Kablosuz Kulaklık Haberleri

Kablolu kulaklıklar yerine kablosuz kulaklıkları tercih etmenizi sağlayacak 5 önemli sebep

Kablosuz kulaklıklar; müzik, sesli kitap ya da podcast dinlemekten telefon görüşmesi yapmaya kadar birçok ihtiyacımızı karşılıyor. Bizi kablo karmaşasından kurtaran, şık tasarımlarıyla gönlümüzü çalan, işlevsel özellikleriyle hayatımıza pratiklik katan bu teknoloji harikası ürünün bazı müthiş özelliklerini öğrendikten sonra, siz de kablolu kulaklıklara "Elveda!" diyeceksiniz. İşte kablosuz kulaklık tercih etmek için beş önemli neden!

Haber 11-01-2023 16:01

iPhone 15 beklenirken, ucuz AirPods Lite iddiası geldi! Rakiplerine ayak uyduracak

iPhone 15 için bekleyiş sürerken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Apple'ın şu anda uygun fiyatlı bir AirPods Lite üzerinde çalıştığı iddia edildi. Teknoloji devinin 'rakiplere ayak uydurmak için daha ucuz kablosuz kulaklıklar geliştirdiği' öne sürülürken, AirPods Lite için fiyat söylentisi de dolaşmaya başladı.

Haber 04-01-2023 12:13

Nothing'den ruj görünümlü kablosuz kulaklık! Görüntüleri sızdı

Carl Pei'nin şirketi Nothing'den Nothing Ear (stick) adında yeni bir kablosuz kulaklık geliyor. Kulaklık ruj görünümlü olacak. Kaynaklar, ear (stick) kulaklığa ait olduğunu öne sürdükleri görüntüleri internette yayınladı.

Haber 05-10-2022 10:55

Oyunlarda en iyi ses kasan siz olun! En iyi kablosuz gaming kulaklık modelleri

Kablolu oyuncu ekipmanlarını sevmeyenlerin olmazsa olmazları arasında bulunan kablosuz gaming kulaklıklar, oyunculara diledikleri gibi hareket etme ve bilgisayardan uzaklaşma fırsatı veriyor. Uzun menzilleri sayesinde oyuncuları serbest bırakan kablosuz oyuncu kulaklıkları, konfor odaklı tasarımları ve güçlü ses kaliteleriyle oyuncuların performansını yükseltiyor. Gelin her oyuncunun tarzına ve bütçesine uygun, en iyi kablosuz gaming kulaklık modellerini beraber inceleyelim!

Haber 26-09-2022 13:40

Müzik dinlemeyi hayat tarzı hâline getirenler için en iyi kablosuz kulak üstü kulaklıklar

Kulaklıklar, uzun zamandır hayatımızdalar ve her geçen gün yeni bir özellikle karşımıza çıkıyorlar. Sevdiğiniz müziği gittiğiniz her yere götürmek ve kablolarla uğraşmadan müziğin keyfini çıkarmak için kablosuz kulaklıkları tercih edebilirsiniz. Müzik dinlemeyi hayat tarzı hâline getiren ve müziği her an dinlemek isteyenler için en iyi kablosuz kulak üstü kulaklık modellerini inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 22-08-2022 14:52

AirPods Pro 2'den kötü haber! Artık sahip olması beklenmiyor

2. nesil AirPods Pro'nun bir kalp atış hızı ve vücut ısısı sensörüne sahip olacağı söyleniyordu. Ancak son bir rapor, yakında çıkacak kablosuz kulaklıkla ilgili bu tarz söylentilerin doğruluğu konusunda kuşku yarattı.

Haber 04-07-2022 10:16

Mobil oyun tutkunlarına işlerini kolaylaştıracak yardımcı telefon ürünleri

Cep telefonları, oyun tutkunlarının istedikleri her ortamda en pratik şekilde oyun oynamalarına imkân tanıyor. Akıllı cep telefonuyla oyun oynamayı seven ve oyun deneyimini daha zengin bir hâle dönüştürmek isteyenlerin göz atması gereken birçok mobil oyuncu aksesuarı ve telefon ürünleri bulunuyor. Gelin, kalitesiyle fark yaratan ve oyun keyfini arşa çıkaran en iyi yardımcı telefon ürünlerine göz atalım!

