Kadın Cüzdan Haberleri

Alt tarafı cüzdan deyip geçmeyin! İçinde taşıyacağınız paradan çok daha yüksek fiyata sahip cüzdanlar

Çantaların daimi üyesi cüzdanlar yalnızca nakit paraları ve kredi kartlarını düzenlemekle kalmıyor, aynı zamanda size gösteriş de katıyor! Şık modellere ve kullanışlı tasarımlara sahip cüzdanlar ile modayı yakından takip edebilmek mümkün. Kimi zaman içinde taşınan paradan çok daha fazla meblağlar ödenen cüzdanlar artık bir statü göstergesi durumuna geldi. Biz de kadın ve erkek cüzdanlarında öne çıkan markaları bir araya getirdik. İşte detaylar...

Haber 23-01-2023 16:06

Uzun ömürlü ve kaliteli cüzdan isteyenler için en iyi deri cüzdan markaları

Neredeyse herkesin olmazsa olmaz aksesuarları arasında yer alan cüzdanlar, titizlikle seçilen ürünlerden biri. Bu nedenle kadın ve erkek cüzdan modelleri pek çok marka bünyesinde zengin bir çeşitlilikte tasarlanıyor. En çok tercih edilen cüzdanlar ise genelde hakiki deri olanlar. Sizler için uzun yıllar boyunca severek kullanacağınız en iyi deri cüzdan modellerini derledik. İşte detaylar!

Haber 26-09-2022 10:21

Çanta yerine kullanabileceğiniz şık cüzdan modelleri

Günlük hayatta çantalar bir kombinin tamamlayıcı parçası olsa da bazen onları taşımak oldukça zor hâle gelebiliyor. Market, pazar gezmeleri ve kısa yürüyüşler sırasında büyük ve ağır çantaları taşımak yerine kullanışlı cüzdanlara yönelebilirsiniz. Siz de para ve kartlarınızı taşımak için küçük fakat fonksiyonel bir cüzdan arıyorsanız doğru yerdesiniz! Birbirinden kaliteli, şık ve kullanışlı modeller için yazımızı okumaya davetlisiniz!

Kadin 26-08-2022 15:44

Kadın Cüzdan

Kadın Cüzdan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kadın Cüzdan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.