Kaderimin Oyunu Dizisi Haberleri

Esra Dermancıoğlu'ndan olay sözler: Bu sefillik! Erkek arkadaşı bir tek şunun için istiyorum...

Avrupa Yakası, Fatmagül'ün Suçu Ne, Bir Zamanlar Çukurova gibi pek çok dizide rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide rolü ile izleyenlerden tam not alan Esra Dermancıoğlu bir süredir Fransa'da tatilde. Esra Dermancıoğlu, burada yaptığı paylaşımlarla da olay olmaya devam ediyor. Tren istasyonunda paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, yaşadığı duruma dikkat çekerek erkek arkadaş istediğini ifade etti. Ünlü oyuncunun sözleri takipçilerini gülümsetti.

Magazin 23-06-2022 11:56

Öykü Karayel'den şaşırtan 'çene' itirafı! Yamuk çenemle ilgili iltifat alıyorum

Kuzey Güney, Kalp Atışı, Kara Para Aşk gibi pek çok yapımda rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakteriyle ekranlarda olan Öykü Karayel, İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu Selim'in sorularına samimi yanıtlar verdi ve çenesi hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 20-06-2022 14:12

Akın Akınözü final yapan dizisi 'Kaderimin Oyunu'ndaki performansıyla Twitter'da gündem oldu

Geçtiğimiz sene aralık ayında yayın hayatına başlayan Kaderimin Oyunu dizisi, dün akşam 26. bölümle final yaptı. Asiye'nin öldüğü final bölümünde Cemal karakterini oynayan Akın Akınözü'nün performansı izleyicilerden tam not aldı. Twitter'da gündem olan oyuncu için "Dram senin için, rolünü hissettirerek ağlattın" yorumları yapıldı.

Magazin 18-06-2022 10:41

Star TV'nin iddialı dizisi Kaderimin Oyunu final yapıyor

Cuma geceleri Star TV'de ekrana gelen Kaderimin Oyunu 17 Haziran gecesi 26. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. NGM Medya imzalı dizisi ‘Kaderimin Oyunu’, final bölümüyle izleyici ile buluşuyor.

Magazin 17-06-2022 15:42

Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Sevilen diziden üzen haber! Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak?

Star TV ekranlarının yayınlanan Kaderimin Oyunu final iddiaları ile gündeme geldi. Son bölümlere doğru hikayedeki sırların açığa çıktığı dizinin neden ve ne zaman final olacağı merak ediliyor. İzleyiciler "Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak? İşte merak edilenler ve final tarihi...

Magazin 28-05-2022 16:42

Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü eski haliyle şaşırttı! Meğer 120 kilodan düşmüş

Daha önce Hercai dizisinde Ebru Şahin'le başrolü paylaşan ve şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisinde yer alan yakışıklı oyuncu Akın Akınözü, eski haliyle hayranlarını şaşırttı. Çocukluk fotoğrafları ortaya çıkan ismin 120 kilodan 70 kiloya düşerek bambaşka bir görünüme sahip olduğu görüldü. İşte yıldız ismin çok konuşulan eski hali...

Magazin 28-05-2022 16:15

Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye'nin giydiği gömleğe alternatif uygun fiyatlı öneriler

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekranları başına kilitleyen Kaderimin Oyunu dizisi, ilginç konusu kadar karakterlerinin stilleriyle de gündemde. Dizinin 20. bölümünde Asiye'nin giydiği şık oversize gömlek herkesin beğenisini kazandı. Siz de gardırobunuza Asiye'nin gömleğine benzer bir model eklemek isterseniz uygun fiyatlı alternatifleri bulabileceğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Kadin 23-05-2022 09:49

Kaderimin Oyunu'nun Helin'i Meriç Aral stiliyle dikkat çekti! Çok güzel olmuşsun Meriç abla

Bir zamanların fenomen dizisi Kırmızı Oda'da Ayşe rolüyle tanınan Meriç Aral, bir süre sonra rol icabı diziden ayrılmıştı. Kaderimin Oyunu dizisinde Helin rolüne de hayat veren Meriç Aral stiliyle dikkat çekti.