Haber 22-06-2022 16:53

Parmağınızı kulağınıza sokmadan önce iki kere düşünün: Kulak kaşıntısı düşündüğünüz kadar sıradan olmayabilir!

Kaşınan kulak gayet sıradan bir durum gibi gelebilir. Kulak kaşıntısını muhtemelen günde defalarca yaşarsınız. Aniden gelen, şiddetli kulak kaşıntısı düşündüğünüz kadar sıradan olmayabilir. Aniden ortaya çıkan, şiddetli kulak kaşıntısına karşı kulak çubuğu kullanıyorsanız durumu farkında olmadan daha da kötüleştiriyor olabilirsiniz.

Haber 21-06-2022 09:02

Fiyat performans oranı en iyi kulaklık modelleri

Müzik dinlemeyi, film izlemeyi ve oyun oynamayı seven birçok kişi en iyi kulaklık modellerine yöneliyor. Kulaklık seçimi yaparken kullanım tercihi belirlendikten sonra kulaklıkların markasına ve özelliklerine göz atmak gerekiyor. Pek çok başarılı marka, kullanıcılarına ideal ses kalitesi ve üst düzey konfor sunan kulaklık çeşitleri üretiyor. Gelin, fiyat performans dengesiyle öne çıkan en başarılı kulaklık modellerine beraber göz atalım.

Haber 29-05-2022 14:04

Uygun fiyata yüksek performans arayanlar için Anker Soundcore Liberty 2 Pro'yu inceliyoruz!

Kablo derdiyle uğraşmadan müzik keyfinin tadını çıkartmak isteyenlere Bluetooth kulaklık modelleri tavsiye ediliyor. Ses kalitesi ve kullanıcı dostu birçok özelliğiyle adından söz ettiren Anker Soundcore Liberty 2 Pro, en iyi Bluetooth kulaklık çeşitleri arasında bulunuyor. Gelin, birlikte fiyat ve performans dengesiyle öne çıkan Anker Soundcore Liberty 2 Pro TWS incelemesi yapalım ve alternatifi olan ürünlerin özelliklerine göz atalım.

Haber 26-05-2022 15:11

Apple, 2019'da ilk neslini piyasaya sürmüştü! Yakında ise...

Apple'ın 2019'da çıkardığı ilk nesil AirPods Pro'nun ikinci nesli yolda. Yeni bir rapora göre, Apple AirPods Pro 2'yi yakında piyasaya sürecek. Ayrıca, AirPods Max için de ortaya çıkan bazı bilgiler var.

Haber 09-05-2022 10:00

Google'dan AirPods Pro'ya rakip geliyor: Dört renk söylentisi!

İddialara göre Google, Apple'ın AirPods Pro kablosuz kulaklık modeli ile rekabet edecek "Pixel Buds Pro"yu yakında piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu iddianın arkasında ise ünlü sızıntı kaynağı Jon Prosser var. Kablosuz kulaklık için "geliyor" diyen Prosser, Pixel Buds Pro'nun dört renk seçeneği olacağını da söyledi.

Haber 05-05-2022 16:23

Hem oyuncuların hem müzikseverlerin bir numarası olan HyperX Cloud 2 incelemesi

Oyun deneyimini daha iyi seviyeye taşımak isteyenlerin tercihi oyuncu kulaklıklarından yana oluyor. Keyifli oyun deneyimi sunmayı amaçlayan ve kalitesiyle öne çıkan HyperX Cloud 2 Gaming kulaklık, eğlenceli oyun anlarını taçlandıracak bir dolu özellik içeriyor. Gelin, HyperX Cloud 2 nasıl performans sunuyor birlikte inceleyelim ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım.

