Kadayıf Dolması Haberleri

Erzurum'da iftar sofralarının vazgeçilmez tatlısı! Tüketiminde rekor kırılıyor

Erzurum'da iftar sofralarının vazgeçilmez tatlılarından birisi olan kadayıf dolması bu Ramazan'da yine bolca tüketildi. Ramazan ayında kadayıf dolması tüketiminde rekor kırılıyor.

Yemek 05-04-2024 12:12

MasterChef kadayıf dolması tarifi! En pratik kadayıf dolması nasıl yapılır? İşte malzemeleri

MasterChef kadayıf dolması tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te heyecan dolu mücadeleler yaşanıyor. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan Türkiye'nin 7 bölgesinden tatlılar yapmalarını istedi. Bunlardan biri de kadayıf dolması oldu. En iyi kadayıf dolması tarifini yapan takım dokunulmazlıkta öne geçecek. Peki, MasterChef kadayıf dolması nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 18-07-2023 19:21

Sadece şerbetli tatlısını yapmayın: Tel kadayıf kullanarak yapabileceğiniz 4 farklı tarif

Geleneksel tatlı kültürünün en önemli parçalarından biri olan tel kadayıfla yalnızca şerbetli tatlı yapılmadığını biliyor musunuz? Hem tatlı hem tuzlu tariflere çok yakışan, incecik tel kadayıfla neler yapabileceğimize birlikte bakalım! Tel kadayıfı doya doya yiyebileceğiniz farklı farklı tariflere mutfaklarınızda yer açın...

Yemek 24-02-2022 18:29

MasterChef 27 Temmuz 2021 Kadayıf dolması nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte Kadayıf dolması tarifi...

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında jüriler, yarışmacılardan Kadayıf dolması hazırlamalarını istedi. Bunun ardından MasterChef izleyicileri Kadayıf dolmasının nasıl yapıldığını araştırmaya başladı. Kadayıf dolmasının şerbeti için su ve şeker orta ateşte kaynatılır. İşte Kadayıf dolması tarifi...

Yemek 27-07-2021 21:48

Kadayıf Dolması

Kadayıf Dolması Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kadayıf Dolması Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erzurum'un lezzeti kadayıf dolması Ramazan sofralarının aranan lezzeti olacak

Osmanlı döneminden günümüze ulaşan Erzurum'un meşhur lezzeti kadayıf dolması, iftar sofralarının olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Cevizle doldurulan kadayıfların sarıldıktan sonra yumurtaya bulanarak kızartıldığı kadayıf dolması, üzerinde gezdirilen şerbetle tadına doyulmaz tatlılar arasındaki yerini alıyor.

Yemek 13-04-2021 16:39