Kadın Sağlığı Haberleri

Uzman jinekologdan kadınlar için önemli uyarı: Normal saymayın

Kadınlar için önemli bir dönüm noktası olan menopoz bazı zorluklar getirebilir. Jinekolog Elifnur Özak, menopoz sonrası görülen vajinal kanamalara dikkat çekti. Bu dönemde görülen kanamaların genellikle iyi huylu nedenlere bağlı olduğunu belirten Uzm. Dr. Özak, “Ancak bazı kötü huylu hastalıklar ve kanserler kendilerini vajinal kanamalar ile belli edebilirler. Menopoza girildikten sonra, artık vajinal kanamalar ‘normalimiz’ olmaktan çıkar, göz ardı edilmemelidir.” diyerek kadınları uyardı.

Kadin 19-03-2024 08:45

Doğurganlığı artıran mucizevi tohum: Adet düzensizliğini bitiriyor, rahimdeki iltihapları kurutuyor! Adeta kadınlar için yaratılmış

Doğanın bize sunduğu mucizelerden biri olan hayıt tohumu özellikle kadınlar için sayısız fayda barındırıyor. Yumurtalık kalitesini artıran bu tohum, adet düzensizliklerine son veriyor ve rahim duvarını güçlendirerek kolaylıkla hamile kalınmasına katkı sağlıyor. Genel sağlığa da oldukça faydalı olan bu tohumu çay şeklinde demleyip tüketebilirsiniz.

Kadin 18-03-2024 09:58

Seks hayatını baltalıyor! Kesinlikle uzak durun

Kadınlarda vajinal sağlık, genel vücut sağlığının en önemli parçasından biridir. Vajinal sağlıkta hijyen kadar beslenme de çok önemli bir yer kaplıyor. Yediklerinizi ve içtiklerinizi kontrol etmeniz sağlığınıza olacaktır. Özellikle kilo vermek için içilen bir karışımın kadın sağlığına olan olumsuz etkisini öğrenince bir daha içmek istemeyeceksiniz.

Haber 05-11-2022 23:03

Uzmanlar uyarıyor! Seks pozisyonunuz sağlığınızı riske atıyor

İnsanların sevdiği, zevk aldığı cinsel pozisyonlar kişiye göre değişim gösteriyor. Bazı pozisyonlar hem kadınların hem de erkeklerin daha fazla tatmin olmasını sağlayabiliyor. Ancak uzmanlar seks pozisyonlarının sağlığı etkilediğini belirterek uyarıyor.

Kadin 14-08-2022 10:03

Kadın Sağlığı

Kadın Sağlığı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kadın Sağlığı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.