Kese Haberleri

Yaza cildinizi şimdiden hazırlayın! Pürüzsüz bir cilt için gerekli 12 ürün

Cilt sağlığınızı desteklemek ve yaz boyunca ışıl ışıl parlamak için doğru ürünleri seçmek hayati önem taşır. Nemlendiriciler, peelingler, güneş kremleri ve beyazlatıcı kremler gibi çeşitli bakım ürünleriyle cildinizi yazın sıcağına ve güneşin zararlı etkilerine karşı koruyabilirsiniz. Bu yazın parlayan yıldızı olmaya hazır mısınız? Pürüzsüz bir cilde kavuşmanız için ihtiyacınız olan ürünleri sizin için seçtik. Gelin, bu yaz kullanabileceğiniz o cilt bakımı ürünlerini inceleyelim.

Haber 15-04-2024 15:04

Selülitleri yok edip çilek bacak görünümüne son veriyor! Pürüzsüz bacakların sırrı

Selülit, birçok kadının karşılaştığı yaygın bir cilt sorunudur. Pürüzsüz bacaklara sahip olmak birçok kadının hedeflerinden biridir. Eğer selülitlerle mücadele ediyor ve çilek bacak görünümünden kurtulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Pürüzsüz bacaklara sahip olmanın sırlarını ve evde uygulayabileceğiniz basit peeling karışımını haberimizde derledik.

Kadin 06-04-2024 14:37

Kendinizi şımartın! Evde spa keyfi yaşamanızı sağlayacak ürünler listesi

Spa, bedeninizdeki yorgunluğunu atmak ve kendinizi şımartmak için her zaman etkili bir yoldur. Ancak, vakit bulamamak, halsiz olmak gibi pek çok neden kendimizi rahatlatmamızın önüne geçiyor. Biz de bunun için evinizde size özel bir spa atmosferi oluşturmak için ihtiyacınız olan ürünlerden oluşan bir seçki hazırladık. Gelin, kendinizi şımartmanın tadını çıkaracağınız ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin 20-03-2024 16:50

Tam bir selülit düşmanı! Hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların gözdesi

Son dönemde kullanımı oldukça artan ‘kabak lifi’ hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların 1 numaralı tercihi olma yolunda ilerliyor.

Kadin 19-03-2024 13:58

Pürüzsüz bacaklara kavuşmanın sırları! Çilek/Tavuk derisi bacak görünümüne veda edin

Cilt bakımı yapılırken en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de tartışmasız vücudumuz oluyor. Özellikle yaz aylarında bacak, kol ve koltuk altı bölgelerine yapılan bakımın önemi daha da artıyor. Pürüzsüz bacak ve kol görünümüne ulaşmak için pek çok yöntem bulunuyor. İşte çilek bacak görüntüsünden kolayla ve en etkili şekilde kurtulmanın yolları..

Kadin 30-07-2023 09:41

Evde âdeta kendi SPA mekânınızı oluşturmanızı sağlayacak ürün önerileri

Yoğun tempoyla geçen günlerin sonunda kendini ödüllendirmek isteyenlerin ilk tercihi güzel bir banyodan yana oluyor. Banyo rutinlerinizde kullanabileceğiniz birbirinden pratik ve yararlı ürünler, âdeta kendinize özel bir SPA yaratmanızı sağlıyor. Banyo alışkanlığını, temizliğin yanı sıra bir terapi olarak görenler için birbirinden kullanışlı ürünleri derledik. Gelin, evde SPA yapabilmenizi sağlayacak ürünlere beraber bakalım!

Haber 28-11-2022 17:48

Çilek bacak/Tavuk derisi bacak görünümüne veda! İşte en etkili yöntemlerle pürüzsüz bacaklara kavuşun

Çilek bacak görünümü, derinin altında keratinin çok fazla birikip kıl köklerini tıkaması ve haliyle yüzeyde noktalar halinde hoş durmayan bir görüntü oluşmasıyla ortaya çıkıyor. Genel olarak kol ve bacaklarda oluşabilen bu durumdan kurtulmak mümkün. Çilek bacak/Tavuk derisi bacak görünümüne veda etmek için en etkili yöntemleri haberimizde derledik.

Kadin 24-09-2022 13:33

Alıp kullanınca verdiğiniz paranın kazanç olduğunu anlayacağınız ürün önerileri

Bazı ürünler onları satın aldığımızda hayatımızda pek bir farklılık yaratmazken bazıları ödediğiniz paranın hakkını sonuna kadar verir. Küçük sorunlara pratik çözümler sunarak hayatımızda önemli değişikliklere sebep olan bu ürünler bize "İyi ki almışım!" hissini yaşatır. Muhtemelen görene kadar varlığından bile haberdar olmadığınız ancak hayatınızda etkili değişimlere neden olacak bu ürünler sizi bekliyor!

Haber 22-08-2022 14:41

Bu ürünleri aldığınızda onlara bayılan kısıma ekleneceğinizden şüpheniz olmasın!

Bazı ürünler basit yapılarına rağmen insan hayatında köklü değişikliklere sebep olabiliyor. O ürünleri alana kadar "Ne gerek var?" diye düşünürken aldıktan sonra onsuz yapamıyorsunuz. Bu noktada "Ben böyle ürünleri nereden bulabilirim?" diye sorabilirsiniz. Neyse ki sizin için hayatınızı kolaylaştıracak ürünleri araştırdık ve bir araya getirdik. Haydi gelin, sizin de hayatınızda nelerin kolaylaşabileceğine beraber bakalım.

Haber 18-08-2022 16:12