Haber 29-04-2022 10:13

Gürültü önleyici özelliği ile dikkat çeken Airpods'u mercek altına alıyoruz

Müzik dinlerken özgür olmayı sevenlere kablosuz kulaklıklar öneriliyor. Böylece kullanıcılar hareket hâlindeyken müzik deneyimlerini ve çağrı görüşmelerini kesintisiz şekilde dış ortama yansıtmadan sürdürebiliyor. Apple Airpods, üst düzey kalitede kullanım sunuyor. Bunun yanı sıra birbirinden başarılı özellikler de barındırıyor. Gelin, Apple Airpods incelemesi yapalım ve alternatifi olan ürünlere göz atalım!

Haber 27-04-2022 10:30

Piyasanın en ucuz ve tanınan bluetooth kulaklığı Xiaomi Redmi Airdots incelemesi

Teknoloji dünyası, her geçen gün hayatı daha da kolaylaştıran ürünler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Kablolu kulaklık dönemini neredeyse tamamen kapatan kablosuz kulaklıklar ise her yaş grubunun dikkatini çekmeyi başarıyor. Akıllı telefondan tablete fiyat performans ürünleriyle popülerlik kazanan Xiaomi ise rakiplerinden geri kalmayarak Redmi Airdots TWS Bluetooth 5.0'ı piyasaya sundu. Öyleyse gelin, Xiaomi Airdots incelemesine başlayalım!

Haber 31-03-2022 16:15

Bütçe dostu ve benzersiz özellikleri ile bir kulaklıktan isteyebileceğiniz her şey: Lenovo Livepods inceleme

"Müzik, hayatımın her anında yanımda olsun!" diyenlerdenseniz size kullanışlı, kaliteli ve şık bir kulaklık özerimiz var, Lenovo Lp1 Livepods! Tws kulaklık modelleri arasında yer alan Livepods hakkında bilmeniz gereken her şeyi bir araya getirdik. Bunun yanı sıra benzer modellere de yer verdik. Eğer tws kulaklık arıyorsanız yazımızı mutlaka incelemelisiniz!

Haber 23-03-2022 14:52

Gittiği her yere müziğini de taşımak isteyenler için cebe sığan JBL Go 3 incelemesi ve özellikleri

Müzik dinlemek hayatınızın vazgeçilmezleri arasındaysa mutlaka kompakt boyutuyla yanınızda taşıyabileceğiniz, kaliteli sesiyle müzik dinleme keyfini katlayacak, dış ortamlarda da rahatlıkla kullanabileceğiniz bir bluetooth hoparlör edinmelisiniz. Sizi yarı yolda bırakmayacak ve bluetooth hoparlörden beklediğiniz her şeyi karşılayacak JBL Go 3 incelemesiyle karşınızdayız! Detayları merak ediyorsanız okumaya devam etmelisiniz!

Haber 21-03-2022 15:39

Her gün, herkes bu yanlışı yapıyor! Hemen çıkarın onu oradan

Çoğu insan için popüler bir teknoloji haline gelen kablosuz kulaklıklar, kablolu kulaklıklara nazaran sağlık için daha büyük risk teşkil ediyor. İster spor salonuna götürün ister telefona cevap vermek için kullanın, kablolu kulaklıklara karşı büyük bir alternatif olan kablosuz kulaklıklar son yıllarda çok tercih edilen aksesuarlardan biri haline geldi. Doktorlar, kablosuz kulaklık kullanıcılarını uyarıyor.

Haber 10-03-2022 08:08

AirPods Pro 2 için hazırlıklar başladı

AirPods Pro 2 kablosuz kulaklık modeli için bekleyiş sürerken, yeni bir rapor, Apple'ın tedarikçilerinin yeni AirPods Pro'nun sevkiyatları için hazırlandığını iddia etti. Peki yeni AirPods Pro ne zaman çıkacak?

Haber 07-01-2022 15:21

AirPods Pro 2'yi bekleyenlere güzel haber! Ming-Chi Kuo özelliklerini açıkladı

Apple'ın AirPods Pro 2 kablosuz kulaklık modeli merakla beklenirken, Apple analisti Ming-Chi Kuo ikinci nesil AirPods Pro'nun özellikleri hakkındaki iddialarını açıkladı. İşte Ming-Chi Kuo'nun AirPods Pro 2'nin özellikleri için ortaya attığı iddiaların detayları...

