Keratin Haberleri

Keratin saça zararlı mı? Keratin çok sürülürse ne olur, saç döker mi?

Keratin saçlarda, tırnaklarda ve cilt yüzeyinde doğal olarak meydana gelen bir protein türüdür. Özellikle saçlar için çok önemli olan bu protein maddesinde azalmalar olduğunda saçlar cansızlaşır ve sağlığını kaybeder. Bu noktada saçlara belirli aralıklarla keratin bakımı yapılır ve saçların eski sağlığına kavuşması, yeniden canlılığını kazanması sağlanır. Peki, saçlar için oldukça önemli bir madde olan keratin saça zararlı mı?

Kadin 20-12-2023 18:22

Keratin bakımı nedir, ne işe yarar? Keratin bakımı nasıl yapılır?

İnsanların kadın erkek fark etmeksizin kendilerine bakmaları ve sağlıksız içeriğe sahip ürünlerden uzak durmaları son derece önemlidir. Günümüzde cilt bakımından saç bakımına kadar birçok bakım yapılmaktadır. Özellikle saç bakımı kadınlar için ayrı bir öneme sahiptir. Yaz dönemi başta olmak üzere, birçok sebepten kaynaklı saçlarda sağlık sorunları meydana gelebilir. Bu durumu tersine çevirmek için keratin içeren bakımlar uygulanır. Peki, keratin bakımı nedir ve nasıl uygulanır?

Kadin 19-12-2023 17:44

Yaptırdığı keratin bakım saçlarını mahvetti! Bir daha asla kuaföre gitmeyeceğim

Keratin bakım özellikle son yıllarda oldukça popüler olan saç bakımları arasında yer alıyor. Saçın çok daha parlak ve düz görünmesini sağlayan keratin bakım saçta bozulmalara neden olabiliyor. TikTok'ta keratin bakımı sonucunda saçlarının bozulduğunu paylaşan bir kadın bir daha asla kuaföre gitmeyeceğini açıkladı.

Kadin 06-03-2023 09:40

Saçınıza bu işlemi yapıyorsanız hemen vazgeçin: Kanser riskini artırıyor! Brezilya fönü zararlı mı?

Özellikle kadınlar saç bakımına oldukça önem veriyorlar. Saçlarının daha güzel ve bakımlı görünmesi için çeşitli uygulamalar yaptırıyorlar. Kuaförde yapılan brezilya fönü ve keratin bakımı gibi kimyasal içeren düzleştirmeler saçların çok daha bakımlı durmasını sağlasa da kanser riskini artırıyor.

Kadin 18-10-2022 09:47

Keratin

Keratin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Keratin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Saç için en yararlı keratin maskesi çeşitleri

Yıpranmış saçların eski canlılığına kavuşması için mutlaka etkili bir bakım uygulamak gerekiyor. Saçların canlı ve bakımlı görünmesini destekleyen saç maskelerinden sizin tercihiniz de keratin içerikli olanlardan yana mı? "Keratin maskesi nedir?" sorusu aklınızı karıştırıyorsa ve keratin maskesinin saça faydalarını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için birbirinden kaliteli keratin maskelerini seçtik. İşte detaylar!

Kadin 27-07-2022 14:25