Magazin 19-04-2022 18:36

Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü sosyal medyada dalga konusu oldu! Psikoloğa götürün yazıktır

Öykü Karayel, Sarp Apak, Akın Akınözü ve Meriç Aral'ın başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu, Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden bir tanesi. İlgiyle izlenen dizinin12. bölümünde bir Akın Akınözü'nün oyunculuk performansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-03-2022 13:34

11 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

11 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Dün; Arka Sokaklar, Aziz, Survivor, Kaderimin Oyunu ve Aşk Mantık İntikam gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 11 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 12-03-2022 11:15

Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Yapım şirketi açıkladı! Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak?

Star TV'de yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisinin final olacağı iddiası izleyicileri üzdü. Sevilen dizide Öykü Karayel ve Akın Akınözü gibi pek çok başarılı oyuncu rol alıyordu. Peki Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu ne zaman ve neden final yapacak? İşte yapım şirketinin açıklaması ve merak edilenler...

Magazin 22-02-2022 18:12

Kaderimin Oyunu dizisinde o detay seyirciyi kızdırdı

Başrollerinde Sarp Apak, Akın Akınözü, Meriç Aral ve Öykü Karayel'in yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinde seyirciyi üzen gelişmeler yaşanıyor. Dizide Sarp Apak'ın oynadığı Mahir karakteri, seyircinin gündeminde.

Magazin 07-02-2022 13:10

Kaderimin Oyunu Cemal kimdir? Akın Akınözü kaç yaşında ve nereli?

Başrollerinde Öykü Karayel, Sarp Apak, Meriç Aral gibi oyuncuların yer aldığı popüler dizi Kaderimin Oyunu'nda bir diğer başrol olan 'Cemal' rolüne, ünlü oyuncu Akın Akınözü hayat veriyor. 'Cemal' rolü ile sosyal medyada gündem olan Akın Akınözü'nün hayatı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 05-02-2022 00:02

Kaderimin Oyunu'nun Helin'i Meriç Aral'ın gerçek aşkı bakın kimmiş! 11 yaş büyük ünlü oyuncu çıktı

Başrollerini Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisinde hayat verdiği 'Helin' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Meriç Aral, bakın hangi oyuncuyla sevgili çıktı.

Magazin 26-01-2022 14:52

Kaderimin Oyunu neden yok? Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. Dizinin, 14 Ocak Cuma günü yayın akışında yer almaması, ''Kaderimin Oyunu neden yok?'' ve ''Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 14-01-2022 14:24

Koronavirüse yakalanan Sarp Apak duyurdu! Kaderimin Oyunu bu hafta yayınlanmayacak

Star TV'de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sarp Apak, koronavirüse yakalandı. Instagram'dan açıklama yapan Apak, "Aldığımız tüm önlemlere rağmen bulaştı" dedi. Sarp Apak, Kaderimin Oyunu dizisinin de bu hafta yayınlanmayacağını duyurarak "Ekibim ve kendi adıma sizlerden özür diliyorum" dedi.

Magazin 12-01-2022 21:59

Kaderimin Oyunu neden yok, final mi oldu? Kaderimin Oyunu dizisi yeni bölümü ne zaman?

Star TV'de her Cuma ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümü bu akşam yayın akışında yer almadı. Başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel gibi pek çok başarılı ismin yer aldığı dizinin neden yayınlanmadığı ise merak konusu oldu. Peki Kaderimin Oyunu neden yok, final mi oldu? Kaderimin Oyunu dizisi yeni bölümü ne zaman? İşte merak edilenler...

Magazin 07-01-2022 19:19

Kaderimin Oyunu'nun Nergis'i Iraz Akçam Instagram pozlarıyla kendine hayran bıraktı!

Başrollerini Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisinde hayat verdiği Nergis karakteriyle adından söz ettiren genç oyuncu Iraz Akçam, sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni topladı.

Magazin 04-01-2022 16:16

Kaderimin Oyunu'nun Asiye'si Öykü Karayel'in eski aşkı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın başrolü çıktı!