Haber 02-01-2022 18:02

Xiaomi kablosuz kulaklıklar yeniden fiyatlandırıldı

Bildiğiniz gibi son zamanlarda döviz kurundaki hareketlilik sebebiyle teknolojik ürün fiyatlarında ciddi bir artış meydana geldi. Fakat Xiaomi kablosuz kulaklık modellerinde fiyat düşüşüne gitti

Haber 18-12-2021 11:47

İşte Apple'ın hiçbir zaman satıldığını görmediğiniz şeffaf ürünleri!

Bir Twitter kullanıcısı, Apple'ın hiçbir zaman satışa sunmadığı şeffaf AirPods prototipine ve 29W güç adaptörüne ait olduğunu iddia eden bazı görüntüler paylaştı. Özellikle şeffaf AirPods, oldukça dikkat çekici görünüyor.

Haber 01-12-2021 15:43

Kadınlara özel tasarlandı

Ruj kutusu tasarımlı premium bluetooth kulaklık. FreeBuds Lipstick, iddialı bir tasarıma sahip.

Haber 28-11-2021 09:35

Geri sayım başladı! Apple, çok fazla bekletmeyecek

Apple'ın AirPods Pro 2 modelini ne zaman tanıtacağı merak ediliyor. Bir sızıntı kaynağı ise AirPods Pro 2'nin tanıtım tarihini paylaştı. Peki AirPods 2 ne zaman tanıtılacak?

Haber 12-11-2021 15:23

Kablo karmaşasından kurtulun! İşte bütçe dostu kablosuz kulaklık modelleri

En iyi kablosuz kulaklığa sahip olmak hepimizin arzusu. Özellikle, 3.5 mm kulaklık girişlerinin telefonlardan yok olmaya başladığı günümüzde bluetooth kulaklık satın almak artık bir ihtiyaç haline geldi. Biz de kablosuz kulaklık önerisi arayanlar için bütçe dostu kablosuz kulaklık modellerini derledik. İşte sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı kablosuz kulaklık modelleri.

Haber 09-11-2021 17:06

AirPods 3, Türkiye'de ön siparişe sunuldu! AirPods 3'ün fiyatı ne kadar?

Apple'ın yeni kablosuz kulaklık modeli AirPods 3 (AirPods 3. nesil), Türkiye'de ön siparişe açıldı. AirPods Pro'ya benzer bir tasarıma sahip olan ancak ANC desteği olmayan AirPods 3'ün satış tarihi de belli oldu. İşte AirPods 3'ün fiyatı ve satış tarihi.

Haber 03-11-2021 14:40

Apple AirPods 3 ne zaman tanıtılacak?

Apple gerçekleştirdiği etkinlikte yeni nesil iPhone modellerini tanıtmıştı. Ayrıca yeni nesil iPhone modellerinin yanı sıra Apple Watch Series 7 de görücüye çıkmıştı. Bu etkinlikteki genel beklenti AirPods 3’ün de tanıtılacağı yönündeydi. Fakat bu gerçekleşmedi.

Haber 16-10-2021 10:07

Yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceğiniz en iyi bluetooth kulaklık modelleri

Son yıllarda büyük bir değişim geçiren ve hayatımızın ayrılmaz parçalarından biri haline gelen ürünlerden biri de kulaklıklar. Günlük hayat koşturması içinde büyük kolaylık sağlayan bu ürünler de pek çok ürün gibi artık daha küçük ve kablosuz. Bluetooth bağlantısı ile kolayca kullanılan en iyi kulaklıkları sizin için araştırdık.

