Keşkül Tarifi Haberleri

İftardan sonra şölen yaratan keşkül tarifi! Evde tam kıvamında keşkül nasıl yapılır?

Ramazan ayında hafif tatlılar iftardan sonra en çok aranan lezzetler arasında yer alıyor. Osmanlı mutfağından günümüze kadar gelen enfes keşkül tarifi bu ayın yıldızı olarak görülüyor. 'Ramazanda hangi tatlı yapılır?' diye düşünüyorsanız bu keşkül tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 04-04-2023 15:29

Keşkül tarifi: MasterChef keşkül tarifi nasıl yapılır? Osmanlı mutfağının sevilen lezzeti

Keşkül tatlısının tam tutan ve lezzetli tarifi MasterChef seyircileri tarafından merak edildi. Osmanlı mutfağından günümüze kadar ulaşan keşkül tarifinin yapımı oldukça basit. Az sayıda malzeme ile yapılan keşkül tatlısı misafir sofralarının da vazgeçilmezi oluyor.

Yemek 11-11-2022 20:26

En sevmeyenler bile bayılacak: Keşkül tadında yulaf lapası tarifi

Yulaf lapaları uzun süre tok tutması nedeniyle diyet listelerinin vazgeçilmez besinleri arasında yer alıyor. Ancak birçok kişi yulaf lapasının tadını beğenmiyor. Bu nedenle yulaflı tariflerden uzak duruyor. Kolesterolü düşüren, zayıflamanıza yardımcı olan bu besini severek yemek istiyorsanız aşağıdaki tarifi kesinlikle denemelisiniz. Keşkül tadında olan bu yulaf tarifine bayılacaksınız.

Yemek 17-10-2022 08:54

Masterchef keşkül tarifi! Keşkül tatlısı nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır?

TV8 ekranlarında yayınlanan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği yaptığı program MasterChef’te 26 Ağustos Perşembe günü yarışmacı adaylardan keşkül tatlısı istendi. İzleyiciler oldukça lezzetli olan bu tatlı için internette tarifler aratıyor. Keşkül nasıl yapılır? Diye merak ediyorsanız bu habere göz atabilirsiniz.

Yemek 26-08-2022 12:11

Keşkül Tarifi

Keşkül Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Keşkül Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Keşkül nasıl yapılır? Keşkül malzemeleri neler?

Türk mutfağının sevilen tatlılarından biri olan keşkül, Osmanlı döneminden günümüze gelen sütlü tatlılar arasında yer alıyor. Leziz ve ağızda dağılan tadıyla keşkül, sofralarda yemekten sonra sıklıkla yerini alıyor. Keşkülü evde de kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. İşte keşkül tarifi ve malzemeleri...

Yemek 19-10-2021 22:44

Keşkül tarifi, keşkül nasıl yapılır?

Osmanlı saray mutfağından miras kalan keşkül, toz bademle hazırlanan hafif ve son derece lezzetli olan bir sütlü tatlıdır. Keşkül tarifi oldukça pratiktir ve kısa sürede bu tatlıyı hazırlayabilirsiniz. Enfes aroması, pratik oluşu ve hoş kokusuyla karşınızda keşkül tarifi! Bonus olarak keşkül kalori oranını da sizler için yazımıza ekledik.

Yemek 05-11-2019 15:48

Yaza yakışır: Keşkül tarifi

Sütlü tatlıların en masumu, en hafifi olan keşkül yaz aylarında tercih edebileceğiniz tatlılardan biri. Evde yapmak isteyenler için de tarifi bizden geliyor. Şimdiden afiyet olsun...

Yemek 09-07-2019 11:54