Kefaret dizisi

Kefaret dizisi

Yapımcı firması 25 Film olan Kefaret, dram türünde bir televizyon dizisidir. Zülfü Livaneli’nin Kontantiniyye Oteli adlı kitabından uyarlama olan dizinin senaryosunda Mahinur Ergün’ün imzası var. Yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın yaptığı dizin in başrollerinde ise Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur yer alıyor. Yayın hayatına 22 Kasım 2020’de Fox TV’de başlayan Kefaret dizisinin müziklerini ise Saki Çimen ile Uğur Ateş besteledi. Dizinin konusu ise şu şekilde: Bir kasaba lisesinde öğretmenlik yapan ve doktor kocası Ahmet ve iki küçük çocuğu ile mutlu bir hayat sürdüren Zeynep’in rüya gibi yaşamı kızının ortadan kaybolması ile bir anda cehenneme dönecektir. Zeynep bir bir elindeki her şeyi yitirirken İstanbul’dan atanan başarılı genç komiser Sinan sayesinde umudunu asla yitirmeyecek ve hayata sımsıkı tutunma gücü bulacaktır. Kızını bulabilmek için her yolu denemesine rağmen bir sonuca ulaşamayan Zeynep sonunda çılgınca bir eyleme kalkışır ve hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır.

Kefaret Dizisi Haberleri

Nurgül Yeşilçay, yeni dizi için el sıkıştı

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, son olarak Kefaret dizisinde izleyici karşısına çıkmıştı. Şu sıralar Kim Bu Aile adlı sinema filmi için kamera karşısında olan Nurgül Yeşilçay’ın yeni bir dizi için anlaşma yaptığı ortaya çıktı.

Magazin 05-10-2021 15:41

Kefaret’in Meltem’i Özge Özacar, dizi final yapınca saç rengini değiştirdi

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın paylaştığı ve geçtiğimiz haftalarda final yapan Kefaret dizisinde Meltem karakteriyle izleyici karşısına çıkan Özge Özacar, saç rengini değiştirdi.

Magazin 29-09-2021 08:04

Namı diğer Sarı Bıyık bakın hangi ünlü oyuncunun dayısı çıktı!

Gerçek Kesit dizisindeki oyunculuğuyla geniş kitlelerce tanınan ve 'Sarı Bıyık' lakabıyla akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Cahit Kaşıkçılar, genç oyuncu Hakan Yufkacıgil'in dayısı çıktı.

Magazin 14-09-2021 14:52

Televizyona ara veren Nurgül Yeşilçay kararını verdi

Kefaret dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay’ın dizi final yaptıktan sonra ne yapacağı merak ediliyordu. Nurgül Yeşilçay, Kim Bu Aile filminde rol almaya karar verdi.

Magazin 07-08-2021 21:09

Kefaret dizisi final yaptı! Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'tan Keferat'e veda mesajları

Fox TV'de yayınlanan Kefaret dizisi 35. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Dizinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat ise Kefaret dizisine veda paylaşımları yaptı. Veda mesajında rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay'a övgüler dizen Mert Fırat, "Onun partnerliği paha biçilemez" dedi.

Magazin 30-07-2021 00:32

Kefaret neden final yaptı? Kefaret dizisi neden bitti?

Her perşembe FOX ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisi 35. bölümünde 29 Temmuz 2021 Perşembe final yaptı. Final yapan dizinin seyircileri, Kefaret'in neden final yaptığına ilişkin araştırma yapmaya başladı. Dizinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat yer alıyordu. İşte ayrıntılar...

Magazin 29-07-2021 23:24

Kefaret setinden paylaştı! Nurgül Yeşilçay'dan hayranlarını üzen haber

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bu sezon "Kefaret" dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Ancak dizinin ömrü sadece tek sezon sürebildi. Veda paylaşımı yapan Nurgül Yeşilçay, hayranlarını üzdü.

