Kenan Özer Haberleri

Yeni Malatyaspor, iki futbolcu transfer etti

Yeni Malatyaspor, iki futbolcu transfer etti

Yurthaber

Gökhan Gönül penaltı pozisyonunu anlattı: Hakeme 'VAR’a bakılsın' dedim

Beşiktaş’ın deneyimli futbolcusu Gökhan Gönül, Gaziantep karşılaşmasının son dakikalarında Kenan Özer’e yaptığı hareket sonrasında Hakem Alper Ulusoy’a pozisyonun penaltı olabileceğini belirterek, VAR’a bakılması gerektiğini söylediğini ifade etti.

Spor

Kenan Özer: Hakem Alper Ulusoy’u Allah’a havale ediyorum

Gaziantep FK’lı futbolcu Kenan Özer, maçın son dakikalarında sarı kart gördüğü pozisyonla ilgili, "Futbol adına üzüldüm. Çünkü son penaltı pozisyonu var benimle Gökhan Gönül arasında. Gökhan’ın bir müdahalesi var. Hakem yere attım diye bana direkt sarı kart gösterdi. Hadi bana inanmadın. Gökhan’a da inanmadın. VAR, var kardeşim. Bu VAR neden var? Ya da bize yok mu? Alper Ulusoy’u Allah’a havale ediyorum" dedi.

Spor

Gaziantep FK, Kenan Özer ve Oğuz Ceylan'ın sözleşmesini uzattı

Gaziantep FK, Kenan Özer ve Oğuz Ceylan'ın sözleşmesini uzattı

Spor

Kenan Özer

Kenan Özer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kenan Özer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

F.Bahçe galibiyeti sonrası tepki çeken paylaşım!

Kenan Özer'den tepki çeken paylaşım... Ankaragücü forması giyen Kenan Özer, 3-1'lik Fenerbahçe galibiyeti sonrası sosyal medya hesabından "Konstantinopolis fethi başarıyla sonuçlandırılmıştı. Çok şükür" yazarak büyük tepki çekti.

Spor

Ankaragücü 10 kişiyle güldü

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta heyecanı Büyükşehir Belediye Erzurumspor MKE Ankaragücü maçı ile başladı. 8'de Bakary Kone'nin atılmasıyla 10 kişi kalan Ankaragücü, 90'da Kenan Özer'in golüyle deplasmanda altın değerinde üç puana uzandı.

Spor