Haber 07-10-2021 13:44

Çevreyle ilişkinizi tamamen kesebileceğiniz en iyi gürültü önleyici kulaklıklar

Tutkulu bir müzik dinleyicisi, bir gamer ya da bir işkolikseniz gün içinde en iyi arkadaşınız kulaklığınız haline gelebilir. "Hayır, kulaklık sadece bir aksesuar değil; benim kırmızı çizgim" dediğinizi duyar gibiyiz! Sesi kulağınıza sorunsuz iletmesi, tasarımı, su geçirmezliği, şarj ömrü ya da kablo dayanıklılığı derken kulaklığınızı seçerken dikkat etmeniz gereken birçok kriter var. Bu kriterlerden en önemlisi ise dinlediğiniz ses haricinde başka bir ses duymak istememek!

Haber 02-10-2021 09:00

Xiaomi'den yeni kablosuz kulaklık geliyor! İşte tarihi

Xiaomi, yeni Xiaomi True Wireless Noise Cancelling Earphones 3 Pro kablosuz kulaklık modeli için bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Peki Xiaomi'nin uzun ismiyle şaşırtan yeni kulaklığı ne zaman tanıtılacak? İşte Xiaomi True Wireless Noise Cancelling Earphones 3 Pro için bilinen tüm bilgiler.

Haber 24-09-2021 14:43

AirPods 3’ün ilk sevkiyatları düşük adetli olacak

Son gelişmede Apple AirPods 3 ‘ün şimdiden üretime girdiği ve tedarikçilerin de ürünü Apple’a göndermeye başladığı iddia ediliyor. İlk sevkiyatların düşük olduğu bildirildi.

Haber 18-09-2021 08:28

Samsung yüzücüler için kulaklık geliştirecek

Samsung’a ait yakın zamanda ortaya çıkarılan bir patent başvurusu, etkileyici özelliklere sahip yenilikçi gerçek kablosuz kulaklıklar geliştireceğini gösteriyor.

Haber 16-09-2021 09:13

OnePlus, Buds Z2 ‘yi tanıtmaya hazırlanıyor

Ünlü teknoloji analistlerinden Steve Hemmerstoffer, yaklaşmakta olan OnePlus Buds Z2’nin görüntülerini 91Mobiles aracılığıyla paylaştı. Bu işlemeler canlı görüntülere dayandığından, bu muhtemelen ürünün son tasarımı olacaktır.

Haber 13-09-2021 10:36

Uygun fiyata gerçek kablosuz kulaklık

Eğer yeni bir kulaklık almayı düşünüyor, iyi ses kalitesi ararken bir de çok da para ödemek istemiyorsanız, bu ürüne bir göz atın.

Haber 25-08-2021 10:59

Oppo, ekosistemi ile göz dolduruyor

Hayatımızı kolaylaştıran akıllı telefon, akıllı bileklik ve kablosuz kulaklık üçlüsü güne başlarken ve bitimine kadar pek çok ihtiyaçlarımızı rahatlıkla karşılaması ile fark yaratmasını biliyor.

Haber 21-08-2021 08:41

Honor Earbuds 2 Lite Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı

Honor, Earbuds 2 Lite kablosuz kulaklık modelini Türkiye'de satışa sundu. Earbuds 2 Lite'ın özellikleri arasında Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi de yer alıyor. Peki Honor Earbuds 2 Lite'ın fiyatı ne kadar?

Haber 16-08-2021 16:32

Kablosuz Mouse ve Klavyeler ile çalışma ortamınızı özgürleştirin

Uzun çalışma saatlerinde rahatlığınızı ve verimizi arttıracak kablosuz Mouse ve Klavyeleri sizler için bir araya getirdik.

Haber 13-08-2021 11:16

Galaxy Buds 2, 27 Ağustos’ta satışa çıkacak

Yeni Galaxy Buds 2, rüzgar kesintilerini en aza indiriyor ve az çıkıntılı daha yuvarlak bir tasarıma sahip. Galaxy Buds serisindeki en küçük ve en hafif (teki 5 gram) kulaklık oldukları söyleniyor.

Haber 13-08-2021 09:59

Samsung Galaxy Watch 4 serisi ve Galaxy Buds 2 tanıtıldı!

Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğinin hemen başında akıllı saat Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic'i, ek olarak Galaxy Buds 2'yi duyurdu. Samsung'un yeni akıllı saatleri, Apple'ın eylül ayında çıkartması beklenen Apple Watch Series 7 ailesine doğrudan rakip. İşte Galaxy Watch 4 ailesinin ve Galaxy Buds 2'nin özellikleri.