Magazin 17-07-2021 18:24

Kefaret’in 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Doktor Ahmet ölecek mi?

Fox TV'nin iddialı dizisi Kefaret'in 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zeynep ve Sinan arasındaki buzlar erimeye başlamışken, Ahmet'in sık sık Zeynep ile birlikte oluşu Sinan'ı epey kıskandırır. Öte yanda ise Ahmet'in ile Can'ın kamp tatilleri iyi giderken aralarında Arzu nedeniyle bir tartışma alevlenir...

Magazin 08-07-2021 12:26

Zayıflama sırrını paylaştı! Kefaret'in yıldızı Nurgül Yeşilçay'dan şaşırtan hareket: 5 kilo zayıflatıyor...

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Bu kez de hızla zayıflamasının sırrını paylaşarak takipçilerini güldürdü.

Magazin 02-07-2021 13:01

Kefaret 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ölmediği için Allah'a şükretmiştim. Meğer tanıdığım Sinan çoktan ölmüş

Kefaret dizisi her perşembe FOX ekranlarında 20.00'da seyircisi ile buluşuyor. Başrollerinde Nurgül Yaşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Kefaret dizisinin 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Fragmanda Zeynep'in Sinan için "Ölmediği için Allah'a şükretmiştim. Meğer tanıdığım Sinan çoktan ölmüş" sözlerini sarf ettiği duyuluyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 01-07-2021 16:45

Kefaret ile ilgili flaş iddia! Kefaret final mi yapıyor?

Kefaret dizisi ile ilgili flaş iddia ortaya atıldı. Nurgül Yeşilçay, Yurdaer Okur ve Mert Fırat gibi oyuncuların yer aldığı, her perşembe FOX ekranlarında seyircisiyle buluşan Kefaret dizinin final yapacağı konuşuluyor. Bunun ardından "Kefaret final mi yapıyor?" sorusunun yanıtı hızla araştırılmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Magazin 01-07-2021 16:25

Kefaret neden yok? Kefaret dizisi final mi yaptı? Kefaret dizisinden ani karar!

FOX TV ekranlarında her hafta izleyici ile buluşan sevilen dizi Kefaret’in yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Kefaret dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ise dizinin izleyenleri tarafından merak edildi. Kefaret’in final yapıp yapmadığı tartışılırken, yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ise merak uyandırdı. Peki Kefaret dizisi neden yok?

Magazin 27-06-2021 14:12

Kefaret dizisinin günü neden değişti? Kefaret'in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden fenomen dizi Kefaret'te yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü sanatçı ve yazar Zülfü Livaneli'nin eserinden televizyon ekranlarına uyarlanan Kefaret dizisi pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyordu. Kanal ve yapımcıdan gelen son bilgiye göre gün değişikliği yapan dizinin yeni günü merak konusu oldu.

Magazin 21-06-2021 18:45

FOX'tan Kefaret dizisiyle ilgili flaş karar!

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı, FOX’un beğeniyle takip edilen “Kefaret” dizisinin yayın günü değişti.

Magazin 21-06-2021 16:02

Kefaret yeni bölüm fragmanı | Sinan ölecek mi?

FOX ekranlarında her Pazar izleyici ile buluşan Kefaret dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’in bulunduğu dizi her bölüm izleyiciler tarafından beğeni ile izleniyor. Geçtiğimiz son bölümde bir pansiyona yerleşen Zeynep’le arasını düzeltmek için, Sinan da pansiyondan bir oda tutmuştu. İkilinin arası giderek açılırken, Ayşe Hanım’a da demans teşhisi konmuştu. Kefaret, 20 Haziran Pazar günü yeni bölümü ile FOX ekranlarında!

Magazin 20-06-2021 13:03

Kefaret yeni bölüm fragmanı yayınlandı!| Zeynep, Sinan'dan ayrılıyor mu? Yeni bölümde neler olacak?