Kadrosunda Akın Akınözü, Sarp Apak, Meriç Aral ve Öykü Karayel'in yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciden büyük ilgi gördü. Dizide hayat verdiği 'Asiye' karakteriyle beğeni toplayan Öykü Karayel'in eski aşkını görenler şaşıp kaldı.

Magazin 25-12-2021 10:07

Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü'nün Ermeni sevgilisi Sandra güzelliğiyle büyüledi!

Şimdilerde Öykü Karayel ile başrolü paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisiyle ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Akın Akınözü, geçtiğimiz günlerde yaptığı ''Sevgilimin yüz kremi olmak isterdim'' açıklamasıyla, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Akın Akınözü'nün dikkat çeken sözleri ardından, gözler ünlü oyuncunun Ermeni sevgilisi Sandra Pestemalciyan'a çevrildi.

Magazin 23-12-2021 11:29

Kaderimin Oyunu’nun yıldızını hiç böyle görmediniz! Sarp Apak’ın bu görüntüsü, ‘Yok artık’ dedirtti!

Sarp Apak Organize İşler, Güneşi Gördüm, Plajda, Beyaz Melek, Yedi Kocalı Hürmüz gibi birçok projede yer aldı. Ünlü oyuncu Sarp Apak şimdilerde Öykü Karayel ve Akın Akınözü ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisinde rol alıyor. Sarp Apak'ın yıllar önceki halini görenler 'Yok artık' dedi. İşte detaylar...

Magazin 03-12-2021 22:08

Kaderimin Oyunu Mahir kimdir? Sarp Apak kaç yaşında ve nereli?

Sarp Apak'ın kim olduğu merak konusu oldu. Sarp Apak oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede yer aldı. Şimdilerde Sarp Apak Öykü Karayel, Akın Akınözü ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisinde rol alıyor. İşte Sarp Apak hakkında merak edilenler...

Magazin 03-12-2021 21:35

Kaderimin Oyunu Cemal kimdir? Akın Akınözü kaç yaşında ve nereli?

Akın Akınözü'nün kim olduğu merak konusu oldu. Ebru Şahin ile başrolü paylaştığı Hercai dizisi ile büyük çıkış yakalayan Akın Akınözü şimdilerde Öykü Karayel, Sarp Apak ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisinde rol alıyor. Oyuncu Akınözü, TED Ankara Koleji Matematik Fen Bölümünü tamamladı. İşte detaylar...

Magazin 03-12-2021 19:59

Kaderimin Oyunu uyarlama mı? Kaderimin Oyunu kitaptan mı uyarlandı?

Senarist Sırma Yanık tarafından kaleme alınan, Emre Bakaşasak tarafından yönetilen Kaderimin Oyunu dizisi 3 Aralık 2021'de seyircilerle buluşacak. Birbirinden ünlü oyuncuların oyuncu kadrosunda yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinde genç yaşında iki çocuğuna bakmak zorunda kalan Asiye karakterinin dramı işlenecek. Peki Kaderimin Oyunu uyarlama mı? İşte detaylar...

Magazin 03-12-2021 18:59

Kaderimin Oyunu nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu oyuncuları kimdir?

Kaderimin Oyunu dizisinin nerede çekildiği, konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi 3 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yönetmeliği Emre Kabakuşak'a ait. İşte detaylar...

Magazin 03-12-2021 18:15

Öykü Karayel Kaderimin Oyunu ile ekrana dönüyor! Yaşadığı her şeye rağmen...

Star’ın yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nda ‘Asiye’ karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu Öykü Karayel, "Kaderimin Oyunu, her şeye sıfırdan başlamak zorunda kalan Asiye’nin hikayesi" diyerek rolünü anlattı.

Magazin 03-12-2021 12:11

Kaderimin Oyunu ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinden yeni fragman da yayınlandı.

Magazin 22-11-2021 20:58

Kaderimin Oyunu ekibi buluştu! Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'tan ilk poz

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer alacak. Ekip bir araya gelerek okuma yaptı.

Magazin 27-09-2021 17:34