Haber 11-08-2021 18:46

Bluetooth kulaklıklarla modunuzu her an yüksek tutun

Plajda, havuz kenarında veya açık havada modunuzu yükseltmeye yardımcı olacak kulaklıklara ne dersiniz? Birbirinden kullanışlı ve kaliteli Bluetooth kulaklıkları sizler için bir araya getirdik.

Haber 09-08-2021 10:08

İşitme zorluğu çekenlere AirPods Pro çözümü

AirPods Pro işitme zorluğuna son veriyor. Teknoloji dünyasının liderlerinden biri olan Apple, AirPods Pro’ya sunacağı güncelleme ile işitme güçlüğü çekenlere yardımcı olacak.

Haber 06-08-2021 11:14

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 için fiyatlar ortaya çıktı!

Samsung'un yeni nesil katlanabilir telefonları Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Samsung Galaxy Z Flip 3 için fiyat sızıntısı yapıldı. Sızıntıya göre ekran altı kamera teknolojisine sahip olacağı söylenen Galaxy Z Fold 3 fiyatı ile dikkatleri üzerine çekebilir.

Haber 02-08-2021 12:35

Nothing Ear (1) tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

OnePlus'un önemli isimlerinden olan ancak şirketten ayrılan Carl Pei'nin yeni şirketi Nothing, ilk kablosuz kulaklık modeli Nothing Ear (1)'i tanıttı. Nothing Ear (1), benzerini pek görmediğimiz şeffaf bir tasarıma sahip.

Haber 27-07-2021 18:13

Xiaomi, Redmi AirDots 3 Pro için önemli bir karar aldı

Xiaomi kendi ana pazarı dediğimiz Çin’de kulaklıkların satışına başlamıştı. Xiaomi şimdi ise Çin'de Redmi AirDots 3 Pro olarak tanıttığı cihazı Redmi Buds 3 Pro olarak küresel pazarda satışa çıkarıyor.

Haber 23-07-2021 10:03

OnePlus Nord 2 ve OnePlus Buds Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatları

OnePlus Nord 2 ve AirPods Pro rakibi OnePlus Buds Pro resmi olarak lanse edildi. OnePlus'ın yeni akıllı telefonu OnePlus Nord 2, özellikleri ile orta-üst seviyeye hitap edecek gibi görünüyor. OnePlus Nord 2'nin fiyatı ise birçok kişinin dikkatini çekebilecek türden.

Haber 22-07-2021 18:02

Apple, AirPods 3'ün üretimi için kollarını sıvadı! İşte verilen tarih

AirPods 3'ün üretimine ilişkin yeni bir rapor yayınlandı. Raporla birlikte Apple'ın AirPods 3 modelini üretime sokacağı tarih de ortaya çıktı. Peki AirPods 3, ne zaman üretime girecek?

Haber 21-07-2021 16:12

Google, Pixel Buds’ın satışını durdurdu 

Şirket, resmi bir açıklama yapmadı. Ancak ürün, şirketin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki online mağazasından çıkarılmış durumda.

Haber 21-07-2021 10:32

Samsung yeni bir bluetooth kulaklık üzerinde çalışıyor

Bu kulaklığın özellikleri zaten daha önceden açıklamıştı. Fakat ortaya çıkan bazı detaylara göre şirket kulaklık modellerinde daha fazla özelliğe yer verecek. Bunlar arasında bazıları kullanıcıların uzun bir süredir beklediği özelliklerden oluşuyor.

Haber 20-07-2021 11:01

Kablosuz kulaklıklar artık kalp ritminizi de ölçebilecek

Zepp Health markası olan Amazfit, gelişmiş sağlık izleme özelliklerine ve çoklu senaryoya ve aktif gürültü önleme özelliğine sahip yeni kablosuz stereo (TWS) kulaklıkları Amazfit PowerBuds Pro’yu piyasaya sürdü.

Haber 17-07-2021 11:13