FOX TV'de yayınlanan sevilen dizi Kefaret, her Pazar akşamı izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Zeynep Selena’dan kurtulmayı başarmış ve Münevver, Kadir’den ayrılmaya karar vermişti. Peki Kefaret yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kefaret yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 13-06-2021 14:29

Kefaret dizisini bıraktı soluğu Seksenler dizisinde aldı

Pazar akşamlarının sevilen yapımı Kefaret dizisinde boy gösteren Efe Deprem, TRT 1’in iddialı yapımı Seksenler dizisine transfer oldu.

Magazin 09-06-2021 09:01

Kefaret'in biteceği söyleniyordu! Nurgül Yeşilçay'dan beklenmeyen açıklama geldi: Bir süre tatil fotolarına...

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bu sezon "Kefaret" dizisiyle ekrana döndü. Dün akşam, dizinin final yapacağı iddiaları için şaşırtan açıklamalar yaptı.

Magazin 07-06-2021 14:09

Kefaret 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Bu muydu senin intikam planın?

Kefaret dizisi bugün 20.00'da FOX ekranlarında yeni bölümüyle seyircisiyle buluşacak. Kefaret 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Meltem'in Zeynep'e "Bu muydu senin intikam planın?" dediği duyuluyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 06-06-2021 17:34

Kefaret’in Meltem’i Özge Özacar, Seyyar dizisinde

Fox Tv’de yayınlanan Kefaret dizisinde Meltem karakterini canlandıran Özge Özacar yeni bir diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dijital platform Puhu Tv’de yayınlanacak olan Seyyar 11 Haziran tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Magazin 01-06-2021 15:46

Aşka gelen Nurgül Yeşilçay'dan sevgilisi Necati Kocabay dudak dudağa poz!

Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kefaret adlı dizide Zeynep karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay aşka geldi. Başarılı oyuncu, şu sıralar evlilik hazırlığı yaptığı yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile romantik bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Yeşilçay'ın sevgilisi ile dudak dudağa pozu çok konuşuldu.

Magazin 22-05-2021 17:46

Sosyal medya çalkalanıyor! Nurgül Yeşilçay sevgilisiyle dudak dudağa pozlarını paylaştı

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay'la büyük bir aşk yaşıyor. Evlilik hazırlığı yapan çiftten bu kez dudak dudağa pozlar geldi.

Magazin 21-05-2021 18:16

16 Mayıs Pazar reyting sonuçları açıklandı! Teşkilat, Kefaret, Survivor arasında birinci kim oldu?

Kefaret, Teşkilat, Survivor gibi yapımlar, 16 Mayıs Pazar akşamı reytinglerde birbirleriyle yarıştı. Total ve AB şeklinde ölçülen reyting sonuçları, 17 Mayıs Pazartesi sabah saatlerinden itibaren paylaşıldı.

Trend 17-05-2021 11:11

Kefaret dizisi ne zaman final yapacak?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kefaret'in final yapacağı konuşuluyor. Diziyi yakından takip edenler, "Kefaret dizisi ne zaman final yapacak?" sorusuna yanıt ararken, dizinin yapım şirketi tarafından iddialara açıklık getirildi. İşte, ayrıntılar...

Magazin 10-05-2021 23:06

2 Mayıs Reyting sonuçları açıklandı! | 2 Mayıs reytinglerinde kim ilk sırada yer aldı?

2 Mayıs tarihinde yayımlanan dizilerin reyting sonuçları açıklandı. 2 Mayıs Pazar günü; Teşkilat, Menajerimi Ara, Arıza ve Kefaret dizileri reytinglerde yukarı çıkabilmek için birbirleriyle mücadele etti.

Trend 03-05-2021 11:45

Kefaret ne zaman final yapacak?

Zülfü Livaneli'nin kitabından uyarılan Kefaret dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi isimlerin yer aldığı dizi Fox ekranlarında izleyenler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Peki, Kefaret dizisi ne zaman final yapacak? İşte, ayrıntılar...

