner ve Seray Dura sezonu açtı! Bikini pozlarını sevgilisi çekti

Oyuncu Kaan Taşaner, önceki gün sevgilisi Seray Dura ile sezonu Alanya'da açtı. Tatilde keyifli vakit geçiren sevgililer birbirlerinin fotoğrafını çekmeyi de ihmal etmedi.

Magazin 14-06-2022 08:12

Kaan Taşaner

Kaan Taşaner Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaan Taşaner Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kuzey Güney'in Şeref Komiser'i Kaan Taşaner şimdi ne yapıyor?

Daha önce Fatmagül'ün Suçu Ne ve Kuzey Güney dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Kaan Taşaner'in şimdilerde ne yaptığı merak ediliyor. Sevilen isim, 2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmişti. Şimdilerde ise ekranlarda yeni başlayan bir dizide rol alıyor. İşte Kuzey Güney'in Şeref Komiser'inin son hali...

Magazin 24-10-2021 19:29

Uyanış Büyük Selçuklu'dan ayrılan Kaan Taşaner, Mathias rolüyle yeniden diziye katıldı!

TRT 1 dizisi “Uyanış Büyük Selçuklu”da Kaan Taşaner’in canlandırdığı Romalı komutan Markus’un ölümü, ünlü oyuncunun hayranlarını üzmüştü. Taşaner, diziye ‘Mathias’ rolüyle geri döndü. Oyuncu, farklı imajıyla dikkat çekti.

Magazin 10-03-2021 20:28