Magazin 29-04-2021 20:03

Kefaret dizisi bitiyor mu? Yapımcıdan final iddiaları hakkında açıklama

Fox TV'de ekrana gelen Kefaret dizisinin final yapacağı iddiaları dizinin hayranlarını üzmüştü. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un başrollerini paylaştığı Kefaret dizisinin yapımcısından ise final iddiaları üzerine açıklama geldi.

Magazin 29-04-2021 02:01

Kefaret 23. bölüm fragmanı! FOX TV Kefaret yeni bölüm fragmanı!

Kefaret 22. son bölüm ile geçtiğimiz pazar akşamı FOX TV ekranlarında izleyicileri ile buluştu. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur ve Özge Özacar'ın yer aldığı Kefaret dizisi yeni bölümleri ile her Pazar akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Magazin 25-04-2021 11:43

Nurgül Yeşilçay: 'Umut var'

Pazar günleri Fox Tv’de yayınlanan Kefaret dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından hayranlarını gülümseten paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Magazin 23-04-2021 22:20

Kefaret dizisi yeni bölüm fragmanı izle l Zeynep Sinan'dan ayrılıyor mu?

FOX TV'de yayınlanan sevilen dizi Kefaret, her Pazar akşamı izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Sinan hapishanede hayatta kalma mücadelesi veren Zeynep’i kurtarabilmek için Arzu’nun teklifini kabul etmişti. Peki Kefaret dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kefaret dizisi yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Haber 18-04-2021 16:48

Nurgül Yeşilçay’ın 'bu kadar da olmaz' diyeceğiniz sırrı ortaya çıktı

Şu sıralar Fox Tv işi Kefaret dizisinde rol alan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Güzellik sırrını paylaşan Nurgül Yeşilçay, "Sabahları buz sürüyorum yüzüme. Gala falan olacağı zaman yumurta beyazı sürüp ondan sonra makyaj yapıyorum" dedi.

Magazin 13-04-2021 14:53

Kefaret dizisi yeni bölüm fragmanı izle | Arzu ameliyat sonrası uyanıyor!

FOX TV'de yayınlanan sevilen dizi Kefaret, her Pazar izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Sinan, cezaevinde oldukça zor günler geçirmekte olan Zeynep’i kurtarabilmek için Arzu ile pazarlık yapmak durumunda kalmıştı. Peki Kefaret dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kefaret dizisi yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 04-04-2021 14:30

Kefaret dizisi yeni bölüm fragmanı izle| Zeynep tutuklandı!

Fox TV'nin sevilen dizisi Kefaret, her Pazar akşamı izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Magazin 28-03-2021 12:06

Dur durak bilmeyen Nurgül Yeşilçay’dan 45’lik poz!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay hafta başından beri doğum gününü hatırlatan paylaşımlar yapıyor. Dün doğum gününü kutlayan Nurgül Yeşilçay bugün 45 yaşında olarak ilk fotoğrafını paylaştı.

Magazin 27-03-2021 20:43

Kutlamalara devam eden Nurgül Yeşilçay, hediyeyi görünce çığlık çığlığa kaldı

Nurgül Yeşilçay, bir haftadır doğum günü için gelen tebrikleri ve hediyeleri kabul ediyor. Sosyal medya hesabından da o anları paylaşan Nurgül Yeşilçay’a gelen son sürpriz oğlundan geldi.

Magazin 26-03-2021 20:51

'Eşofmandan bıktım' diyen Nurgül Yeşilçay'dan dekolteli poz!

Kefaret dizisinde başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımla adından söz ettirdi. 44 yaşındaki oyuncu, "Eşofmandan bıktım" diyerek siyah derin yırtmaçlı elbiseli pozlarını paylaştı.

Magazin 23-03-2021 16:30

Nurgül Yeşilçay kutlamalara başladı

Sevilen oyuncu Nurgül Yeşilçay, hayranları tarafından sosyal medyada da yakından takip edilen isimlerin başında geliyor. Rol aldığı Kefaret dizisinin setinden bol bol fotoğraf ve video paylaşan Nurgül Yeşilçay’ın son gönderisi de çok beğenildi.

Magazin 23-03-2021 08:32

Kefaret dizisi yeni bölüm fragmanı izle| Sinan nereye kayboldu?

Fox TV'nin sevilen dizisi Kefaret, her Pazar akşamı izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Son bölümde Meltem Ahmet'e boşanma davası açmıştı. Peki Kefaret dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kefaret yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 21-03-2021 16:52

Nurgül Yeşilçay Kefaret’in setinden paylaştı: 'Her hafta bıktık ya'

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Kefaret’te başrolü Mert Fırat’la paylaşan Nurgül Yeşilçat, setten güldüren bir fotoğraf paylaştı.

Magazin 06-03-2021 21:13

Survivor 2021 ve Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber yarışı... 28 Şubat 2021 Pazar reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

28 Şubat Pazar günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 28 Şubat Pazar günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 28 Şubat 2021 Pazar akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 01-03-2021 11:38

TV yayın akışı 28 Şubat 2021 Pazar! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

28 Şubat Pazar günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 28 Şubat Pazar akşamı Arıza, Hercai, Çok Güzel Hareketler 2, Kefaret, Tövbeler Olsun, Menajerimi Ara ve Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 28 Şubat TV yayın akışı...

Trend 27-02-2021 18:16

Survivor 2021 ve Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber yarışı... 21 Şubat 2021 Pazar reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

21 Şubat Pazar günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 21 Şubat Pazar günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 21 Şubat 2021 Pazar akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 22-02-2021 12:14

Kefaret dizisi hangi kitaptan uyarlandı? Kefaret dizisinin orijinalindeki detaylar nelerdir? İşte gerçek hikayesi...

Fox ekranlarına gelen Kefaret dizisi Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli kitabında yer alan hikayeden uyarlanarak senaryolaştırıldı. Her pazar günü yayınlanan dizi rakipleriyle reyting yarışında mücadele etmeyi başarıyor. Kitaptan uyarlanan bir proje olmasına rağmen dizinin pek çok öğesinde değişiklik yapıldığı romanı okuyanların gözünden kaçmadı. Peki bu farklar ne? Sizler için orijinal hikaye ve dizi arasındaki farkları derledik.

Trend 22-02-2021 09:10

Kefaret dizisinde şoke eden hata! Yönetmen bile fark etmedi

Zülfü Livaneli‘nin Konstantiniyye Oteli kitabından uyarlanan Fox Tv’de yayılanan Kefaret dizisinde, ‘Bu kadar da olmaz’ dedirten bir hata izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

Magazin 15-02-2021 15:45

Survivor 2021 ve Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber yarışı... 14 Şubat 2021 Pazar reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

14 Şubat Pazar günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 14 Şubat Pazar günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 14 Şubat 2021 Pazar akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 15-02-2021 11:54

Kırmızı Oda'dan Kefaret dizisine transfer

Tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın annesi Süreyya karakterini canlandıran Cemre Melis Çınar, Fox TV'de yayınlanan dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Magazin 30-01-2021 11:04

Cemre Melis Çınar, Kefaret dizisine transfer oldu

Kırmızı Oda'daki performansıyla dikkat çeken Cemre Melis Çınar Kefaret dizisine transfer oldu.

Magazin 28-01-2021 17:20

Mert Fırat'a Kefaret setinde doğum günü sürprizi

FOX’un sevilen dizisi Kefaret'in başarılı oyuncusu Mert Fırat’a sette doğum günü sürprizi yapıldı.

Magazin 11-01-2021 20:44

Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! İşte Kefaret 1. bölüm fragmanı

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı “Kefaret” dizisi, 22 Kasım Pazar günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Magazin 10-11-2020 21:12